Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 622.
-
Ειδοποιήσεις στο mi8 [SOLVED]
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΆλλος ένας τρόπος είναι αυτός. Tutorial [App-Mod] Super Notch (antes PocoF1Not) - Solución Notificaciones Pocophone F1 & Mi 8 Το site του παιδιού είναι στα ισπανικά γιαυτο χρησιμοποιήστε google translate.ολο το concept βασίζεται σε ένα αρχείο δικό του και σε 2 πληρωμένες εφαρμογές από το market. Μη χρησιμοποιήσετε την free version δεν θα δουλέψει. Οποίος θέλει το δοκιμάζει.κανει και για pocophone και για Mi8.
-
Παράθεση από venioni: “Εγω σήμερα που τσεκαρα το 4g στην δουλειά μου βγάζει το ίδιο με το OnePlus 5 3d9ebb7dae17b4a984edb4e98f7d13b7.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μάλλον έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή dual 4g μιας που έχεις δικαρτο τραβάει και απ' τις δύο κάρτες γι'αυτό και αυτή η ταχύτητα.
-
Παράθεση από chrisnik: “Απο ειδα σε αλλες ευρωπαϊκες χωρες εχει 4g+. Δεν ξερω ποια ακριβως μπαντα απο τις τρεις που ειπαμε πιο πανω ευθυνεται για το οτι δεν εχουμε εδω στην Ελλάδα 4g+. @Germak εσενα ψωφησε... Εγω πιανω 45mbps Σε compare που το εκανα με το mix2 που ειχα παντως λειπονται πολλες μπαντες στο lte group... ” το ca είναι ο συνδιασμός των μπαντων και όχι η κάθε μία μόνη της. Είναι θέμα modem firmware που πρέπει να φτιάξει η xiaomi.δεν είναι κάτι απλό θέλει ειδικές γνωσεις.οταν φλασαρουμ…
-
Νεα του mi 8 explorer
Μήνυμαπαρτε και το twrp TWRP recovery για Mi 8 EE (Ursa) 3.2.3.....
-
twrp_2.png ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ Mi 8 EE (Ursa) DOWNLOAD: TWRP-3.2.3-0918 by Germak(miltilanguage) MEGA Βασισμένο στη version 918 του wzx150 ---------------------------------------------------------------------------------------- lazyflasher-no-verity-opt-encrypt MEGA ---------------------------------------------------------------------------------------- DM-VERITY AND FORCED ENCRYPTION DISABLER v 1.4 xiaomi-miui.gr/community/index…ty-ForceEncrypt-v1-4-zip/ ------------------------------------------------…
-
Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Καλημέρα τελικά μια χαρά είναι η κινεζική ROM έχει δίκιο ο Nasdrive άπειρες λειτουργίες έβαλα και το Play Store έβαλα gogle συνχονιστηκαν οι επαφές κτλ το τηλέφωνο δουλεύει τέλεια τώρα όταν ξεκλείδωσω θα σκεφτώ να βάλω clobal πέρασα και το POCO launched είναι πολύ καλύτερο και ξεφορτωθηκα τουλάχιστον δεν τα βλέπω όλες της κινεζικές εφαρμογές Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Αφού είναι κινεζικό μην βάλεις global.βαλε twrp και magisk και θα έχεις τα πάντα.θα αφαιρ…
-
Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παιδιά και 4G έχω μην σας πω ότι έχω ακόμα και 5G και facelock κάνει πετάει γενικά και καλύτερη κάμερα απλά ξεκίνησα ταχύρυθμα κινέζικα και αγγλικά ” Εχεις σηματακι 4g+?? Αυτο θελουμε να μας πεις!!! ” Παιδιά δεν υπάρχει περασμένο πουθενα ca για τις B3 + B7 Mi 8 Carrier Aggregation B3 + B1 B3 + B3 B5 + B1 B5 + B3 B5 + B3 + B1 B7 + B7 B8 + B1 B8 + B3 B8 + B3 + B1 B40 + B5 B41 MIMO4x4 + B39 B41 MIMO4x4 + B41 MIMO4x4 Στην ελλαδα χρησιμοποιουμε …
-
Παράθεση από Nikos Artopoulos: “παιδια το εκανα επιτελους το κινητο κινεζικο ειναι ευκολο τελικα πολυ ευκολο και θα εχω το καφαλι μου ησυχο οποιος εχει προβλημα θα του πω τον τροπο!!!!!!!!!!!!!!!!!σε λιγο και αλλα ” ΕΜΠ στο λέγαμε αλλά είχες αμφιβολίες. Ελπίζω να το έκανες μόνος σου! Παράθεση από naxioths1979: “Παιδιά υπάρχει τρόπος με ξεκλείδωτο bootloader να δουλέψει η εφαρμογή της alphabank? [+ ” Ναι υπάρχει φίλε.twrp και magisk.
-
Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παράθεση από chrisnik: “Ξεκινα να κατεβαζεις την ρομ πρωτα... China dev 8.8.31. Αποσυμπιεσε την κ βαλτην κατευθειαν στο c. Xiaomi MIUI Official Forum κατεβαζεις το mi flash tool κ το κανεις εγκατασταση στο pc Σε fastboot μπαινεις με πατημενο το power k volume - Διαβασε τις οδηγιες στην αρχικη σελιδα κ οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε ” Θα σε στείλω μήνυμα μωλις πάω σπίτι και ξεκινήσω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ακόμα να το κανείς εχτές δεν μιλ…