Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 569.

• RE:

echaosad - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Δώσε tracking number, στα elta tracking, τι γράφει ακριβώς; καλημέρα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Καλημέρα 84cbdf7a3d7ed3cda3eec0e7a603aceb.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Με τι μεταφορική σου την έστειλε; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Hong Kong post Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά παρήγγειλα την Mi Scale από banggood και βλέπω ότι περνάει τελωνείο. Έπρεπε να πω κάτι στον πωλητή πριν το στείλει, για να το γλιτώσω? Έχετε ιδέα τι περίπου να περιμένω να πληρώσω? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με το 5Ghz

echaosad - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Εκανα επαναφορα εργ.ρυθμισεων και ακολουθησα αυτον τον οδηγο Mi Router 3 - Unboxing and Setting up the fastest Mi Router! - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum με λιγη τυχη και αρκετη υπομονη τα καταφερα

• Πρόβλημα με το 5Ghz

Μήνυμα

απο το Miwifi δεν βλεπω καπου να μπορω να αλλαξω συχνοτητα. απο την αλλη παλι δεν καταφερα να δω το ρουτερ μεσα απο τον υπολογιστη. κατι μου διαφευγει μαλλον αλλα τι?

• Πρόβλημα με το 5Ghz

Μήνυμα

Παιδιά το ρούτερ φαίνεται σχετικά καλό. Αλλά δεν μπορώ με τίποτα να δω την μπάντα των 5Ghz. Στην εφαρμογή είναι ενεργοποιημενη αλλά μόνο το 2.4 μου δείχνει όταν κάνω αναζήτηση δικτύων. Το 5 από το modem router που έχω το βλέπω μια χαρά αλλά το xiaomi me τίποτα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi scale εντυπώσεις...

echaosad - - Mi Scale

Μήνυμα

Μεταξύ gearbest banggood eBay Kai geekbuying ήταν το πιο φτηνό. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi scale εντυπώσεις...

echaosad - - Mi Scale

Μήνυμα

Εγω παρηγγηλα μια σημερα απο banggood με €54.55 EUR και δωρεαν μεταφορικα. ελπιζω να ειναι γνησια. πρωτη φορα ψωνιζω απο αυτο το καταστημα.

• υπαρχει περιπτωση να συνδεονται πανω απο ενα Temperature and Humidity Sensor ?

• Παιδια ακυρο. Εγω εκανα λαθος τα εχασα στην ισοτιμια μαλλον Exchange rate 217,06 EUR = 234,31 USD 1 Euro = 1,08 US Dollar Exchange rate 234,31 USD = 204,79 EUR 1 US Dollar = 0,87 Euro αν και οταν αγορασα μου φυγαν περιπου 227 ευρω αλλα και παλι γιατι να μην εμπαιναν 217 και μπηκαν 204?

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Utility LED Light Portable USB Lamp Mobile Power Bank Accessory - 5V 1.2W-2.99 and Free Shipping| GearBest.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Mi Band 1S Heart Rate Wristband with White LED-17.89 and Free Shipping| GearBest.com Την ημερομηνία αγοράς: 31-03-2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλά…

• Το σκεφτηκα και αυτο αλλα δεν βγαινουν τα νουμερα. αντε να εχασα 5 ευρω απο την συναλλαγματικη διαφορα

• Στην αποστολη τους ηταν Οκ συμφωνα με το tracking number. στην μετεπητα συμπεριφορα τους ομως σχετικα με την επιστροφη χρηματων ηταν απαραδεκτοι και αυτος ειναι ο λογος που ΔΕΝ προκειται να αγορασω ξανα απο εκει. Γιατι οπως και να εχει, αυτη η συμπεριφορα τους συν η πολιτικη του paypal μου κοστισαν 30ευρω.

• Παράθεση από piniata7: “Σ'αυτό δεν ευθύνεται το Vickmall. Η ζημιά γίνετε στο Αεροδρόμιο/SG Post. Δες εδώ προς τις τελευταίες σελίδες, χάθηκαν πολλά δέματα την περίοδο 29/3-4/4 και μετά κάποιες διάσπαρτες ημ/νίες 11-4,7/5 σε μεταφορές SG Post - Ελλάδα, και όχι μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα. Πάρτε μια γεύση: ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK” Το γνωριζω οτι δεν ευθηνετε το καταστημα σε αυτο. Ευθηνετε ομως που δεν μου εκανε αμεσα refund και ταλαιπωριθη…

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall Την Διεύθυνσή της (URL): Vickmall Tι ακριβώς αγοράσατε: Mi4c Την ημερομηνία αγοράς: 21/03/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 0 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: - ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): 10 μερες μετα την αγορα το tracking number εδειχνε οτι εφτασε ελλαδα, απο κει και περα κολησε και το κινητο αφαντο. Φυσικα ζητησα τα χρηματα μου πισω …

• Για να το λετε εσεις κατι παραπανω ξερετε, αλλα ετυχε ολες οι αγορες που εκανα να ειναι τους τελευταιους 2 μηνες. τι προτεινετε για κινητο χωρις προβληματα με τελωνεια κλπ? και εννοειται στην χαμηλοτερη τιμη. Mi4c 32gb θελω να παρω. εχω ξεφυγει απο το θεμα, ελπιζω να μην πειραζει πολυ.

• Γιατρε εχω παρει αρκετα πραγματα απο το συγκεκριμενο και δεν εχω παραπονο κανενα. σε 2 εβδομαδες τα εχω και παντα συστημενα. προσφατα εφαγα μια φολα απο το vickmall και γιαθτο λεω και το κινητο μου να το παραγγειλω απο το συγκεκριμενο. αυτα που προτεινεις δεν τα εχω δουλεψει ακομα

• Αυτο το γνωριζω, απλως απο το ιδιο καταστημα που βγαζει δυο προιοντα με διαφορετικη τιμη, δεν γνωριζω ομως αν προκειται για το ιδιο προιον ή διαφερουν.

• παιδια μια βοηθεια καθοτι ασχετος. Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway-34.99 and Free Shipping| GearBest.com Xiaomi Smart Home Multifunctional Gateway Alarm System-36.49 and Free Shipping| GearBest.com ειναι η ιδιά συσκευη ή παιζει καμια διαφορα?