Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 622.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαδες εδω Xiaomi Aio Toolbox για όλες τις συσκευές Xiaomi και για όλα τα Windows (x86&x64) και εδω TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ και εδω One-click Flash TWRP recovery tool by Germak και διαλεξε τι σε βολευει
-
Παράθεση από trifos: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από Murderous: “ ” Να σου θυμίσω ότι είχες χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του s unlock.Φαινεται πως όταν στο έφτιαξαν με τον authorized account στο έκαναν και global ” Μήπως εκεί κρύβεται το global / China version; Στο edl και στον σέρβερ της xiaomi με καθε ενα hardware version;Πήγα στο chat s-unlock και ρώτησα αν γίνεται με το s unlock το China version σε global version και είπε δεν γίνεται αυτό μόνο ξεκλειδωμα. Μήπως έγινε απο την xiaomi. ” Το…
-
Σας ευχαριστούμε ολυς παιδιά να σται καλά.
-
Παράθεση από Murderous: “Απο τη στιγμή που μου κλείδωσε πάλι ο bootloader δεν θα έπρεπε να μην ανοίγει; Μόλις πάω σπίτι θα το ξεκλειδώσω. Του έκανα πάλι επανεκκίνηση και άνοιξε κανονικά, χωρίς να γράφει unlock. Είμαι καλός άνθρωπος και μου το έκαναν global version φαίνεται ” Να σου θυμίσω ότι είχες χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του s unlock.Φαινεται πως όταν στο έφτιαξαν με τον authorized account στο έκαναν και global
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμανεο tool για οποιον θελει Xiaomi Aio Toolbox για όλες τις συσκευές Xiaomi και για όλα τα Windows (x86&x64)
-
logo.png Μετά από την επιθυμία χρηστών του forum έφτιαξα ένα toolακι παντρεύοντας τον “κώδικα” του @George Kaggelaris από το νήμα Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 με τον δικό μου και δημιουργήθηκε το Xiaomi Aio Toolbox. image.png 60468-a6f90a7c5434fe9c903bea8656d55ee5678ab2f4-128.png + 63196-a7af93bf94a31e32ec642ad5a58bff6880f2380e-128.jpeg Με αυτό το toolακι μπορούμε να εγκαταστήσουμε τους drivers για τις συσκευές μας,να φλασάρουμε το twrp, να b…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίσαι άτυχος!!!!!