Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 569.
-
Δυστυχώς δεν έχω ακόμη miui 12 ώστε να σου πω με σιγουριά αν φταίει η miui ή κάτι άλλο. Ήλπιζα πάντως στην miui 12 να δούλευε το Cast. Είναι μια λειτουργία που την χρησιμοποιούμε πολλοί αλλα όσες αναφορές και αν έκανα στην xiaomi για το θέμα, δεν είδα σε κάποια αναβάθμιση της miui 11 να το διορθωνουν. Αναμένω την Miui 12 στο κινητό μου, για να μπορώ να πω με σιγουριά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λογικά μέσα από την εφαρμογή του YouTube στο κινητό σου, θα μπορούσες να κάνεις cast. Όχι όμως από την επιλογή cast του κινητού αν φοράς miui 11. Εννοείτε ότι πρεπει και το Box και το κινητό να είναι συνδεμένα στο ίδιο router και το wifi του κινητού ανοιχτό Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gigantas: “Παράθεση από echaosad: “Έχει βγει μόνο για beta testers. Οπότε υπομονή, σε λίγο καιρό θα βγει και επίσημα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/roms/stable/MIUIv12/ εδω υπαρχει κατω κατω miui 12 για poco f1” Την πέρασες? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi mi box s είναι το τελευταίο. Δεν αξίζει η αγορά από έξω. Το ίδιο καλές τιμές το βρίσκεις και Ελλάδα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από npil: “ -η usb μεχρι ποσα gb εξωτερικο σηκωνει? -θα μπορεσω να βαλω εφαρμογες cosmote-vodafone ? και αν μπουν , τρωνε απο την εσωτερικη μνημη 8gb ? η μπορουν να αποθηκευτουν σε εξωτερικο δισκο? -εχει προβλευτει να δουλευει με amazon-Disney-hbo οπως με το netflix? -kodi το σηκωνει? .” Kodi σηκώνει άνετα Cosmote μπορείς να βάλεις. Vodafone δεν υπάρχει ακόμη στο playstore Τα υπόλοιπα δεν ξέρω να στα απαντήσω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “Καλημερα παιδια. θελω να κανω μια αναβαθμιση στο ηχο στο σπιτι ηχεια και σκεφτομαι ηχομπαρα. κοιταω μηπως βρω καμια μπατζετ με dolby atmos αλλα το θεμα το mi box s υποστηρίζει τον ηχο η οχι;;; θα παραθεσω καποια προιοντα εαν κανω λαθος και απαγορευονται τα λινκ θα το διορθωσω(απλα πειτε μου που ειναι και οι κανονες να διαβασω αλλη φορα να ξερω.) idealo.de/preisvergleich/Offer…27_-dsb-2000-grundig.html idealo.de/preisvergleich/Offer…825_-ht-sbw460-sharp.html idealo.de/preis…
-
Δεν βρίσκω τον λόγο να το κατεβάσεις από το site αντί του playstore. Αν τόσο πολύ το θες, κατέβασε το στον υπολογιστή σου και περνά το με ένα φλασακι στο box. Βέβαια θα χρειαστείς νομίζω και κάποιον explorer. Πάντως το playstore έχει την τελευταία έκδοση και γλυτώνεις φασαρία. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από echaosad: “Ναι με το Google home λειτουργεί σαν εναλλακτική μέχρι να διορθώσει το σφάλμα η Xiaomi Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και κάτι άλλο εάν θέλω να κατεβάσω την καινούργια έκδοση στο kodi πως μπορώ να το κάνω?? Από pafin δεν με αφήνει... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λογικά θα την βρεις στο playstore του box. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι με το Google home λειτουργεί σαν εναλλακτική μέχρι να διορθώσει το σφάλμα η Xiaomi Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ίδιο κινητό εχω οπότε τσιφος φίλε. Το mi5 που έχω, φοράει miui 10 και δουλεύει μια χαρά. Αναμένουμε την Miui 12 μήπως στρώσει αν και δεν το βλέπω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα έχω ένα θέμα μολης χτες το πήρα αλλά δεν μπορώ να κάνω ασύρματη μετάδοση από το τηλέφωνο με τίποτα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν έχεις κινητό xiaomi με miui 11 τότε είναι θέμα miui. Μπορείς να κάνεις cast μόνο το YouTube. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από yiatsou: “Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Στις ρυθμίσεις της ανάλυσης από το app έχει μόνο το αυτόματο. Δεν έχω άλλες επιλογές. Έκλεισα και άνοιξα το WiFi και έδειξε 1080 αλλά πάλι δεν είχα άλλες επιλογές... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τότε είναι πιθανόν η εφαρμογή να διαλέγει αυτόματα την ανάλυση ανάλογος με την ταχύτητα που πιάνει το Box. Ίσως στην αρχή να τραβούσαν περισσότερες συσκευές ίντερνετ από το ρουτερ σου. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοπο…
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα, στο mi box που έχω εγκαταστήσει το νέο Cosmote TV βλέπω ότι η ανάλυση πάει μόνο μέχρι 720 στο sport1. Γιατί όχι 1080? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 1. Υποθέτω ότι η τηλεόραση σου υποστηρίζει αυτή την ανάλυση 2. Υποθέτω ότι το συγκεκριμένο κανάλι αναπαράγει αυτή την ανάλυση Αν τα 2 πιο πάνω είναι σωστά, έλεγξε την ανάλυση που έχεις ρυθμιζόμενο το Box. Φρόντισε να έχεις κάνει όλα τα update πρώτα και στις εφαρμογές και στο box, διότι με παλι…
-
Καλησπέρα παιδιά. Μια απορία. Ήρθε σήμερα το redmi note 9 pro μιας φίλης μου. Παρατήρησα όμως ότι το κουτί από πίσω δεν έχει το κλασικό αυτοκόλλητο με τα χαρακτηριστικά, imei κλπ. Είναι απλά κενό. Είναι οκ ή να αρχίσω να ανησυχώ? Μέσα η συσκευή βέβαια είναι αυτή που παρειγγειλα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk