Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 569.

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε με αυτό dl.twrp.me/libra/twrp-3.1.0-0-libra.img =============== Μαρ 28th 2017, 11:33pm =============== Ελπίζω να έχεις ξεκλειδώσει bootloader σίγουρα γτ παλιότερα υπήρχε το θέμα με κλειδωμένο κινητό. ” to flasara με αυτο που εστειλες! παλι τσιφος! και χειροτερα γιατι τωρα δεν μπαινει σε fastmode. δειχνει οτι μπαινει αλλα παιρνω αυτο τομηνυμα οταν παω να φλασαρω ξανα c:\adb>fastboot flash recovery recovery.img < waiting for device > και μετα απο λιγο σβηνει το κ…

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@echaosad Μπες στο twrp χειροκίνητα τότε βρε Καρντάση. ” Πως γινετε αυτο? Αυτο προσπαθω εδω και ωρες!

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ποιο recovery πας να βάλεις βρε??? ” μεσα απο την ρομ xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παιδια πηρα το twrp μεσα απο την rom δινω στο adb fastboot flash recovery twrp.img και βγαζει C:\adb>fastboot flash recovery twrp.img target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (51460 KB)... OKAY [ 1.131s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.477s] finished. total time: 1.615s μετα C:\adb>fastboot boot twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 1.139s] booting... FAILED (remote: dtb not found) finished. total time: 1.204s

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Όταν το κάνεις flash ολοκληρώνεται με επιτυχία; Δοκίμασες με fastboot boot ***.img?? ” το flash ολοκληρωνετε μια χαρα! το fastboot boot ***.img?? τι ειναι. τι ενοεις

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε ενώ είσια σε fastboot mode Και έχεις κάνει φλας το recovery να πατήσεις power μέχρι να μαυρίσει η οθόνη και αμέσως vol + και να το κρατήσεις. ” δυστηχως ουτε ετσι

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@echaosad Το twrp το περνάς μέσω adb Καρντάση, πες μας ακριβώς τι έκανες και με ποιο τρόπο, γιατί μας μπέρδεψες. ” Μεσω adb φλασαρα το twrp. τα βηματα που ακολουθησα ειναι 1. φλασαρα την official fastboot dev china με το mi flash 2. ξεκλειδωσα το κινητο με το unlock tool 3. φλασαρα με adb to recovery.img 4. πατησα το volume+ και εδωσα την εντολη fastboot reboot

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν εχω πλεον TWRP. με τον τροπο νο3 δοκιμασα. φλασαρα μεσω adb αλλα δεν λεει να ξεκινησει το twrp

echaosad - - Recoveries

Μήνυμα

Παιδια την βοηθεια σας! σε mi4c Φλασαρα την official fastboot china dev ξεκληδωσα το κινητο οπως επρεπε, me official τροπο flasara thn TWRP και μολισ παταω να κανει επανεκινηση συμφωνα με τον τροπο 3, μου κολαει στο logo. δοκιμασα και τους 2 τροπους.

• Γεια σας παιδια! Χτες ξαναπέρασα την XTRV beta1 8.2| Stable 8.2.1.0 σε mi4c με καθαρη εγκατάσταση ( wipe data/ dalvik/ cache) TWRP 3.0.2.0. Ειπα να το κάνω ξανα μηπως διορθώσω το προβλημα με το 4g καθως επιανα μονο Η+ καθως και της συχνης υπεθερμανσης! Μετα το φλασαρισμα τα προβληματα αυξήθηκαν! Επεσα σε 3g και η υπεθέρμανση παει σύνεφο! εκτος αυτου, παρατήρισα οτι καποιες εφαρμογες μου τις εξαφανισε απο το google play. δεν τις εμφανίζει καν. Ενω υπαρχουν κανονικα οταν μπαινω απο Pc stο play sto…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Επανέρχομαι με το το θέμα του 4G. Πήγα με με τον φιλο μου στην Vodafone γιατι ηθελε και αυτος να αλλαξει καρτα! Αλλάξαμε sim και οι 2. και οι 2 την βάλαμε την sim στην θεση ενα. Αποτελεσμα εγω να μην πιανω 4g αλλα ο φιλος μου πιανει κανονικα. Ρυθμισα την sim συμφωνα με τις οδηγιες του @gkalen αλλα καμια διαφορα! Κοιταξα το κινητο του φιλου να δω που ειναι ρυθμιζμενη η sim ωστε να ριθμισω το ιδιο και σε μενα αλλα τιποτα παλι. Εγω στο mi4c φοραω την παρουσα rom 8.2 ενω ο φιλος μου με το redmi 4pro…

• Παράθεση από gkalen: “@echaosad Άλλαξε λίγο τις ρυθμίσεις στην σιμ1 και δοκίμασε πάλι . ” Καλημερα! @gkalen τις εκανα και στην sim 1 και στην 2 αλλα δεν αλλαξε κατι. δεν μπορει να πιασει 4g με τιποτα. ουτε καν στο κεντρο της πολης που λογικα επρεπε να πιανει οποσδηποτε! Επίσης παρατήρησα οτι σε καθε επανεκιννηση του κινητού, χανετε αυτή η ρύθμιση! Λεω να παω στην Vodafone να αλλαξω την κάρτα για να αποκλείσω και αυτό το ενδεχόμενο!

• RE:

echaosad - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@echaosad Τσεκαρε στις ρυθμίσεις της σιμ 1 . Χρησιμοποίησα το screen recorder πρώτη φορά , δες το βιντεάκι για να δεις που θα πας ... Ξεζιπαρε πρώτα .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32141/” έκανα το λάθος.να τις κάνω στην καρτα2 και έχασα το 4G. το ξαναεβαλα στην ρύθμιση που είχε αλλά 4G τίποτα. με μια εφαρμογή που δείχνει τις κεραίες που έχω κοντά μου (δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη) έχω δίπλα μου.κεραία με 4G Και το κινητό συνδέεται σε πιο μακρινή κεραία …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Άρα ενδεχομένως κάτι παίζει με το πρώτο slot.” Πολύ πιθανό Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μπορεί να ακουστεί κουφό αλλά όταν βάζω την κάρτα Στην θέση 2, μια χαρά πιάνει το 4G. πάντα μιλάω για το mi4c. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από varitimos84: “1) εχεις κανουρια καρτα σιμ? Ας πουμε το πολυ 1 ετους.. 2) εχεις ενεργοποιήσει το 4g ?” Η κάρτα είναι 2 χρονών. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά καλού κακού θα δοκιμάσω του φίλου μου μόλις μπορέσω. το 4G είναι ενεργοποιημένο. Μήπως παίζει ρόλο και το ότι ο φίλος μου είναι με συμβόλαιο και μάλιστα εταιρικό και εγώ με καρτοκινητό ? Η θέση της κάρτας παίζει ρόλο? Δηλαδή άν είναι Στην θέση sim1 ή sim2? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά επειδή εγώ το άνοιξα το θέμα θέλω να μάθω πως γίνεται το mi4c και το redmi 4 Pro , με ίδια εταιρεία κινητής (Vodafone), στο ίδιο σημείο τοποθετημένα, το mi4c να πιάνει Η+ και το redmi 4G. Εγώ σχεδόν σε όλη την πόλη δεν πιάνω 4G. Ξέρει κανείς πια μοντέλα έχουν την 800 band? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα που φέρνει η infoquest? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk