Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 622.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• προβλημα με καμερα

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Κατέβασε μια με το ίδιο arb fastboot rom Γιώργο ποια official fastboot rom ταιριάζει στην περίπτωση του φιλου να κατεβάσει.ποια είναι η ποιο νέα?

• προβλημα με καμερα

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Ποια ρομ φοράς αυτή τη στιγμή? xtrv ?xiaomi eu? Κινέζικη?global? Είσαι ξεκλειδωτος με twrp? Ποια rom θέλεις να βαλεις? Την ίδια μα αυτήν που έχεις?

• Mi8 Ελληνική rom

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Χωρις να είμαι σίγουρος νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα μιας και η xtrv είναι android 9 ενώ η global είναι android 8 άρα υπάρχει θέμα με το arb. Ξαναλέω δεν είμαι σίγουρος.

• Δεν είναι ειρωνικό αν το παίρνεις σαν ειρωνία κάπου υπάρχει θεμα είναι επεξήγηση της εντολής μιας που πριν έλεγες ότι η εντολή είναι λάθος γι'αυτό στο έγραψα. Δεν είναι η πρώτη φορά παντως που σε βλέπω να στραβωνεις.τελος πάντων άστο. Όσο αναφορά αυτό για τα κενά που έγραψες έγινε από τον κειμενογραφο και όχι από εμένα.Δεν συμπεριελαβα κενά εγώ. Στο θέμα μας τώρα. Πιστεύω πως με αυτήν την εντολή που τα περιλαμβάνει όλα δεν θα έχεις θεμα. Δεν υπάρχει πάντως καμία άλλη για να σε βοηθήσω.Δοκιμασε κ…

• για δοκίμασε να συμπεριλάβεις όλα τα flags και πες μου γι αυτο τα εχω βαλει ολα αναλογα τι θελει να κανει ο καθενας. Αυτη ειναι η ποιο πληρης εντολη adb backup -apk -all -shared -system -obb -f C: \ adb.ab Μεταφραση adb backup -apk -all -shared -system -obb -f C:\platform-tools\data.ab

• Παράθεση από Octaviastikos: “Και τώρα τη κάνουμε; forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…becabce280362fe801adc5f24 ” ????????????????????? Δηλαδή???????????

• Ποιες δεν σου πήρε backup Αυτές που έβαλες από το store η με άλλον τρόπο εσυ η τις εφαρμογές της rom?

• προβλημα με καμερα

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από trikalos_1977: “καλημέρα παιδιά, τελικά χθες το βραδύ πέρασα την ρομ 8.10.25 beta αλλά η κάμερα εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μάλλον είναι εα συσκευής και όχι λειτουργικό. ” Δεν είναι θέμα συσκευής διέγραψες από το twrp to persist κατά λάθος και δεν διαβάζει τις κάμερες και διάφορους άλλους αισθητήρες. Με απλό flasarisma rom δεν θα διορθωθεί γιατί απλώς δεν φλασαρετε το persist όσες rom και να δοκιμάσεις.πρεπει να κανείς ένα κολπάκι για να στο φλασαρει. Θα χρειαστείς μια fastboot r…

• MI 8 με ANDROID AUTO

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Διάβασε εδώ TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ για το πως να περάσεις το twrp και γενικά όλον τον οδηγό που έχω μέσα στο spoiler και ακόλουθα τον κατά γράμμα.αν κάτι δεν καταλαβαίνεις γράψε μου σε εκείνο το θέμα και θα σου απαντήσω.

• Παράθεση από vanni: “λοιπόν δοκιμάστηκε έκανα backup με την εντολή που έγραψα πιο πάνω και μετά restore (σημείωση εδώ ότι η εντολή για το restore είναι αυτή adb restore C:\platform-tools\data.ab και όχι αυτή που έχεις βάλει) και έκανε restore τις μισές εφαρμογές μου. Μάλλον στο backup κάτι δεν έγινε σωστά ” Η ίδια εντολή είναι αλλά πρέπει να του δείξεις το path Η γενική εντολή σαν κανόνας είναι adb restore D: \ adb \ data.ab Δηλαδή adb restore C:\platform-tools (ο φάκελος που έχεις ορίσει που βρ…

• Όχι δεν είναι καλά.τις φωτογραφίες παρτες χειροκίνητα copy τον φάκελο. Ελπίζω να χρησιμοποίησες την σωστή εντολή..... Για να είσαι σίγουρος κανε πρώτα μια δοκιμή. Πάρε backup.μετα διέγραψε μια εφαρμογή που δουλεύεις και μετά κανε restore. Aν όλα πάνε καλά τοτε θα έχεις την εφαρμογή πάλι με όλες τις ρυθμίσεις της όπως την είχες.

• MI 8 με ANDROID AUTO

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Το TWRP είναι recovery και αντικαθιστά το μαμά.για να μπεις σε αυτό όταν είναι σβηστό το κιν. Πατάς το power και κρατάς πατημένο το volume up και μπαίνει στο TWRP. Για ρομ ακόλουθα το νήμα της xtrv που φτιάχνουν τα παιδιά εδώ στο forum.

• MI 8 με ANDROID AUTO

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Τι εννοείς δεν το έβγαλε στον αρχικό πίνακα το twrp Ποια ρομ έχεις τώρα δώσε παραπάνω στοιχεία.

• Mi8 Ελληνική rom

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

λογικα ναι εκτος αν δωσουν αλλη εντολη τα παιδια που την μαγειρευουν.

• Mi8 Ελληνική rom

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

η 8.11.22 δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη για το mi 8 είναι σε καθυστέρηση....

• Παράθεση από geozn8: “Καλημέρα.. Φίλε @Germak 2 ερωτήσεις please.. 1) Αν σε έναν υπολογιστή με το tool αυτό εγκαταστησουμε και drivers για Snapdragon και για mediatek πειράζει?? Λογικά όχι.. Εε?? 2) Από παλιά από εποχή mi5 είχα και έχω στο pc μου με Windows 10 απενεργοποίηση την ψηφιακή υπογραφή μόνιμα.. Τώρα χρειάζεται να το αφήσω έτσι η αυτό ήταν παλιά να την ενεργοποιήσω ξανά μόνιμα θα περνάνε οι οδηγοί και οι εντολές - flasarismata κλπ?? ” 1.φυσικα και δεν έχεις πρόβλημα. 2.Αστο όπως το έχει…

• Παράθεση από omek07: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από omek07: “ρε παιδιά ειδοποιήσεις στην AOD έχετε? Εγώ μόνο από τηλέφωνο, μήνυμα και facebook messenger έχω. Όλα τα άλλα όπως viper ,outlook , facebook δεν έχω. ” έλα ρε σιγά καλύτερα δεν χαίρεσαι που δεν σε ενοχλούν???Πλάκα κάνω.εγω σε stable official έχω τα ίδια με εσένα.τι rom έχεις εσυ? ” χαχαχαχαχαχα καλά λες. Έχω China την τελευταία. Αυτι λες να είναι πρόβλημα εφαρμογων ή από την Xiaomi? ” Για να σου πω την αλήθεια μάλλον θέμα xiaomi εί…

• Παράθεση από omek07: “ρε παιδιά ειδοποιήσεις στην AOD έχετε? Εγώ μόνο από τηλέφωνο, μήνυμα και facebook messenger έχω. Όλα τα άλλα όπως viper ,outlook , facebook δεν έχω. ” έλα ρε σιγά καλύτερα δεν χαίρεσαι που δεν σε ενοχλούν??? Πλάκα κάνω.εγω σε stable official έχω τα ίδια με εσένα.τι rom έχεις εσυ?

• Παράθεση από geozn8: “Μπράβο ρε συ μόνο ένα μεγάλο μπράβο !! ” Να σαι καλά ρε συ!Ευχαριστω πολυ! Να ξέρετε ότι είναι δοκιμασμένο από εμένα σε official global rom με κλειδωμένο bootloader και δουλεύει άψογα.

• Παράθεση από demakhs: “forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…becabce280362fe801adc5f24 ” Αν όντως είναι fake news σίγουρα,τοτε ας ενημερώσει κάποιος τον admin να το βγάλει από το portal που βρίσκεται γιατί θα αρχίσει βροχή ερωτήσεων χωρίς να μπορούμε να δώσουμε μια σίγουρη απάντηση.