Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 569.
-
RE: RE: Mi Band 4
ΜήνυμαΠαράθεση από user_1024: “Παράθεση από chris.milonas: “Που είναι το *επίσημο* update με τα ελληνικά ; Οέο ; (Τελικά είμαστε πίσω από το φεγγάρι εμείς οι Γραικοί ). Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Θα βγει το Band 5 και κάπου εκεί θα θυμηθούν οι Κινέζοι εμάς τους Ελληνες για το Band 4. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μέχρι τότε θα τους έχουμε ξεχάσει εμείς. Το επόμενο με βλέπω να είναι honor Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
official f1 case?
ΜήνυμαΔεν υπάρχουν πουθενά. Είχα φάει όλο το Internet πριν ένα μήνα να τις βρω αλλά δεν. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είμαι με την τελευταία official. Δεν θέλω να να βάλω κάτι άλλο. Απλώς περιμένω να ενεργοποιηθουν τα ελληνικά. Αν και φλερτάρω πολύ να πάω σε honor band 5 γιατί μου την έχει δώσει που λέει συνέχεια η infoquest ότι σύντομα θα ενεργοποιηθουν τα ελληνικά αλλά ακόμα τίποτα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από amavroudis: “Γιατί τόσα παράπονα; Κάπου πήρε τη ρύθμιση... Το συχρονισες μια φορά με το τηλέφωνο σου να πάρει ρυθμίσεις;” Συγχρονίζει τουλάχιστον 4 φορές την μέρα. Δεν χτύπησε κανένα δικό μου ξυπνητήρι. Χτυπάει τα προεπιλεγμενα που έχει αυτό μέσα χωρίς να τα έχω ενεργοποιήσει εγω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Mi Band 4
ΜήνυμαΠαράθεση από teobitoulas: “Και εγώ με official δεν ήρθε κάτι. Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά πλέον στο mifit δεν υπάρχει η επιλογή check for updates. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Μια χαρά υπάρχει ο έλεγχος για ενημερώσεις 953afc3da365d04f9025561c05b50602.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thesikaleon: “Αφαίρεσαν το Quick Charge κείμενο από το animmation ή έχω κάποιο πρόβλημα; c0PIrSP.png” Αν υπήρχε το κείμενο τότε το αφαίρεσαν. Στην οθόνη κλειδώματος φαίνεται πως φορτίζει. Θα γράφει "Γρήγορη Φόρτιση" ή απλά " Φόρτιση" Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Mi Band 4
ΜήνυμαΠαράθεση από scorpio3: “Καλημέρα στην παρέα!! Ρε παιδιά γίνεται να συγχρονίσει το band χωρίς να χρειάζεται καθε φορά ν'ανοιξω την τοποθεσία??” Το δικό μου μια χαρά συγχρονίζει χωρίς GPS ανοιχτό. Φοράω official όμως. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετα από φόρτιση παρατήρησα ότι ενεργοποιητε το alarm στο band 7 η ώρα το πρωί. Προσωπικά το έχω απενεργοποιημενο. Όπως και η φωτεινότητα από το 4 που το έχω πάει στο 3. Το παρατήρησα 2 φορές που το φορτισα. Συνήθως το φορτίζω όταν φτάσει στο 10-15 %. Και φοράω το επίσημο mi fit σε international band . Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι ανάλογο? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από angeloscha: “Περναω stable με fastboot. Ηθελε ομως ξεκλειδωμα. Νομιζα οτι δε χρειαζεταν unlock bootloader το poco για official rom. Τα πανω κατω εχει φερει η xiaomi... wtf?” Από official dev σε official stable μέσω updater δεν χρειαζετε ξεκλείδωμα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk