Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 569.
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο. Έχω το mi4c. Ένας φίλος μου πήρε το redmi 4 Pro από κοτσοβωλο. παρατήρησα ότι εγώ δεν πιάνω 4G ενός αυτός πιάνει. εγώ πιάνω μόνο σε πολύ κεντρικά σημεία της πόλης. Υπάρχει περίπτωση να έχει την μπάντα που λείπει? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω παλι δεν καταλαβα τι πρεπει να κανουμε περα απο την εγγραφη, ωστε να παρουμε μερος στον διαγωνισμο!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsikos: “αυτο ψάχνω...που πήγε;” κάτω από Τον βοηθό αφής έπρεπε να είναι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρυθμίσεις- πρόσθετες ρυθμίσεις- στιγμιότυπο Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tsikos: “καλημερα... Άντε να δούμε πως πάει.. Δοκίμασε λιγο, κάνει screenshot τραβωντας τρία δάχτυλα προς τα κάτω;;;;; ” Ναι κάνει. Και με την 8.1 το έκανε. Το mi band2 δεν μου δουλεύει προς το παρον αλλά θα το κοιτάξω όταν έχω χρόνο
-
Γενικά βλέπω ότι έχει στρώσει λίγο με την 8.2. θα το δουλέψω και θα επανέλθω να πω εμπειρίες. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υγρο αζωτο καλυτερα! Που να ηθελα να παιξω και παιχνίδι!
-
οσο το αναβαθμιζω, αναβαθμιζετε και η θερμοκρασια. !!!
-
Εδω να δείτε γέλια Χτυπησε και 100 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tsikos: “και την 7,2 dev nougat που εβαλα δεν ειχε τοσο πολυ θεμα , ουτε τωρα με lollipop , με τετοιες θερμοκρασιες θα το εβαζα θηκηπαγοθηκη, αν ξερεις , το περνας ξανα την ιδια μπας και στρωσει , αλλιως αλλη ρομ, ετσι ''τρως'' το κινητο... ” Λεω να φλασαρω την 8.2 απο πανω μπας και στρωσει
-
Παράθεση από tsikos: “την ειδοποιηση την πεταει και εμενα λογω ρυθμισης το καλοκαιρι με 40 οταν το κραταω, με θηκη ειναι χειροτερα, αλλα μαλλον ειναι θεμα rom, κατι ειχε βαλει ο galen νομιζω για αυτο... ο 808 το κανει αυτο , οχι σαν τον 810, απλα εσενα το παρακανει, μαλλον ρομ ειναι, τωρα την φορεσες? ” Την έχω αρκετό καιρό. Βασικά όταν βγήκε αυτή η εκδοσή, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο καιρό. Περιμένω την Nougat σε stable για να ξαναφλασαρω! Μάλλον φταίει η ρομ γιατί με την προηγούμενη δεν είχα τέτο…
-
ειδου και φώτο Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακόμη και η εφαρμογή να διαβάζει λάθος, το κινητό ζεματαει και πετάει ένα μήνυμα από το σύστημα του τύπου, πρόβλημα υπερθέρμανσης του κινητού, νορμάλ θερμοκρασία περιβάλλοντος. εξάλλου δεν ήρθε το καλοκαίρι ακόμα. από εφαρμογές τις κλασικές, Facebook, messenger, Viber κλπ. ! παιχνίδια δεν παίζω
-
Stable με android 7 για mi4c θα βγει σύντομα? Πάντως εδώ και καιρό που φοράω την stable 8.1.1.0 έχω παρατηρήσει ότι κινητό υπεθερμενεται. Μου πετάει και μήνυμα στο κινητό άλλα και το καταλαβαίνεις. Αφού νομίζω ότι θα κάνει κανένα μπαμ καμιά ώρα. Ιδίως όταν σκαλίζω κανένα 10λεπτο το κινητό μου και ανοίγω διάφορες εφαρμογές, κοντεύει να πάρει φωτιά. Οι θερμοκρασίες που φτάνει σύμφωνα με το aida64 φτάνουν και 80-85! Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα υπερθέρμανσης?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από leasedline: “έχω δει να προτείνουν τον ΖCX TWRP, δεν κάνει αυτό το recovery? =============== Φεβ 20th 2017, 7:41pm =============== Παράθεση από leasedline: “και μένα επιτέλους έβγαλε οκ για unlock χωρίς μήνυμα ή email αυτή τη φορά αλλά κολλάω στο 50% κατεβάζω μια dev να δω μήπως φταίει αυτό! ” πάλι τα ίδια στο 50% .. σηκώνω τα χέρια ψηλά έχω κατεβάσει την global dev ” Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από echaosad: “Παιδια εχω κολλησει εδω . Τι να κανω? ειμαι οκ? ” Έχει γίνει offici…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “βάλε αυτό ---> [cofface] TWRP recovery for RedMi 4A - Redmi 4/Prime/4A - Xiaomi MIUI Official Forum ” Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια
-
ΜήνυμαΚατεβασα αυτην xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-0-Xiaomi-Redmi-4A-Rolex/ αλλα δεν υπαρχει μεσα το twrp. δεν υπαρχει recovery θα κατεβασω και την dev μηπως ειναι εκει μεσα. αλλα αν δεν ειναι τι κανω?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από echaosad: “Παιδια εχω κολλησει εδω . Τι να κανω? ειμαι οκ? ” Έχει γίνει official unlock του bootloader.Αν θες να συνδέσεις όμως την συσκευή με το mi account σου, μπες σε fastboot mode, άνοιξε το adb και δώσε την εντολή fastboot oem lock Μετά κάνε την διαδικασία από την αρχή για unlock με τον δικό σου λογαριασμό ” Σευχαριστω. Τωρα δουλεψε μια χαρα! Μηπως ξερεις για redmi 4A πιο TWRP χρειαζεται να κατεβασω για να φλασαρω το κινητο μου?
-
ΜήνυμαΠαιδια εχω κολλησει εδω . Τι να κανω? ειμαι οκ? εχω περασει china dev rom. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30612/