Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 569.
-
Ανοίγεις την εφαρμογή mi home. Επιλέγεις το gateway. Πάνω έχει τρεις επιλογές, home-scene-device, επιλέγεις την device.Επιλέγεις ξανά την gateway. Επιλέγεις radio και πατάς add για να προσθέσεις το ράδιο τής επιλογής σου . Με έκδοση εφαρμογής 3.7.15 αγγλική Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos_Nikolaou: “Καλησπερα. Εχει ενας φιλος το 1s. Ρωταει αν η μετρηση των καρδιακων παλμων γινεται τη στιγμη που θελεις να μετρησεις η αν υπαρχει καποιο προγραμματακι που μπορει να μετρησει ολο το βραδυ παραδειγμα. Σας ευχαριστω.” Με το mi band tool μπορείς να μετράς συνεχόμενα. Ακόμα και 24 ώρες Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από echaosad: “Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το Gateway, ένα ακόμα temperature sensor και μια Wi-Fi socket. Έχω βαλέι 2 temperature Sensor ακριβώς στο ίδιο σημείο αλλά πάντα έχουν διαφορά στις τιμές υγρασίας. Και καμιά φορά και στις τιμές της θερμοκρασίας. Παράγγειλα και ένα τρίτο να δω τι παίζει Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μιλάς για απόκλιση 0.3 βαθμών; Κάνεις πλάκα; Unleashed by my M1 NOTE ” Πιο πολύ με ενδιαφέρει η υγρασία και όχι η θερμ…
-
Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το Gateway, ένα ακόμα temperature sensor και μια Wi-Fi socket. Έχω βαλέι 2 temperature Sensor ακριβώς στο ίδιο σημείο αλλά πάντα έχουν διαφορά στις τιμές υγρασίας. Και καμιά φορά και στις τιμές της θερμοκρασίας. Παράγγειλα και ένα τρίτο να δω τι παίζει 2c6e8c399bfece3d85fe4ff826780b1a.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει περίπτωση η mi scale να έχει firmware update? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από echaosad: “Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Original XiaoMi Body Scale Smart Weigh Scale Android iOS Bluetooth4.0 Sale - Banggood.com Ημερομηνία αγοράς : 2/6/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 20 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sal…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Original XiaoMi Body Scale Smart Weigh Scale Android iOS Bluetooth4.0 Sale - Banggood.com Ημερομηνία αγοράς : 2/6/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 20 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Εφοσον ''την γλυτωσες'' γιατι το ψαχνεις; :lol:” Για να μην την πατήσω κάποια άλλη φορά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk