Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 229.

• Τι εννοεις αν δεν φτασει στο 20 δεν φορτίζει; δλδ όταν είναι στο 30 δεν φορτίζει;

• xiaomi mi3

georgeth50 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Κι εγώ αυτό έβαλα είναι πολύ ωραίο.

• Τελικά κατάφερα να το κάνω να φορτίζει 100% βάζοντας το φορτιστη στην πρίζα και το κινητό στο πάτωμα χωρίς να τσαλακωσω το καλώδιο

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Στην αρχική οθόνη δεξιά στα θέματα μπαινεις εκεί στα local

• Το θέμα της φόρτισης είναι σοβαρό όντως και δυστυχώς η κατάστασή δεν στρώνει με τπτ. Την μια φορτίζει κανονικά και την άλλη κολλάει στο 74%. Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που αναφέρει το Ποστ αλλά το βιολί βιολακι. Σήμερα το έβαλα με το δικό του καλώδιο και φορτιστη και φόρτισε κανονικά και γρηγορα....αρα τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλας.

• mi3 προβλημα φορτισης

Μήνυμα

Ναι συνεχιζει την φορτιση οταν βγαζω και ξαναβαζω το καλωδιο. Απλα σβηνει το λαμπακι και οταν ξυπναω το πρωι ειναι στο 74% και συνεχιζει την φοφτιση.

• Κάμερα mi3

Μήνυμα

Το βραδυ βγαζει αθλιες φωτο.

• mi3 προβλημα φορτισης

Μήνυμα

Αλλαξα φορτιστη εδω και μια εβδομαδα απλα χρησιμοποιησα το mi καλωδιο. Φορτιζε κανονικα 100%. Χθες γυρισα σπιτι απο τις διακοπες μας και παλι φορτιζε στο 74%.

• mi3 προβλημα φορτισης

Μήνυμα

Τελικα χθες το βραδυ κατα τις 3 μου εδειχνε 90% οτι φορτιζει και το πρωι το βρηκα στο 74% να φορτιζει. Τι συμβαινει τελικα; Ποση ωρα θελει να φορτισει το δικο σας κινητο; Γιατι αργει τοσο πολυ το δικο μου να φορτισει; Ειναι φυσιολογικο να θελει 6-7 ωρες φορτιση; Δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα. Ειλικρινα μου την εχει δωσει αυτη τη στιγμη. Παιζει κανενα ρολο που εχεις την μπαταρια δλδ στο high performance η στο balance οταν το φορτιζεις; Δωστε ενα χερακι βοηθειας βρε παιδια γιατι θα το πηδηξω α…

• Xiaomi Mi Pad

georgeth50 - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

Σας ευχαριστω πολυ βρε παιδια, μολις δωσω το xperia μου θα το παραγγειλω κατευθειαν

• Xiaomi Mi Pad

Μήνυμα

Το ρωταω επειδη εχω ενα κουτακι για καρτα 3g ιντερνετ απο την vodafone για να συνδεσω 5 συσκευες αν συνδεεται με αυτο τοτε το πηρα κιολας.

• Xiaomi Mi Pad

Μήνυμα

Εν τελει θα το παρω. Μια απορια ομως.....αν το βαλω σε wi-fi spot vodafone θα δουλεψει; Η μηπως δουλευει μονο σε wi-fi;

• Xiaomi Mi Pad

Μήνυμα

Απο θεμα ιντερνετ ολα καλα; Το ζητησες ρουτεντ; Με ενδιαφερει κι εμενα να το παραγγειλω.

• mi3 προβλημα φορτισης

Μήνυμα

Σορρυ για ελληνικο λεξικο για το πληκτρολογιο τωρα το ειδα καλυτερα.

• mi3 προβλημα φορτισης

Μήνυμα

Εχω μια απορια βρε παιδια γιατι συνεχεια με το που μπαινω στο φορουμ μου βγαινει ειδοποιηση να κατεβασω ελληνικο πληκτρολογιο; Βγαινει και σε εσας;

• mi3 προβλημα φορτισης

Μήνυμα

Τελικα χθες το βραδυ εβαλα το δικο του καλωδιο με τον φορτιστη του sony και φορτισε 100%. Ας ελπισουμε οτι εστρωσε το θεμα. Παντως ευχαριστω για την βοηθεια.

• mi3 προβλημα φορτισης

Μήνυμα

Δεν γνωριζω να το κανω. Υπαρχει περιπτωση να χασω τπτ δεδομενα η τα ελληνικα;

• mi3 προβλημα φορτισης

Μήνυμα

Τις πρωτες δυο ημερες φορτιζε κανονικα μεχρι 100%

• mi3 προβλημα φορτισης

Μήνυμα

Το δοκιμασα με ενα φορτιστη samsung και ενα sony αλλα τπτ σταματαει στο 74%