Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 622.

• Νέος kernel για όποιον θέλει να δοκιμάσει. [KERNEL][MIUI-AOSP-LOS][8.1-9.0]MiPa Kernel[… | Xiaomi Mi 8

• nfc ΟΧΙ για την Εθνική τράπεζα.

• Οχι δεν έχουν nfc μόνο μέσω bluetooth και qr code.θα βάλουν nfc ηπανε

• Παιδια καλημέρα.Σημερα πριν λίγο μου απάντησαν από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για την μη ύπαρξη nfc στην εφαρμογή τους.βαζω την απάντηση εδώ μιας και κάποια στιγμή είχαμε αυτήν την συζήτηση. (Hidden Content)

• Παράθεση από kostasme: “Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια γιατί κάτι έκανα λάθος στην προσπάθεια για root . Αρχικά ξεκλείδωσα τον bootloader Κατέβασα τα εξής: Disable_Dm-Verity_FEC_v1.1 , TWRP-3.2.3-0918-XIAOMI8-CN-wzsx150 , xiaomi.eu_multi_MI8_V10.0.6.0.OEACNFH_v10-8.1, Magisk-v17.1.zip Έβαλα την TWRP-3.2.3-0918-XIAOMI8-CN-wzsx150 μέσα από Powershell Έπειτα αφού έκανε boot στην recovery πάτησα install για να βάλω το Disable_Dm-Verity_FEC_v1.1 και το Magisk-v17.1.zip ,αφού ολοκληρώθηκε έκαν…

• το hardware το υποστηριζει το software ειναι το θεμα.οι ρυθμισεις που εχει μεσα το modem

• Παράθεση από Octaviastikos: “Λευε να σκουστξκζν οι προσευχές μας;;!!!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58512/ ” όχι γιατί γράφει εκτός του Mi8.

• Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από echaosad: “Καλημέρα! Το θέμα 4G+ νομίζω ειναι ακριβός το ίδιο με το mi8. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του πρέπει να υποστηρίζει 4G+ όπως θα πρέπει να υποστηρίζει και το mi8 Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα στο Wiki αυτό (Hidden Content) Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, ας μας εξηγήσει τι ειναι όλα αυτά! ” δες εδω αδερφε που το έχουμε συζητήσειΓενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper ” Λογικά ότι ισχύει για το mi8 ισχύει και για το Poco. Απλώς…

• Παράθεση από echaosad: “Καλημέρα! Το θέμα 4G+ νομίζω ειναι ακριβός το ίδιο με το mi8. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του πρέπει να υποστηρίζει 4G+ όπως θα πρέπει να υποστηρίζει και το mi8 Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα στο Wiki αυτό (Hidden Content) Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, ας μας εξηγήσει τι ειναι όλα αυτά! ” δες εδω αδερφε που το έχουμε συζητήσει Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Παράθεση από Murderous: “Χαιρετω. Έκανα επαναφορά απο backup στο twrp αλλά δεν αναγνωρίζει το μοτίβο. Δοκίμασα αρκετές φορές αλλά τίποτα. Χωρίς factory reset γίνεται τίποτα; ” Παράθεση από geoanto555: “Μπες σε twrp και σβησε data/system /αρχεια. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58429/ ” αν δεν σου δουλεψει αυτο πες μου να σου στειλω ενα αρχειο που εχω για να το κανεις reset

• Παράθεση από alvin1983: “@Germak τίποτα όπως ήταν είναι όλα σε μένα με official global stable. ” δεν δουλευει σε official global stable οπως εχω και εγω μονο στις china based roms ONLY NOTIFICATIONS: icons.jpg MiUI Notch Notification Mod - mi-globe.com CLOCK+NOTIFICATIONS: clock+icons.jpg 6DCy0FadhKhgVA

• Παράθεση από Octaviastikos: “@pavlidisc μπορεί να φύγει αλλά δεν ξέρω πως ..αλλά με την china source πάει πολύ πιο σφαιρα... ” δωσε αυτην την εντολη μεσω adb adb shell settings put system status_bar_show_notification_icon 1

• δεν σε πιανω ενοεις για το 4G+ γιατι δεν το βλεπω.

• @Octaviastikos ξερεις τις διαφορες me global source?

• εκτος απο το φλασαρισμα πρεπει να περασεις και την εφαρμογη του. κατεβασε apo to github Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub to original magisk manager και καντο εγκατασταση. MagiskManager-v6.0.0.apk

• Ειδοποιήσεις στο mi8 [SOLVED]

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

δοκιμασε και σε αλλον υπολογιστη μπας και κατι τρεχει με το pc

• Παράθεση από Thracia: “Το root access, δεν την έχω ξανακουσει την έκφραση. Παράθεση από Germak: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από sakis112: “(Σε κινητά ροοτ, τα ελέγχω με το root checker..). ” Η εφαρμογή της Εθνικής ζητάει δικαιώματα root σε rooted συσκευή Εννοείται δεν τα δίνεις ” εμενα παντως δεν μου ζηταει ουτε και η εφαρμογη για πληρωμες με nfc se global official rom ” Με magisk και magisk hide? Κάνε μια δοκιμή,εγκατέστησε την εφαρμογή και άνοιξε την πριν την βάλεις στο hide ” ναι βρε σου…

• Ειδοποιήσεις στο mi8 [SOLVED]

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

δοκιμασε αλλη θυρα.ποια windows εχεις?

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από sakis112: “Το root access, δεν την έχω ξανακουσει την έκφραση. (Σε κινητά ροοτ, τα ελέγχω με το root checker..). ” Η εφαρμογή της Εθνικής ζητάει δικαιώματα root σε rooted συσκευή Εννοείται δεν τα δίνεις ” εμενα παντως δεν μου ζηταει ουτε και η εφαρμογη για πληρωμες με nfc se global official rom