Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 569.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παιδιά φοράω την 8.9.20. Παρατήρησα κάτι πολύ κουφό. Έχω ένα φάκελο που έχω μέσα όλες τις εφαρμογές από τα social media. Facebook. Messenger Viber κλπ Το κουφό είναι ότι το εικονίδιο του Facebook μετακινητε από μόνο του συνέχεια μέσα στην μέρα. Αλλάζει θέση μόνο του μέσα στο φάκελο. Και επειδή τυχαίνει να την έχω και σαν διπλοτυπη εφαρμογή, βλέπω ότι μετακινητε και αυτή. Είχε κάνεις κάτι παρόμοιο. Να έχω κόλλησει κάνα virus? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lallasgr: “(Hidden Content) Δεν ξέρω αν το έχει ήδη λύσει αλλά το γράφω και στον οδηγό!! Πρέπει να περιμένεις να ολοκληρώσει την σύνδεση το Mi Band με το Mi Fit και να κάνει πλήρη συγχρονισμό και μετά να βάλεις να περάσει το firmware!! Μάλλον πατάς να κάνει update προτού να ολοκληρωθεί η διαδικασία σύνδεσης και συγχρονισμού! ” Λύθηκε το πρόβλημα με την επανεκκίνηση του κινητού. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@dnomikos Την πήρε κανονικά την αναβάθμιση. Ευχαριστώ Μπράβο και στα παιδιά για την καλή δουλειά που κάνουν Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Μπορούμε να έχουμε την εκδοσή του Playstore με το firmware και τα resource που δίνετε εδώ? Έχω την εντύπωση ότι στην εκδοσή του Playstore μπορείς να το συνδέσεις με το google fit και λογικά πρέπει να δουλεύει και ο χάρτης. Δεν δοκίμασα ακόμα να δω σε αυτή την εκδοσή που δίνετε αν δουλεύει ο χάρτης.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Εμένα μου βγάζει ρώσικα στην αρχική οθόνη μόνο. Και όταν πατάω να κάνω update τα recourse χειροκίνητα κολλάει στο 0% 8651e133e1aadcfce6353bca3e108077.jpg6bbfc68e97e84d584916b34e2b1f265d.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες και εγω ψήνομαι για το Poco. Θα πήγαινα για mi8 αλλά τα οικονομικά είναι περιορισμένα και δεν θέλω να υπερβώ τα 300 Προσωπικά δεν με πειράζει η έλλειψη NFC μιας και στο mi5 δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Από όσο είδα δεν πρέπει να υπάρχει china version όποτε από όπου και το πάρω θα έρθει Global Version, σωστά?
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που θα πω, αλλά κάθε φορά που είναι να χρησιμοποιήσω το box είτε για Netflix είτε για kodi είτε για το YouTube είτε οτιδήποτε άλλο, πάντα του κάνω μια επανεκκίνηση. Αυτό το έκανα και πριν το oreo. Αυτό κατά κύριο λόγο με βοήθησε στο kodi διότι πολλές φορές κολλούσε. Προσωπικά νομίζω ότι πρέπει να έχεις και σχετικά καλό router για να μπορεί να σου δίνει απροβληματιστα WiFi χωρίς διακοπές Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα παιδια θα ήθελα μια γνώμη από τους ήδη κατόχους της συσκευής όσον αφορά το WiFi. Σε σύγκριση του Mi4c- Redmi4x - Mi5 εκεί που το Mi4c και το Redmi4x πιάνει 2 γραμμές WiFi το Mi5 δεν πιάνει καθόλου. Πως τα πάει το Mi8 στο WiFi? Την ψιλοπάτησα με το Mi5 όσον αφορά το WiFi και γιαυτό ρωτάω ώστε να γνωρίζω όσον τον δυνατών περισσότερα πριν κάνω την αγορά
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
echaosad - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπειδή έχω διαβάσει πολλά και έχω μπερδευτεί. Υπαρχει διαφορά μεταξύ Mi8 - Mi8 Global όσον αφορά την συσκευή (Harware) και την λειτουργία της. Με ενδιαφέρει ποιο πολύ να να έχει την 800αρα μπάντα διότι με το Mi5 το καταλαβαίνω κάθε μέρα τι ειναι να μην έχει την 800αρα. Επισης θα ήθελα μια γνώμη από τους ήδη κατόχους της συσκευής όσον αφορά το WiFi. Σε σύγκριση του Mi4c- Redmi4x - Mi5 εκεί που το Mi4c και το Redmi4x πιάνει 2 γραμμές WiFi το Mi5 δεν πιάνει καθόλου. Πως τα πάει το Mi8 στο WiFi?
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
echaosad - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά! Μπήκα στο νήμα και τρόμαξα. Έχασα πολλες εξελίξεις γύρω από το Mi 8. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχω καταφέρει να το αγοράσω και εγώ, και ελπίζω ως τότε το τοπίο να ειναι ποιο ξεκάθαρο σχετικά με τις Rom και τα ξεκλειδωματα
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΧτες που ασχολήθηκα ξανά με το boxακι μου διαπίστωσα 2 προβλήματα που πριν την 8.0 δεν υπήρχαν. 1. Προσπάθησα να συνδέσω με bluetooth ένα πληκτρολόγιο (Logitech) που έχω αλλα δεν μπόρεσε με τίποτα να το βρει. Παλιά ήταν κανονικά συνδεόμενο και αποτι δοκίμασα, συνδέετε κανονικά στο κινητό μου. 2. Ενώ έχω συνδέσει το Mi Mouse που έχω, με bluetooth δεν μου εμφανίζει πουθενά τον κέρσορα. ούτε το scroll φαίνεται να λειτουργεί. Το σύστημα πάντως δείχνει ότι έχει συνδεθεί και εμφανίζει και το ποσοστό μ…
-
Καλή επιτυχία! Ωραίο κινητό για δώρο!
-
Καλησπέρα παιδιά! Φοράω Aroma 8.3.1 στο Mi5 και θέλω να περάσω την 8.7.19 άλλα του Xiaomi MIUI Official Global Site Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω στο Twpr?