Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 622.
-
One-click Flash TWRP recovery tool by Germak. Γειά σε όλους! Έφτιαξα για την κοινότητα μας ένα tool για να κάνετε flash το twrp recovery. Είναι για όλα τα κινητά Xiaomi. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το κατεβάσετε και να το τρέξετε. Screenshots: image.png image.png image.png Οδηγίες: - ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ BOOTLOADER ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΥΣ DRIVERS ΣΤΟ PC.{Thanks to @ George Kaggelaris} - Κατεβάζετε το twrp recovery που είναι για την συσκευή σας. - Κατεβάζετε το One-click Flash TWRP recovery tool by G…
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαχα χα κι εγω μια απ τα ιδια.......
-
Παράθεση από tasos17: “Όποιος έχει μι8 εντυπώσεις από μπαταρία μπορεί να δώσει;;Και κάμερα οθόνη κατά δεύτερον λόγο. Μια σύγκριση θέλω να κάνω με το Poco να δω πιο θα πάρω.(λογικά για το f1 με βλέπω αλλά θέλω να ακούσω και εσάς που έχετε το mi8) Sent from my MI 5 using Tapatalk ” mi8=ποιο premium κατασκευη χωρις καρτα sd αλλα με nfc pocophone=πιο ευκολο για πειραγματα {ξεκλειδωνει σε 72 ωρες} νορμαλ κατασκευη, με καρτα sd αλλα χωρις nfc αλλα και λιγο πιο φτηνο Σε ολα τα αλλα απ οτι εχω διαβασει …
-
Παράθεση από omek07: “Παράθεση από Germak: “Ψαχνω εναν που να ενδιαφερεται να δοκιμασει ενα προγραμματακι που εφτιαξα για αυτοματοποιημενη εγκατάσταση του twrp. Δυστυχως εγω ξεκλειδωνω σε 390 ωρες οποτε ειναι παρα πολυ. Απαραιτητη προηποθεση να εχει mi 8 και να ειναι ξεκλειδωτος. Αν ενδιαφερεται καποιος ας γραψει. ” Μπορει να μπιπ την συσκευη και να πρεπει να κανουμε ξανα εγκατασταση ρομ ? Αν οχι εδω ειμαι εγω ” 90% δεν θα συμβεί τίποτα.αφηνω ένα 10% πιθανότητα για τον φόβο των Ιουδαίων αλλά δεν…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματο account που βαζεις sto developer options γινεται bind με το miunlocktool. αν το βγαλεις και βαλεις αλλο θα ειναι σαν να βλεπει καινουριο account αρα οι ωρες μετρανε απ την αρχη. το καθε τηλεφωνο πρεπει να κανει bind με το account του δικαιουχου. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
-
κατσε περίμενε.το μεταφρασμένο είναι αυτό που λέει by Germak Το δεύτερο που σου έδωσα είναι το κινέζικο. Αυτό είπα να βάλεις. Είμαι δουλειά τώρα.Αν μπορείς στείλε μου pm στις 5 η ώρα να το προσπαθήσουμε μόλις πάω σπίτι.ειναι και μια ευκαιρία να δούμε και κάποια πράγματα που ψάχνουμε με τον Ανεστη και τα άλλα παιδιά.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΒαλε το magisk και θα δουλεύουν απαντα!