Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 569.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Peris_G4: “Παράθεση από tasos17: “η εφαρμογη σκανερ εξαφανιστικε απο την τελευταια stable , γιατι;; ” Έχω 10.3.7 και υπάρχει κανονικά η εφαρμογή "Σαρωτής"” Το ίδιο και εγώ. Υπάρχει κανονικά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η τηλεόραση μου είναι παλιά 2005 μοντέλο. Έχω σύνδεσει αποκωδικοποιητη, υπολογιστή, box με hdmi συν μια κονσόλα Nintendo με rsa. Ομος στέλνω τον ήχο με spdif (οπτική ίνα) απο την τηλεόραση μου στην ηχομπαρα μου. Οπότε με το που ανοίγω την τηλεόραση ανοίγει αυτόματα και η ηχομπαρα, και όταν κλείνω την τηλεόραση μετά από λίγο κλείνει και Η Ηχομπαρα. Οπότε δεν χρειάζεται hdmi arc και άλλες τέτοιες τεχνολογίες. Δοκίμασε μήπως το home cinema έχει spdif Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας…
-
Το home cinema έχει είσοδο για οπτική ίνα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Liou: “Καλησπέρα παιδιά, Είμαι κάτοχος του mi box s αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με το CEC. Επάνω στην τηλεόραση έχω συνδεδεμένα ένα home cinema και ένα ps4. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει, όταν όμως συνδέσω το box είναι σαν να μπλοκάρει όλες τις υπόλοιπες συσκευές στην επικοινωνίας με την TV. Για παράδειγμα, όταν ανοίγω την τιβί άνοιγε αυτόματα και το home cinema αλλά όταν είναι το box συνδεδεμένο, το home cinema δεν ανοίγει αυτόματα αλλά πρέπει να το ανοίξεις από το δικό του τηλεκοντρόλ. Ε…
-
Υπάρχουν ethernet adapter με USB hub ενσωματωμένο. Τώρα όμως τι συμβατότητα υπάρχει, δεν το γνωρίζω προσωπικά. Έχω διαβάσει ότι δουλεύουν. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω την εντύπωση ότι άμα έχεις διαβάσει την ειδοποίηση στο κινητό σου, τότε σβήνετε από το band. Αν δεν ανοίξεις καθόλου το κινητό σου τότε παραμένει στο band. Αν ισχύει αυτό που γράφω, τότε για μένα είναι οκ γιατί θα ήθελα να σβήνονται ειδοποιήσεις που έχουν διαβαστεί Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει κάπου η επιλογή, όταν το band απομακρύνετε από το τηλέφωνο, και χάνετε η σύνδεση μεταξύ τους, να δονείται για να σε ειδοποιεί. Σαν να θυμάμαι ότι κάποτε υπήρχε αυτή η επιλογή Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
1. Κανείς δεν γνωρίζει το απόθεμα και την ζήτηση οπότε δεν νομίζω να απαντηθεί σίγουρα, λογικά κάνα εξάμηνο θα κυκλοφορεί ανάλογος το απόθεμα. 2. Το καινούριο είναι καινούργιο όπως και να το κάνεις. Λογικά το καινούργιο θα έχει και ένα χρόνο παραπάνω υποστήριξη από την xiaomi (όχι απαραίτητα) σίγουρα όμως θα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το 1. Για τα λεφτά του το ένα είναι πολύ καλή συσκευή. Ιδίως τώρα που έπεσε η τιμή. Όμως δεν έχει nfc, amoled οθονη, έχει Nortch, δεν έχει υπέρυθρες και αισθ…
-
Μια βοηθεια θα ηταν χρησιμη
ΜήνυμαΑφού και οι δυο έχετε router Vodafone, πιθανόν το πρόβλημα να είναι εκεί. Αν είναι εφικτό δοκιμάστε το box σε κάποιον φίλο σαν με άλλο ρουτερ. Εγώ με forthnet και πραγματική ταχύτητα 9-10 mbps δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως πάντα χρησιμοποιώ δικό μου router και όχι του παροχου. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk