Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 569.

• Καλησπέρα! Έχω στην κατοχή μου το KII Pro και το Mi box 3 International Από την έως τώρα χρήση μου και τον 2 προτείνω να πάρεις το MiBox3 international με κλειστά μάτια Στα Θετικά του Kii είναι 1. Μεγαλύτερη χωρητικότητα 2. Περισσότερες θύρες Usb 3. Υποδοχή για Sd 4. Υποδοχή για ethernet Στα αρνητικά του Kii είναι 1. Δεν μπορεί να αντεπεξέλθει τόσο καλά στο kodi όσο το MiBox3 2. Ζεσταίνετε υπερβολικά με αποτέλεσμα τα τρώει κολλήματα 3. Στην δική μου περίπτωση ζεσταίνονταν υπερβολικά όταν απλώς έ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Xiaomi box 3

echaosad - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Τον τελευταίο καιρό ψάχνω να βάλω tv tuner στο boxακι μου! Έχω βρει αυτό το οποίο δίνει και εφαρμογή ανάλογη για εγκατάσταση, όμως δεν μπορώ να την περάσω με τίποτα στο boxακι μου! Δοκιμάζω με το Es File Explorer, όμως ενώ ανοίγει το αρχείο εγκατάστασης, το κουμπί εγκατάσταση είναι συνεχώς απενεργοποιημενο Έχω δώσει πρόσβαση για άγνωστες πηγές αλλά τίποτα! Να σημειώσω ότι το tv tuner δεν το έχω αγοράσει ακόμα, διότι ήθελα να δω πρώτα την εφαρμογή αν παίζει Καμιά ιδέα ή πρόταση για άλλο Tv Tuner?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• RE:

echaosad - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από echaosad: “Με βάλατε σε σοβαρές σκέψεις. Λέω να περιμένω μέχρι την miui 10 να την κάνω την αναβάθμιση μια και καλή. ” Μην νομίζεις πως η MIUI X θα είναι κάτι φοβερό που θα χρειαστεί ντε και καλά να γίνει Factory Reset στην συσκευή σου. FR ή Format Data κάνουμε μόνο σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο και συνήθως μετά από αλλά του Android Source. Έτσι λοιπόν σε ότι αφορά την συσκευή σου αλλά και άλλες που έχουν ως βάση το Android 8 δεν θα αλλάξει τίποτα στην δ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από echaosad: “Σκέφτομαι να περάσω official global. Το σκεπτικό μου είναι για να μπορώ να παίρνω τις αναβαθμίσεις αυτόματα χωρίς να χρειάζεταιαι reset data κλπ όπως γίνετε αυτή την στιγμή με την oreo και πιθανόν να χρειαστεί και στην μετάβαση σε Miui10. ” Και για να πας σε Official θα τα στήσεις όλα από την αρχή και ίσως κλειδώσει και ο Bootloader σου... Την περιπέτεια δεν την γλυτώνεις όπως και να έχει. Επειδή οι δικές μας ROM που είναι βασισμένες σε Global Sour…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κοίτα, τώρα με αυτά που λες έχεις δίκιο. Να σου πω ότι δεν έχεις, ψέμα θα είναι... Αλλά αν συγχρονίζεις με mi account και google και σώζεις τα αρχεία σου (φωτό, αλλά αρχεία) στον υπολογιστή σου η μετάβαση σε νέα rom είναι θέμα ώρας το πολύ... Εσύ αποφασίζεις.” Δυστυχώς για μένα είναι χρονοβόρα η διαδικασία και πλέον δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Γιαυτό έμεινα στην 8.3.1. Ποιον οδηγό να ακολουθήσω για να περάσω την official rom? Λογικά θα χάσω και το twrp αν βάλω τη…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εφόσον περάσεις μια φορά στη τελευταία με global source δεν χρειάζεται να ξανακάνεις factory reset. Συνεχίζεις να αναβαθμίζεις χωρίς να σβήνεις τα δεδομένα σου.” Ούτε όταν γίνει η μετάβαση σε miui 10? Η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που διάβασα φοβάμαι να αναβαθμίσω. Μου φαίνεται βουνό η διαδικασία και φοβάμαι μην κολλήσει η διαδικασία στην μέση. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά! Φοράω την Αρωμα 8.3.1. Σκέφτομαι να περάσω official global. Το σκεπτικό μου είναι για να μπορώ να παίρνω τις αναβαθμίσεις αυτόματα χωρίς να χρειάζεταιαι reset data κλπ όπως γίνετε αυτή την στιγμή με την oreo και πιθανόν να χρειαστεί και στην μετάβαση σε Miui10. Βεβαία αυτή είναι η δική μου σκέψη και μπορεί να κάνω λάθος γιαυτό ζητάω την γνώμη σας.

• Παράθεση από makis1024: “Δες ποιό έχεις , από τον κωδικό που αναγράφει πίσω στο αυτοκόλλητο. ” Σ Ευχαριστώ! Βαση κωδικού έχω το 4Χ

• Καλησπέρα Παιδιά! Παρήγγειλα για ένα φίλο μου από ελληνικό μαγαζί το redmi note 4x 32/3 με Snapdragon! Αφού του πέρασα την αναβάθμιση που είχε 9.5 Global 9.5.8.0(NCFMIFA) Παρατήρησα ότι σαν συσκευή γράφει Redmi Note 4. To κουτί του από την άλλη γράφει Note 4x με κάτι κινέζικα μπροστά που φαντάζομαι εννοεί το redmi! Τσέκαρα τα IMEI της συσκευής και του κουτιού και ταιριάζουν. Είναι όντως το 4Χ ?

• Done και από μένα! Κάθε μέρα και από μία! Κρίμα να μην μπορείς να ρίξεις και αρνητική ψήφο για τα Σκοπια!

• Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε mi5 ήρθε πάλι ειδοποίηση για update ενώ ηδη κάναμε update την Παρασκευή. Το αγνοούμε ή προχωράμε σε update ;a476080d75eaf8b49917212c2a4544b0.jpg20c6209a61235a370de7c4e5f5ab5efa.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)​ camera fix.zip” Σευχαριστω φίλε μου. Όμως και πάλι δεν δουλεύει το λινκ. Μάλλον πρέπει να μπω από υπολογιστή. Διότι από το tapatalk δε πιάνει Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αν διάβαζες λίγο πιο πάνω, post45, ή έψαχνες λιγο θα το έβλεπες.” Το διάβασα φίλε μου όμως πατάω πάνω στα link του ποστ αλλά δεν γίνεται κάτι. Γιαυτό και ρώτησα ξανά Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει πουθενά το fix για την αναποδη κάμερα για mi5; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Se mi5 ανάποδη κάμερα η μπροστινή Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk