Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 622.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από TheoV: “ρε παιδια ο μονος γκαντεμης ειμαι? μονο σε μενα δεν δουλευει ?493 ωρες κ σημερα ” δοκίμασε και σε άλλον υπολογιστη. Πρώτα μπες και κάνε αναζήτηση του τηλεφώνου και μετά τρέξε το mi unlock tool. Μην κλείσεις το παράθυρο της αναζήτησης. Σε εμένα έτσι δούλεψε.στον σταθερό με windows 10 δεν μου κατέβαζε χρόνο.πηρα το laptop της γυναίκας με windows 7 και εκεί ξεκλείδωσε.δοκιμασε το και αυτό.
-
Mi 8 με eu rom αργεί να ανοίξει
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠροσωπικα πιστεύω πως είναι bug της rom. Αλλά για να βεβαιωθεις ξαναπέρασε την με τους δικούς τους οδηγούς να δεις αν αλλάξει κάτι. Πολύ αμφιβάλω πάντως.ισως η rom τους είναι deodexed γι'αυτό και αυτό το μεγάλο boot time
-
Νεα του mi 8 explorer
Μήνυμαεχουμε και twrp για το ursa. στειλτε μου πμ οταν το χρειαστειτε να φτιαξω νεο θεμα
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από georgekanapitsas: “PS C:\Users\athina\Desktop\mi8\adb\adb> "fastboot oem lock" fastboot oem lock Αυτό ακριβώς μου δίνει σαν απάντηση ότι του γράφω από πάνω. Το παράθυρο εντολών το ανοίγω μέσα στο φάκελο του adb είτε σαν προγραμματιστής είτε κανονικά και πάλι τίποτα. Να πω ότι το δοκίμασα σε δύο υπολογιστές με το ίδιο αποτέλεσμα. ” εχεις σε λαθος διαδρομη τον φακελλο adb πρει να τον βαλεις στον c:\adb και οταν θα μπεις μεσα του θα πρεπει να βλεπεις 4 αρχεια. ενεργοποιησε στο develope…
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαστο link μιλαει για custom kernel οχι για rom μην τα μπερδευεις. ακολουθα τις οδηγειες που εχω βαλει κατα γραμμα. το οτι σου κανει 1,5 λεπτο boot ειναι θεμα rom oxi recovery.
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαοχι αυτο ειναι υποχρεωτικο
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυματο magisk είναι προαιρετικό. θα το βρεις εδω [2018.9.21] Magisk v17.2 - Root & Universal Systemless Interface [Android 5.0+]
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣας το υποσχέθηκα και κάθισα και το έφτιαξα One-click Flash TWRP recovery tool by Germak