Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 229.
-
Redmi 3 pro vs Redmi 3s
ΜήνυμαΔεν ήταν θέμα ρομ. Ηταν θέμα συσκευής
-
Redmi 3 pro vs Redmi 3s
ΜήνυμαΚαι κάτι άλλο σημαντικό που ξέχασα ειναι ότι κανένα από τα δύο δεν έχει δυνατό ηχείο. Οπότε μην περιμένετε αν το έχετε στην τσέπη σας να το ακούσετε. Πρέπει να το έχετε στο νου σας.
-
Redmi 3 pro vs Redmi 3s
ΜήνυμαΕγω πήρα στην αρχή το pro αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. κολουσε συνέχεια και τρεμοπαιζε ή οθόνη. Το αλλάξω με το 3s και ή διάφορα είναι πολύ εμφανής. Δεν κολλάει σε κανένα παιχνίδι, δεν τρεμοπαιζει ή οθόνη, είναι πολύ πιο γρήγορο στο άνοιγμα εφαρμογών. Τα χρώματα είναι πιο ζωντανά και έχει καλύτερη ανταπόκριση ή οθόνη. Ή μπαταρία κρατάει πιο πολύ, δλδ σε νορμαλ χρήση δύο μέρες και μόνιμα με ίντερνετ όλη μέρα και παιχνίδια στις 12:30 το βράδυ έχω 15%. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και δεν έχω κατα…
-
χαχαχααχχαχαχα
-
Redmi 3 pro vs Redmi 3s
Μήνυμαελα ντε;
-
Redmi 3 pro vs Redmi 3s
ΜήνυμαΔλδ σοβαρά εβαλες ρωσικό βίντεο στην ελληνική κοινότητα για να καταλάβει ποιος όταν θα το δει και τί;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαplease.....
-
ΜήνυμαXiaomi Mi5 3/64
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΜήνυμαΜε την τελευταία αναβάθμιση. Xiaomi Mi5 3/64
-
ΜήνυμαMi5 3/64 με την τελευταία αναβάθμιση σε v8.
-
ΜήνυμαXiaomi Mi5 3/64 miui 8.
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone καλη μου επιτυχία.