Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-229 από 229.
-
mi3 προβλημα φορτισης
ΜήνυμαΔωστε μου ενα χερι βοηθειας βρε παιδια. Παρελαβα το κινητο την Παρασκευη και δεν μου φορτιζει παραπανω απο 74%. Δοκιμασα και με αλλους 2 φορτιστες, αλλα τπτ. Τι κανω τωρα; Το στελνω πισω;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΕπιτελους παρελαβα απο to2c το κινητο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μιας και ηταν οπως το περιμενα. Τωρα το μονο που μενει να κανω ειναι να παραγγειλω την αντιχαρακτικη ζελατινα γνησια και μια θηκη δερματινη καλη. Μια απορια που εχω ειναι οτι μεσα στα specs του τηλεφωνου γραφει οτι εχει τον 8974Α ενω στο antutu γραφει οτι εχει τον 8274Α, τελικα ποιον εχει?
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
ΜήνυμαΝα 'σαι καλα παλικάρι μου, ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ.
-
ΜήνυμαΒρε παιδια κανείς δεν ξέρει πόση ελεύθερη μνήμη έχει το mi3 16GB για χρήση;
-
ΜήνυμαΜήπως γνωρίζεις πόσο χώρο ελεύθερο για εφαρμογές έχει το 16GB;
-
ΜήνυμαΓεια και χαρα σε ολους. Περιμένω να παραλάβω το mi3 απο το to2c, θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε πόσο ελεύθερο χώρο για apps θα έχει το mi3 των 16GB; Το ζήτησα να είναι root μιας και όσοι το παρήγγειλναν ζητούσαν το ίδιο πράγμα, θα έχω κανένα θεματάκι με τις αναβαθμίσεις; Τους ζήτησα επίσης να μου το κάνουν αναβάθμιση πρωτού μου το κάνουν root για να μην χάσω την multilanguage rom, έπραξα σωστά; Σορρυ αν γίνομαι κουραστικός αλλα είμαι παντελώς άσχετος με αυτά τα πράγματα και φοβαμαι μην κ…