Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 569.

• RE:

echaosad - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Σου έχουν δοθεί οδηγίες για καθαρή εγκατάσταση ακολούθησε τους, επαναλαμβάνω όμως ότι πρέπει να δίνεται καθαρή η συσκευή και με lock ο bootloader ώστε να το ξεκλειδώνει με την δική του άδεια.” Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον Χρόνο σας. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Όμως άμα κλειδώσει θα πρέπει πάλι να περάσει από τα χέρια μου για να ξεκλειδώσει. Οπότε λέω να παραληψω το κλείδωμα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@echaosad Το σωστό είναι να το έχει με το δικό του Mi Account και να το ξεκλειδώσει με την δική του άδεια” Mi account δικό του υπάρχει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να διαγραφούν Όλα τα δεδομένα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Παράθεση από chief: “Oύτε ο bootloader κλειδώνει, ούτε το TWRP χάνεται. Βέβαια ακόμα και να χαθεί, που αποκλείεται, το ξαναπερνάς μέσω adb ” Βλέπω συνονόματε τα ξέρεις τα πονηρά προσωπική μου γνώμη fastboot rom και lock είναι η καλύτερη λύση όταν φεύγει από τα δικά σου χέρια, μην ξεχάσει βέβαια να διαγράψει το Mi Account του από το κινητό.” Γιατί lock ομως? Θέλω να περάσω ελληνική ΡΟΜ πάλι. Σκέφτομαι για format data και φλασαρισμα ΡΟΜ μέσω USB otg που έχω Στάλθηκε από το M…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chief: “Μπορείς να κάνεις format data” Είναι ασφαλές?.όσον αφορά ώστε να μην κλειδώσει το bootloader αλλά και να μην χαθεί το twrp Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Έχω ένα mi 4c με miui 9 Aroma. Θέλω να το δώσω σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο όμως θέλω να διαγράψω τα πάντα από μέσα. Τι πρέπει να επιλέξω από twrp ώστε να διαγράψω τα πάντα? Είχα δοκιμάσει παλαιότερα factory reset όμως έβρισκα μέσα στο κινητό παλαιά αρχεία και φωτογραφίες Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@echaosad Δεν έχει διαφημίσεις στη stable γιατι είναι πιο πίσω από την developer .. στα επόμενα updates της stable θα έχει .. δεν οφείλεται σε μας ..” Οπότε από εδώ και πέρα θα βλέπουμε διαφημίσεις μέσα στις Rom? Είναι θλιβερό να έχει κάνει κάτι τέτοιο η Xiaomi. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Καλημέρα και καλό μήνα! Περάστηκε και από μένα σε Mi5 μεσώ email διότι o updater στο παραπεντε διακόπηκε! Να αναφέρω για άλλη μια φορά αυτό που παρατήρησα εδώ και 2 ROM! Στις λήψεις βγάζει διαφημίσεις! Σε stable ROM για το Mi4c με MIUI 9 παρατήρησα ότι δεν πετάει διαφημίσεις! Να αναφέρω ότι και οι 2 Rom τόσο για το Mi5 όσο και για το Mi4c είναι ΑRΩΜΑ Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός με το συγκεκριμένο θέμα, γιαυτό είναι η τελευταία φορά που το αναφέρω μιας και δεν παίρνω απάντηση!

• Σε ΜΙ5 ήρθε με ΟΤΑ και όλα μια χαρά φαίνονται προς το παρόν! Το μόνο θεματακι που βλέπω ακόμα είναι οι διαφιμισεις του μου πετάει όταν ανοίγω τις λήψεις! Ελπίζω κάποια στιγμή να διορθωθεί και αυτό!

• ​Καλημέρα παιδιά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα προηγούμενα ποστ διότι είμαι στην δουλειά, όμως θέλω να παραθέσω κάτι που συνάντησα Στην συγκεκριμένη ρομ αρωμα. Συγκεκριμένα είδα μπανερ διαφήμισης στις λήψεις 8ff9ce21cbeda81c8bea8b978930a05a.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MIUI 9 σε XIAOMI REDMI NOTE 4

echaosad - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Σήμερα παρέλαβα redmi note 4x 3/32 me snapdragon. Επειδή ο φίλος μου το βιάζετε δεν θέλω να το ξεκλειδώσω κλπ! Ύστερα από 2 αναβαθμίσεις που έκανε τώρα φοράει MIUI global 8.5| Σταθερή 8.5.8.0 (NCFMIED) ME ANDROID 7.0 NRD90M υπάρχει περίπτωση να αναβαθμίσει σε miui 9 άμεσα με ΟΤΑ?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• 7.9.16 για Mi5 έχει.βγει? Με ota δεν βρίσκει τίποτα ακόμα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κινέζικα στις φωτογραφίες

echaosad - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Όχι παιδιά. το θέμα είναι το default. μόνο την ταπετσαρία άλλαξα και έχω βάλει δική μου! Δεν ξερω αν παιζει ρολο που το συνδεσα στο Mi cloud kai sto pc suite

• Κινέζικα στις φωτογραφίες

echaosad - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα αρκετά κινέζικα στις φωτογραφίες Σε Mi5 με την aroma 7.9.149170f25853a4522e56f8bfa3a53ecd68.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα! Έμενα σε Mi5 βρήκε την αναβάθμιση. στην αρχή κολλησε στο 97% μετά το ξανακατεβασα, αλλά όταν το κατέβασα μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι λάθος το md5! Οπότε το κατέβασα από το email και όλα καλά προς το παρών!

• Σας ευχαριστώ παιδιά! Να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε υγειά, σωματική και ψυχική!

• Lockscreen MIUI 9 [SOLVED]

echaosad - - Lockscreens Store

Μήνυμα

Ευχαριστήσω πολύ Ειρήνη! Στο ένα άρθρο γράφει πως το βρίσκεις! Στην ουσία υπάρχει άλλα δεν ξέραμε πως να το βρούμε! Όπως είσαι στο Lockscreen σέρνεις το δάχτυλο από αριστερά προς τα δεξιά και εμφανίζετε "Η οθόνη κλειδώματος του MIUI 9 φαίνεται ομαλή και κομψή στο σχεδιασμό. Σύμφωνα με το Xiaomi, "Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές στο MIUI 9 όπου Mi Mi, Mi Remote, Mi Pay, Κάρτα Μεταφοράς και Φακός μπορούν να προσπελαστούν σε ένα σημείο, μετακινώντας αριστερά προς τα δεξιά στην οθόνη κλειδώματος σας". …

• Lockscreen MIUI 9 [SOLVED]

echaosad - - Lockscreens Store

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά! Υπάρχει περίπτωση να βρούμε την παρακάτω lockscreen? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42943/