Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 229.
-
Όσον αφορά τον φίλο που περιμένει το κινητό από την αποθήκη της Κίνας vickmall, το ότι λέει arrival at destination greece δεν σημαίνει ότι είναι Ελλάδα. Απλά έχει ξεκινήσει με προορισμό την Ελλάδα. Σε καμία εβδομάδα να το υπολογίζεις. Σε εμένα που παρήγγειλα την θήκη μου για το note 3 έκανε περίπου 20 ημέρες να έρθει. Οπότε μην χολοσκας. Χαλαρά!!
-
Σήμερα ξεκλειδωσα κι εγώ το κινητό μου με την βοήθεια του κολλητου μου @octaviastikou και πέρασα την ελληνική ρομ. Τελικά το θέμα που είχα ήταν ότι με άλλο λογαριασμό έκανα την αίτηση για ξεκλείδωμα και άλλο λογαριασμό είχα στο κινητό με αποτέλεσμα να μην έρχεται το μνμ ποτέ!! Μολις λοιπόν έβαλα τον λογαριασμό που είχα κάνει την αίτηση ξεκλειδωσε αμέσως και χωρίς να λάβω το μνμ.
-
Ακριβά τα έχει.
-
Οκ θα το δοκιμάσω από Δευτέρα και θα γράψω εντυπώσεις.
-
Το έχεις δοκιμάσει εσύ;
-
HELP!
ΜήνυμαΑπό εκεί το κατέβασα δύο φορές και σταματάει στο 80%.
-
HELP!
ΜήνυμαΔώστε μου τα φωτα σας ρε παλικάρια. Ακολούθησα τα βήματα και εκανα εγκατασταση την κινέζικη original developer οπως ακριβως λεει ο οδηγός. Κατέβασα και το google play και το κάνω βήμα βήμα, αλλα κολάει στο 80% στα google play services. πείτε μου σας παρακαλώ μου διαφεύγει κάτι;
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΟι επεξεργαστές έχουν μεγάλη διαφορά αν και είναι εξαπυρινοι και οι δύο. Ο καινούργιος είναι εκπληκτικός και πολύ πιο γρήγορος στις εφαρμογές και στα παιχνίδια.