Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 622.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Η μέσω fastboot ότι και να επιλέξεις θα μπει.καλο είναι να αναβαθμίσετε όλοι.δεν έχει χοντρές αλλαγές αλλά μικρές διορθώσεις που κάνουν την διαφορά!

• TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ ανανεωθηκε το θεμα με νεο twrp

• δες μεσα στο spoiler ειναι αναλογα την εντολη που θα τρεξεις.

• Παράθεση από alvin1983: “Βρε παντού μπαίνει. Δεν έχει θέμα. Δεν κλείδωσε ή κατι άλλο , το miui δε φορτώνει. Αλλιώς τραβάει ένα wipe data απο revovery και τελειώνει αλλά τα αρχεία χάθηκαν. εμείς Τα αρχεία θέλουμε να σώσουμε. ” ΑΡΓΗΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Δημιουργία backup μέσω ADB δουλεύει και με κλειδωμένο bootloaders, και χωρίς root)

• Δημιουργία backup μέσω ADB δουλεύει και με κλειδωμένο bootloaders, και χωρίς root) ADB.jpg Θα γράψω ένα μικρό οδηγό για τον τρόπο που δουλεύει. Δεν απαιτείται ROOT ή ξεκλειδωμένος bootloader. Πρώτα, κάντε λήψη το Platform-Tools και αποσυμπιέστε το στον C: / # Download Platform-Tools SDK Platform Tools release notes | Android Developers Ενεργοποιούμε το USB debugging στο settings for developers, Συνδέουμε το τηλέφωνο στο PC. Τρέχουμε το (CMD), μέσα από το С: / platform-tools folder Τσεκάρουμε αν …

• ναι εχει βγει πριν 10 μερες δεν εχω προλαβει ακομα. ανεβηκε σημερα.το πρωτο post ανανεωθηκε

• Για μένα mi8 ποιο futureproof αγορά.

• Παράθεση από ktsiaras: “@gkalenΔεν δουλεύει και το mi cloud στην διορθωμένη mi 8 pro ” Παράθεση από Ktsiaras: “@gkalen Με την διορθωμένη μετά από καθαρισμό μνήμης μου βγάζει αυτό 59382-Screenshot-2018-11-18-18-26-09-png ” ρε παιδιά ήμαρτον δεν έχουν βγει ακόμα οι rom τι σκ@@@@τα έχετε κατεβάσει και πάτε να φλασαρετε το λέει καθαρά. άπλα να περιμένετε πρέπει. όταν θα είναι έτοιμες θα τις ανεβάσουν. όσοι έχετε κατεβάσει rom πλην αυτόν που υπάρχουν τώρα στον server διαγράψτε τις και απλά περιμένετε…

• twrp_2.png ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ Mi 8 Pro (Equuleus) DOWNLOAD: TWRP-3.2-3_1102_Mi_8_Pro_equuleus.img MEGA Βασισμένο στη version 1102 του wzx150 ---------------------------------------------------------------------------------------- lazyflasher-no-verity-opt-encrypt MEGA ---------------------------------------------------------------------------------------- DM-VERITY AND FORCED ENCRYPTION DISABLER v 1.4 xiaomi-miui.gr/community/index…ty-ForceEncrypt-v1-4-zip/ ---------------------------------------------…

• Παράθεση από milouk: “Παράθεση από Germak: “φτιαξε ρε milouk και εδω ενα θεμα με τον kernel σου γιατι εδω μεσα χανεται και δεν χρειαζεται ολοι να τρεχουν στο xda. καλο θα ηταν να το ειχαμε και εμεις να γραφουν τα μελη απο κατω ερωτησεις και να τους απαντας να ειναι ολα μαζι οχι μεσα σε δεκαδες σελιδες. ” εχω να απανταω σε1) xda 3 Sphinx 2) telegram 3) miui forum (edw) και λεω να παρω και κανα πτυχιο φετος. Απλα δεν παιζει χρόνος με τι πο τα........ ” Συμπασχω αδερφε.οκ κανενα θεμα εγω για σενα τ…

• φτιαξε ρε milouk και εδω ενα θεμα με τον kernel σου γιατι εδω μεσα χανεται και δεν χρειαζεται ολοι να τρεχουν στο xda. καλο θα ηταν να το ειχαμε και εμεις να γραφουν τα μελη απο κατω ερωτησεις και να τους απαντας να ειναι ολα μαζι οχι μεσα σε δεκαδες σελιδες.

• Ναι αδελφέ θα το βγάλω αλλά δεν έχω χρόνο.θελω να πιστεύω η σήμερα η αύριο θα το φτιάξω και θα ανεβεί.

• Ποια rom πας να περάσεις?

• Πιθανον πάλι λόγο kernel μιας και οι δύο rom εχουν source china.εκτος αν είναι θέμα rom

• αρα δεν εχεις θεμα με το persist.τοτε δοκιμασε αυτο που σου ειπα παραπανω αν θες.

• Παράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά έχω και γω θέμα με την κάμερα καμιά φορά ανοίγω την εφαρμογή και δεν λειτουργεί καμία ούτε η μπροστά ούτε η πίσω με οποία εφαρμογή καμερας και να ανοίξω σαν να μπλοκάρει κάνει και θέλει επανεκκίνηση για να στρώσει το έχει κάνει 2 φορές. Rom:8.11.8 XTRV με kernel milouk v1.8 ” Μήπως κατά λάθος όταν έκανες τις διαγραφές στο twrp διέγραψες το persist? ” Οχι δεν νομίζω και αν θυμάμαι καλα δεν είδα κάπου να γρά…

• Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά έχω και γω θέμα με την κάμερα καμιά φορά ανοίγω την εφαρμογή και δεν λειτουργεί καμία ούτε η μπροστά ούτε η πίσω με οποία εφαρμογή καμερας και να ανοίξω σαν να μπλοκάρει κάνει και θέλει επανεκκίνηση για να στρώσει το έχει κάνει 2 φορές. Rom:8.11.8 XTRV με kernel milouk v1.8 ” Μήπως κατά λάθος όταν έκανες τις διαγραφές στο twrp διέγραψες το persist?

• Για custom rom.Αφού έχεις κάνει format data ,κάνε reboot στο recovery,πέρνα τη ρομ απο τον υπολογιστή στο κινητό, install την rom που θες, install magisk, reboot system. Αυτό είναι όλο. Τα υπολοιπα δεν τα θες εινιαι για original rom

• Παράθεση από machiavel: “Εγω έβαλα Ινδονησία και ο ήχος Spotify απλά διπλασιάστηκε ” Σωστος! Είναι γνωστό το bug. Διάβασα ότι θα το διορθώσουν.

• Μια χαρά το έκανες λογικά όλα είναι οκ αφού έβαλες custom rom.