Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 569.

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από echaosad: “ ” Σε fastboot mode θα περάσεις μια official rom και όταν έρθει η απάντηση θα ξεκλειδώσεις ” Xiaomi MIUI Official Forum αυτές είναι οι Official Rom? Αν ναι πια προτείνετε στην περίπτωση μου

• Έμπλεξα! Το κινητό μου δεν υποστηρίζετε από το Mi unlock tool και δεν μου βγάζει καν την σελίδα για το ξεκλείδωμα. με πετάει απευθείας στο forum! Μηπως να το φλασαρω με thn Global για να ξεμπερδευω?

• Σευχαριστω για την άμεση απάντηση. και κάτι ακόμα σαν απορία. Επειδή το κινητό προορίζετε για την αδερφή μου, ήδη της έφτιαξα Mi account. Η ερώτηση μου είναι η εξής. πρέπει να βάλω karta sim για να έρθει το μήνυμα στο κινητό που θέλω να ξεκλειδώσω? πρέπει να μπω στο mi account και να δηλώσω ότι θέλω να ξεκλειδώσω το κινητό, από τον browser του κινητού που θέλω να ξεκλειδώσω?

• Καλημερα παιδια.Θα ηθελα τα φωτα σας γιατι εχω μπεδευτει με τους οδηγους και δεν θελω να κανω λαθος βηματα Αγορασα το Redmi 4A και μεσα φοραει Miui Global 8.0 | Stable 8.0.3.0.0 (MCCCNDI) και θελω να περασω τη xiaomi-miui-hellas-6.0_rolex_XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0.zip Ξεκινησα με τον οδηγο που βρηκα εδω και αφου ειδα οτι ο bootloader ΔΕΝ ειναι κλειδωμενος πηγα στο επομενο βημα και κατεβαζω την rom Redmi 4A Latest China Developer Version Fastboot File Download Το μπερδεμα μου ειναι το εξης! Αφου …

• Xiaomi box 3

echaosad - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από leroy1980: “Ευχαριστώ για την απάντηση! Μάλλον παίζει απροβλημάτιστα από όσα έχω βρει εώς τώρα. ” Αν χρειαζεσε κατι ακομα να δοκιμασω ,ευχαριστως να το κανω. Λεω να ανεβασω φωτο απο τα χαρακτηριστικα του Μηχανηματος συμφωνα με την AIDA64

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Παράθεση από leroy1980: “Καλημέρα, μπορεί να δοκιμάσει κάποιος που έχει το εν λόγω player πως τα πάει στην αναπαραγωγή mkv file με ήχο DTS? Διαβάζω σε διάφορα forums ότι τα περισσότερα players υποφέρουν στο κομμάτι αυτό και με ενδιαφέρει το DTS. Να γίνεται δηλαδή απροβλημάτιστα αναπαραγωγή με pass-through ήχου DTS στον ενισχυτή. Ευχαριστώ προκαταβολικά ” Καλησπερα! Δοκιμασα μια ταινια που εχω και παιζει μια χαρα. βεβαια ειδα 5 λεπτα μονο δοκιμαστικα. Τωρα οσον αφορα το pass-through, δεν γνωριζω …

• iptv

echaosad - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το έχω ψάξει Όσο μπόρεσα στο Google Άλλα τα περισσότερα είναι με παράνομες μεθόδους κλΠ. και εκτός αυτού δεν ξέρεις και ποιον να εμπιστευτείς

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Παράθεση από Bill00: “Γνωρίζει κάποιος που το έχει δουλέψει, εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους υποστηρίζει; Μέσω bsplayer η mxplayer. ” Στο kodi Μια χαρά παίζει και βρίσκει υπότιτλους. bsplayer Δεν έχει στο playstore. mxplayer έχει Άλλα δεν το έχω βάλει να το δοκιμάσω.

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Χτες παρέλαβα το δικό μου. international Έκδοση με 2g Ram 8g αποθηκευτικό χώρο. Ήρθε με ευρωπαϊκό μετασχηματιστή. Στα θετικά είναι: ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα, bluetooth remote with voice command Στα αρνητικά: ότι μπορείς να κατεβάσεις ελάχιστες εφαρμογές από το play store, λογικά έχει κάποιο είδος κλειδώματος. εφαρμογές όπως nova Go κλπ δεν υπάρχουν στο Playstore To Kodi πάντως μια χαρά παίζει!!

• Stable για mi 4i θα βγει ή έχει σταματήσει να υποστηρίζετε?

• iptv

echaosad - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά. Καλές γιορτές. Ξέρει κανείς να μου προτείνει καποια συνδρομητική υπηρεσία για iptv? Δεν αναφέρομαι σε παράνομες υπηρεσίες με σερβερς κλπ. Φυσικά δεν αναφέρομαι και σε κάτι ελληνικό μιας και δεν υπάρχει.

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Παιδιά εγώ παρήγγειλα το MI box 3 international έκδοση. Περιμένω να μου έρθει. Ξέρει κανείς αν είναι rootαρισμενο? Έχω πάρει ένα άλλο android TV box και είναι root και δεν μπορεί να παίξει το Nova go.

• Καλησπέρα. Η εγκατάσταση κύλισε ομαλά, πριν της εφαρμογής των sms που λύθηκε αστραπιαία χάρις την βοήθεια σας, και σας ευχαριστώ. Πολυ καλή διαχείριση της μνήμης σε Mi4c! Μια απορία. Είδα ότι το micloud πήγε σε 105gb apo 5 που είχα. Αυτό οφείλετε στην Rom?

• RE:

echaosad - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Παράθεση από echaosad: “Καλησπερα. Την βοηθεια σας παρακαλω. Μολις την περασα σε Mi4c αλλα δεν την εφαρμογη για μυνηματα και ειναι επειγον να την ξαναβαλω. Κατεβασα το [MOD] SMS 160 χαρακτήρων για το Xiaomi Mi-4C (Libra αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε η εγκατασταση ” Η Ελληνικές rom το έχουν ενσωματωμένο για τα SMS στα 160 γράφεις με κεφαλαία, αν δεν έχεις την Ελληνική το κατεβάσεις και το κάνεις εγκατάσταση, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.” Η συγκεκριμένη δεν το είχε.…

• Καλησπερα. Την βοηθεια σας παρακαλω. Μολις την περασα σε Mi4c αλλα δεν την εφαρμογη για μυνηματα και ειναι επειγον να την ξαναβαλω. Κατεβασα το [MOD] SMS 160 χαρακτήρων για το Xiaomi Mi-4C (Libra αλλα δεν εχω ιδεα πως γινετε η εγκατασταση

• Ποιόν οδηγό να ακολουθήσω? Αφού έχω Twrp πιστεύω ότι θα είναι ποίο εύκολο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και καλό μήνα παιδιά. Κάτοχος Mi4c το κινητό το έχω πάρει από Ελλάδα και μου ήρθε με Gtv7.2 stable (7.2.4.0). TWRP 3.0.0-7 by mic Ποιον οδηγό μου προτείνετε ώστε να πάω σε XTRV-6.11.24 Μπορώ να κάνω απλή αναβάθμιση ώστε να μην χάσω ρυθμίσεις και δεδομένα? Πρώτη φορά αλλάζω ROM σε Xiaomi οπότε είμαι αρχάριος

• RE:

echaosad - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Τόσο σημαντικό το θεωρείται να υποστηρίζει ράδιο ρε παιδιά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Γιατί όχι αφου υπάρχει. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατρέ μάλλον το security set και το gateway σαν ξεχωριστή μονάδα έχουν διαφορές. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα έμεινε πίσω 5cae8e4c8ec5981b1935c211075a1849.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk