Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 622.
-
Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παράθεση από makis1024: “Για να βάλεις Κινέζικη θα χρειαστεί ο υπολογιστής , αλλιώς δεν μπαίνει... Fastboot rom , fastboot mode , mi flash , clean all. Με το που ανοίξει σε China rom , fastboot oem lock , να κλειδώσει μέσω cmd και adb. Δεν μπορεί να γίνει καμία στραβή. Βέβαια θα πρέπει πρώτα να περάσεις στον υπολογιστή driver για Snapdragon by Kaggelaris. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 ” Ρε παιδιά συγνώμη όλα αυτ…
-
Παράθεση από viktorashellas: “1. Μήπως ξέρετε πιο magisk version δουλεύει να βάλω? 2.Επίσης για την μαμά ROM απλά κάνω flash στο twrp το official zip miui_MI8_V10.0.5.0.OEACNFH_5949bed8d4_8.1.zip ή δεν θα δουλέψει? 3. Μήπως χρειάζεται να κάνω logout από το mi account στη συσκευή ή όχι γιατί στην πρώτη εκκίνηση λειτουργικού ζητάει κωδικούς και δεν ξεκινάει η αρχικοποίηση του ΜΙUI αν δεν βάλεις τους σωστούς (στα κινέζικα τα λέει)... 4. Το τελευταίο twrp του Germak ( 1008- ευχαριστούμε για το devel…
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμανεο twrp με πολλες διορθωσεις για mi 8.προτεινω να το φλασαρετε TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ
-
Αυτά που γράφω πρέπει να τα ακολουθήσεις κατά γράμμα αν θες να φλασαρεις οποιαδήποτε official miui rom είτε china είτε global και μετά να έχεις magisk και twrp αλλιώς το twrp το καλύπτει ο μαμά recovery. To dm verity disabled η το lazyflasher το βάζεις για να μην κάνει με απλα λόγια bootloop η συσκευή.Δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος αλλά για να μην το αναλύω πολύ. Updates θα ενημερώνεσε ότι υπάρχουν κανονικά και θα κατεβαίνουν κανονικά αλλά για την εγκατάσταση θα πρέπει να κανείς πάντα όλον τον οδη…
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “@mula όντως έχει αρκετό λαγκ. Το έχω αναφέρει και εγώ και ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση να το φτιάξουν τα παιδιά. Επίσης το μενού για επανεκκίνηση, τερματισμό, ρικοβερι, φαστμπουτ κλπ δεν λειτουργεί. Όλα γίνονται χειροκίνητα. Ξαναφλασαρα την ρομ αλλά τίποτα. Τα ίδια πάλι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εσυ μιλας για την rom οχι για το recovery ετσι?