Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 229.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλημερα!!επισης ενα ακομα προβλημα στο mi5 δεν ειναι ακομα ροοτ και ηθελε ξεχωριστο ινσταλλ...καποια λυση εχουμε??
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την τελευταία ελληνική ρομ Δευτέρα μέρα με δεύτερη φόρτιση. Μοντέλο 3/64.
-
Mi5 Black vs Mi5 White
ΜήνυμαΜαύρο, βαρέθηκα τα άσπρα, ιδίως στη Mi σειρά. Γι' αυτό παρήγγειλα 3/64 black!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
-
Πρόβλημα εμπρός κάμερας
ΜήνυμαΠάλι τπτ και μόλις το έκανα reset και πάλι τπτ
-
Πρόβλημα εμπρός κάμερας
ΜήνυμαΤον επιλογεα τον βγάζει, πατάω να ενεργοποιηθεί η κάμερα, και αντί να ανοίξει η εμπρός κάμερα, ανοίγει η πίσω.
-
Πρόβλημα εμπρός κάμερας
ΜήνυμαΤην προ τελευταία ελληνική developer φοράω. Δεν έκανα κάποιο καθάρισμα. Βασικά είναι της γυναίκας και δεν με αφήνει να το σκαλίζω.
-
Πρόβλημα εμπρός κάμερας
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω ένα redmi 2 4G 1/8 και έχω θέμα με την εμπρός κάμερα. Ενώ στις selfie λειτουργεί κανονικά, στο viber όταν κάνω βιντεοκληση δεν λειτουργεί η εμπρός κάμερα, αλλά η πίσω. Γιατί συμβαίνει αυτό; Και ένα δεύτερο πρόβλημα είναι ότι χάνει πολύ εύκολα το σήμα του με αποτέλεσμα να έχω θέμα όταν μιλάω και περπατω.
-
Για τα μεγάλα τα παιδιά ποτέ θα βγει smartwatch;