Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 622.
-
Παράθεση από kostasme: “Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια γιατί κάτι έκανα λάθος στην προσπάθεια για root . Αρχικά ξεκλείδωσα τον bootloader Κατέβασα τα εξής: Disable_Dm-Verity_FEC_v1.1 , TWRP-3.2.3-0918-XIAOMI8-CN-wzsx150 , xiaomi.eu_multi_MI8_V10.0.6.0.OEACNFH_v10-8.1, Magisk-v17.1.zip Έβαλα την TWRP-3.2.3-0918-XIAOMI8-CN-wzsx150 μέσα από Powershell Έπειτα αφού έκανε boot στην recovery πάτησα install για να βάλω το Disable_Dm-Verity_FEC_v1.1 και το Magisk-v17.1.zip ,αφού ολοκληρώθηκε έκαν…
-
Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από echaosad: “Καλημέρα! Το θέμα 4G+ νομίζω ειναι ακριβός το ίδιο με το mi8. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του πρέπει να υποστηρίζει 4G+ όπως θα πρέπει να υποστηρίζει και το mi8 Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα στο Wiki αυτό (Hidden Content) Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, ας μας εξηγήσει τι ειναι όλα αυτά! ” δες εδω αδερφε που το έχουμε συζητήσειΓενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper ” Λογικά ότι ισχύει για το mi8 ισχύει και για το Poco. Απλώς…
-
Παράθεση από echaosad: “Καλημέρα! Το θέμα 4G+ νομίζω ειναι ακριβός το ίδιο με το mi8. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του πρέπει να υποστηρίζει 4G+ όπως θα πρέπει να υποστηρίζει και το mi8 Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα στο Wiki αυτό (Hidden Content) Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, ας μας εξηγήσει τι ειναι όλα αυτά! ” δες εδω αδερφε που το έχουμε συζητήσει Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper
-
Παράθεση από Murderous: “Χαιρετω. Έκανα επαναφορά απο backup στο twrp αλλά δεν αναγνωρίζει το μοτίβο. Δοκίμασα αρκετές φορές αλλά τίποτα. Χωρίς factory reset γίνεται τίποτα; ” Παράθεση από geoanto555: “Μπες σε twrp και σβησε data/system /αρχεια. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58429/ ” αν δεν σου δουλεψει αυτο πες μου να σου στειλω ενα αρχειο που εχω για να το κανεις reset
-
Παράθεση από alvin1983: “@Germak τίποτα όπως ήταν είναι όλα σε μένα με official global stable. ” δεν δουλευει σε official global stable οπως εχω και εγω μονο στις china based roms ONLY NOTIFICATIONS: icons.jpg MiUI Notch Notification Mod - mi-globe.com CLOCK+NOTIFICATIONS: clock+icons.jpg 6DCy0FadhKhgVA
-
Ειδοποιήσεις στο mi8 [SOLVED]
Germak - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαδοκιμασε και σε αλλον υπολογιστη μπας και κατι τρεχει με το pc
-
Παράθεση από Thracia: “Το root access, δεν την έχω ξανακουσει την έκφραση. Παράθεση από Germak: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από sakis112: “(Σε κινητά ροοτ, τα ελέγχω με το root checker..). ” Η εφαρμογή της Εθνικής ζητάει δικαιώματα root σε rooted συσκευή Εννοείται δεν τα δίνεις ” εμενα παντως δεν μου ζηταει ουτε και η εφαρμογη για πληρωμες με nfc se global official rom ” Με magisk και magisk hide? Κάνε μια δοκιμή,εγκατέστησε την εφαρμογή και άνοιξε την πριν την βάλεις στο hide ” ναι βρε σου…
-
Ειδοποιήσεις στο mi8 [SOLVED]
Germak - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαδοκιμασε αλλη θυρα.ποια windows εχεις?
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από sakis112: “Το root access, δεν την έχω ξανακουσει την έκφραση. (Σε κινητά ροοτ, τα ελέγχω με το root checker..). ” Η εφαρμογή της Εθνικής ζητάει δικαιώματα root σε rooted συσκευή Εννοείται δεν τα δίνεις ” εμενα παντως δεν μου ζηταει ουτε και η εφαρμογη για πληρωμες με nfc se global official rom