Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 229.
-
- Καλή τύχη.
-
Καλή μου επιτυχία.
-
Έχει κανείς θέμα με το τηλεχειριστήριο; Σε εμένα δεν λειτουργεί και κολλάει. Φοράω την τελευταία Ρομ 7.3.2 .
-
Πρόβλημα βίντεο
ΜήνυμαΈχω την τελευταία xtrv dev και όταν βάζω το κινητό σε landscape για να δω ένα βίντεο μαυρίζει η οθόνη και ακούγεται μόνο ο ήχος. Όταν το γυρνάω κάθετα πάλι όλα κανονικά. Τι φταίει;
-
Παράθεση από koska: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Δύο ερωτήσεις έχω παιδιά. 1) έχω την τελευταία xtrv dev και όταν βάζω το κινητό σε landscape για να δω ένα βίντεο μαυρίζει η οθόνη και ακούγεται μόνο ο ήχος. Όταν το γυρνάω κάθετα πάλι όλα κανονικά. Καμία ιδέα ? 2) Ποιες είναι οι διαφορές στην xtrv dev και xtrv stable επί της ουσίας ? Και αν έχει κάποιος εμπειρία και από τις δύο ποια προτείνει .. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk ” Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Κάποια λύση βρε παιδιά;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27153/ =============== Ιαν 8th 2017, 9:59am =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27154/
-
Αν είναι δυνατόν.
-
χαχαχαχσχα
-
Η τιμή του νέου Mi Note 2
ΜήνυμαΑυτο βρε παιδιά λέει για την οθόνη. Ότι πρώτα θα βγει ή έκδοση με την επίπεδη οθόνη και μετά ή έκδοση με την curved, για λόγους κοστολογιου σε περίπτωση που χρειάζεται αλλαγή θα είναι φθηνότερη ή επίπεδη οθόνη. Αυτά κατάλαβα όπως το διάβασα.
-
Αντε να παίρνουμε σειρά!!! Φέρτε smartwatch στους xiaomakides!!