Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 229.
-
Ναι όντως ήταν πολύ ωραία και επιτέλους γνώρισα άτομα που μιλούσα μαζί τους χωρίς να τους έχω δει ποτέ. Θα προσπαθήσω να ξαναερθω και σε επόμενη συνάντηση. Ως τότε θα τα λέμε εδώ μέσα. Καλή συνέχεια.
-
Δεν έχει καναπέ σε τραπέζι καθόμαστε εγώ και ο Γιάννης
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΤώρα που τελείωσες τα παγάκια να δούμε πως θα πιούμε freddo!!
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΤι γίνεται τελικά με την τελευταία ρομ; να την βάλω η να περιμένω ακόμα;
-
ΜήνυμαΟύτε στο περίπτερο χωρίς κράνος!!
-
ΜήνυμαXiaomi redmi note 2 16GB Με την τελευταία ελληνική Rom.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΤο έκανα όπως είπε ο φίλος χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ και πέτυχε. Σας ευχαριστώ για ακόμα μία φορά παλικάρια για το άμεσο ενδιαφέρον και επίλυση του θέματος.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαι επίσης δεν κατεβάζει κανένα θέμα πλέον.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΤο έκανα αλλά μόλις πάει να το εμφανίσει, εξαφανίζεται κατευθείαν.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚι εγώ την έβαλα σήμερα, πολύ καλύτερα από την κινέζικη. Το μόνο μείον είναι ότι όταν πας στα θέματα δεν υπάρχει το mix, δηλαδή δεν σε αφήνει να αλλάξεις εικονίδια η ότι άλλο θες σε ένα θέμα.
-
Καλησπερα, εγω το παρηγγειλα μεσω ενος φιλου και το περιμενω. Το 16αρι πηρα λογω αμφιβολιων για διαθεσιμοτητα του 32. Σε κανα 20ημερο που θα το εχω στα χερια μου θα μπορεσω να εκφερω γνωμη για αυτο. Απο οσα διαβασα και οσα ειδα ειναι μια πολη αξιολογη συσκευη για τα λεφτα της. Βρήκα αυτό το βίντεο όσον αφορά την οθόνη του. youtu.be/GI_a3aiYQg8
-
Δε μου ζητήθηκε από κανέναν να συμπληρώσω τπτ. Δεν είναι δικό μου φταίξιμο που αργήσανε τόσο πολύ. Και το ems δεν είναι κουριερ αλλά εξπρές ταχυδρομικό. Το αν τα βάλανε σε ένα δέμα πάλι δεν φταίω εγώ οπότε μην βγάζεις συμπεράσματα αν δεν γνωρίζεις κάτι και να μην κατηγορείς κάποιον χωρίς να τον ξέρεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από αυτούς κινητά, αλλά σίγουρα η τελευταία. Όσον αφορά το τελωνείο πήρα μέχρι και τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα παραλάβω μέχρι την Παρασκευή χωρίς να μου που…