Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 569.

• Xiaomi box 3

echaosad - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από Panagiotis Tziotzios: “Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στην παρέα και ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω να πάρω σαν τρελός το Mi Box 3 και ήθελα να ρωτήσω το εξής. Βρίσκω στο GearBest το απλό Mi 3 με τον 4πύρηνο Α53 και international version στα 78€. Από την άλλη με 72€ βρίσκω το Mi 3 Enhanced με τον 6πύρηνο αλλά την κινέζικη έκδοση χωρίς καν ευρωπαϊκό φορτιστή. Είμαι σε μεγάλο δίλημα και δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω πολύ την Enhanced έκδοση αλλά θέλω πολύ το Play Store και τα Ελληνικά…

• Μια από τα ίδια και εγώ. Είτε με Wi-Fi είτε με 4g b702ba5c81f8b3958a4cbefd079b23a2.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Παράθεση από notakos86: “Καλημερα παιδες Ποιο kodi υποστηριζει? Επισης ξερει κανενασ αν η xiaomi θα υπστηριξει αωβαθμισεις του (π.χ να παει στο 7.0?) ” Kodi 17.1 Πήρε αναβάθμιση από το προηγούμενο! Όσον αφορά το android προς το παρόν δεν έχει πάρει την 7 ακόμα! αλλά έχει κάνει κάποιες μικρες αναβαθμίσεις κατά καιρους

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Παράθεση από paokara: “και εγώ την πάτησα φίλε...Το πήρα και τώρα κάθεται...αλλαξα την ρομ και έχω πολλά προβλήματα ” Πηρες την Chinese version? Δεν εχει αγγλικα πουθενα? Για θεμα πληροφόρησης καθαρα ρωταω Εγω με την International ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παντός ένα θέμα που είχα με το 4G σε Mi4c λύθηκε κατά το ήμισυ. Έτσι για πληροφόρηση άπλα θα το γράψω! Δοκίμασα πολλες ρομ me miui 7 kai miui8 σε όλες δεν επαιζε το 4g! Άλλαξα κάρτες κλπ, πάλι τα ίδια. έβαλα την κάρτα στην θέση 2sim και ως δια μαγείας έπιασε. Στην θέση 1 έχω μια cosmote άλλα δεν πιάνει με τπτ 4g. στην θεση 2 εχω vodafone και όλα οκ. Πλέων δεν τολμάω να πειράξω τις κάρτες γιατί φοβαμε ότι θα χάσω το 4g παλι. Δεν ξερω αν αλλος με mi4c εχει το ιδιο προβλημα

• Παράθεση από zisistil: “To google play δεν έχει καμιά καλή να βάλεις. Αλλά λογικά μπορείς να ζιπάρεις και αυτή της dev στην stable. Δες EZ SCREEN RECORDER. ” Προτημω κατι που θα μου προτείνουν απο εδώ μεσα. αν μπορω να βρω της dev καπου ακομα καλυτερα

• Γεια σας παιδια! Υπαρχει εφαρμογη screen recorder στην stable ή ειναι προνόμιο της dev μονο?

• RE:

echaosad - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι Ζήση δεν έχει το Kenzo ο φίλος αλλά το Hennessy. Επειδή είμαι από κινητό δώσε τον οδηγό για έλεγχο του bootloader αρχικά.” Νομίζω θα τα βρω τα υπόλοιπα. Μόνο την λεπτομέρεια.με την ρομ έψαχνα. Σας ευχαριστώ Παιδιά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οπότε κοιτάω για redmi note 3-hennessy και όχι redmi3 pro-kenzo Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Σίγουρα έχει μαιμού να του πεις. Οπότε θες άλλη οπωσδήποτε.” Αυτό το κατάλαβα αλλά πια είναι η σωστή που πρέπει να περάσω? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα. Είναι να φλασαρω αύριο το.κινητό του ξαδέρφου μου αλλά δεν ξέρω πια rom είναι η σωστή. 719ade34c4368d60d956dc633d003947.jpg0c3732a0a2cf211f9851f659e68a0b25.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lallasgr: “Μολις ξεκλειδωσες δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση ή αμέσως πηγές και φλασαρες? Λογικά μετά το ξεκλείδωμα θα άνοιγε κανονικά το κινητό και θα έμπαινε και σε twrp χωρίς θέμα. ” Φλασαρα αμεσως μετα γιατι ήθελα να φλασάρω αλλη rom

• Παράθεση από sakis0547: “Με αυτήν την ρομ που έχεις περασμένη μπες σε Fastboot και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις τον bootloader, μου έχει τύχει και εμένα αυτό... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικα ξεκλειδωσε κανονικα και φλασαρα μετα! Ελπιζω να καταφερω να περασω twrp χωρις προβληματα αυτη την φορα!

• Καλημέρα παιδια! Ηστερα απο πολλες δοκιμες με πολλες rom για να βρω, σε πια δουλευει το 4g, την πατησα κανονικα. Περνωντας την τελευταια Stable ωστε να καταλήξω σαυτην, εκανα το λαθος και αντι στο twrp να παω μετα το flash στην αρχική οθόνη και να επιλέξω reboot, επέλεξα reboot ακριβως μετα το φλασάρισμα που δίνει αυτή την επιλογή Το αποτέλεσμα ειναι το κινητο να ανοιγει μονο στην αρχικη οθονη εκινησης με το λογο MI για 10 δευτερα περιπου(δεν τα μετρησα κιολας) και να κανει εππανεκινηση, και ξαν…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ναι πρώτα twrp.. =============== Μαρ 29th 2017, 8:05am =============== Παράθεση από echaosad: “αλλα δεν ανταποκρινοταν το touch. ” Αν πατούσες το power να κλειδώσει και μετά απλά το ξεκλείδωνες λογικα θα δούλευε.. ” Ουτε ετσι δουλευε! Το ειχα δοκιμασει και με τα κουμπια αλλα και παλι το touch htan νεκρο! Τεσπα το θεμα ειναι οτι καταφερα να περασω το TWRP

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Όχι δεν γίνεται. Όσο είσαι σε fastboot δώσε την εντολή fastboot oem reboot recovery ” c:\adb>fastboot oem Reboot recovery ... FAILED (remote: unknown command) finished. total time: 0.007s =============== Μαρ 29th 2017, 12:47am =============== Παιδια τα καταφερα τελικα! Φλασαρα την stable fastboot , το ξεκληδωσα ξανα γιατι ειχε κλειδωσει και μετα φλασαρα το twrp 3.0.2.0 ολα οκ. στην αρχη δοκιμασα το twrp 3.1.0.0 που εστειλε ο φιλος @geoanto555 , αλλα δεν ανταποκρινοταν το …

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

σε κανενα 20λεπτο που θα κατεβει =============== Μαρ 28th 2017, 11:56pm =============== Να φλασαρω ελληνικη ρομ χωρις twrp γίνετε? υπάρχει άλλος τρόπος?

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αυτό που λες δείχνει πρόβλημα σε drivers συνήθως... Κάνε έναν έλεγχο bootloader.. ” c:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.056s] finished. total time: 0.057s =============== Μαρ 28th 2017, 11:49pm =============== να δοκιμάσω να περάσω stable fastboot rom?