Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 622.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Κανα official θα βγει η θα είμαστε με ότι να ναι twrp.... Τελικά εδώ όρεξη για πολλά μπρίκια... Έχω βαρεθεί χώρις ρομ.... Έχω στεριση φλασαρισματος.... ” αν θες στο φτιαχνω να ειναι πολυ γλωσσο με ελληνικα Παράθεση από thodorisls: “@Germak εγώ όταν μπαίνω στην πρώτη σελίδα στο changelog μου δείχνει του προηγούμενου εκτός και άμα δεν βλέπω κάτι σωστά ” ναι ρε συ εχεις δικιο μπερδεψα τα changelog ο μ@λ...ς 【LR.Team】小米8专版TWRP-3.2.3-0908中英文修改优化版_小米手机8/探索版_MIUI论坛
-
Παράθεση από thodorisls: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από thodorisls: “παντως εβαλα την 8.9.13 απο xiaomi.eu που ειναι με android 9 και το antivar μου γραφει failed ” αν θυμαμαι καλα καπου το διαβασα στην 8.9.13 απο xiaomi.eu το εχουν απενεργοποιησειεπι τι ευκαιρια ευχαριστω για το link με το νεο twrp ανανεωσα και το θεμα απ εξω ” τπτ σιγα. εδω ειναι και το καινουργιο changelog για να το αλλαξεις :1. Support the official Android 9.0 system, including automatic decryption of data 2. About data…
-
Παράθεση από johnf: “Παράθεση από Germak: “τοτε δεν την περναω με τπτ. για να δω και τα αλλα που ρωτησα τι θα δω.αν ολα ειναι αρνητικα αστο για την επομενη!!!! ” αυτό θα κάνω και εγώ!! αν είναι να έχω χάλια κάμερα καλύτερα στην 9!!μόλις παρέλαβα και εγώ global version από banggood. ποια είναι η τελευταία της 9; μην περάσω καταλάθος την 10 ” 9.6.7
-
Παράθεση από AELHTHS: “Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση στην 10.0.2.0 global stable 8.1 android ” Αν την έκανες την ενημέρωση θέλω σε παρακαλώ να τσεκάρεις τρία πράγματα. 1.To gps to accuracy ποσό σου βγάζει στο gps test. 2.οταν κανείς τηλέφωνο αν υπάρχει η επιλογή για ηχογράφηση της κλήσης 3.Την ποιότητα της κάμερας σε σχέση με miui 9 Σε παρακαλώ πες μας για αυτά.
-
Ξεκλείδωτος bootloader
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαι για να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι ακριβώς δεν έχουν περάσει δικούς τους κωδικούς απλα έχουν πατσαρει με κάποιον τρόπο τον bootloader άγνωστο ακόμα πως.
-
Ξεκλείδωτος bootloader
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos Papadopoulos: “Δεν τα μπέρδεψα. .Έχω mi8 Official Global ROM από bangood όπως και κάποιος φίλος μου το έχει 2 μήνες και του έχει πάρει 2 μεγάλα Updates χωρίς πρόβλημα. . Δεν είναι Global δεν είναι China. . Δεν πείραξε κάτι γιατί δεν γνωρίζει από αυτά. . ” Το ότι έχεις global rom δεν σημαίνει ότι η συσκευή είναι global version αυτό σου λένε τα παιδιά. Και η china version συσκευή με περασμένη την global rom παίρνει κανονικά update. Global version συσκευή έχει από την μάνα του gl…
-
Xiaomi και Google Safety
Germak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν νομίζω να χρειάζεται να κανείς κάτι άλλο όλα έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα post Αν θες ξαναδιάβασε τα και μπορείς να το φτιάξεις.αλλα δεν έχεις θέμα... Τις λύσεις τις έχει γράψει και ο BanditGr όσο για τις xtrv είπαν ότι θα το κοιτάξουν να κάνουν αυτό που λέμε με το fingerprint.
-
Xiaomi και Google Safety
Germak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣας πήρα στον λαιμό μου συγνώμη παιδιά για την πρόταση...... Έπεσε και το forum!
-
Xiaomi και Google Safety
Germak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚι εγώ το ίδιο έπαθα ο @NasDriver φταίει!
-
Xiaomi και Google Safety
Germak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie2alpha: “Δεν αρκεί, το Google safety net ψάχνει επίσης την κατάσταση του bootloader καθώς και την κατάσταση του SELinux. Παράθεση από Germak: “@BanditGR γιατί δεν ενσωματωνεις στις xtrv ένα fingerprint από γνήσια για να μην έχουν τα παιδιά αυτό το πρόβλημα και ψάχνονται με το magisk? ” ” Που όλα αυτά φτιάχνονται με το magisk.δεν με έπιασες τι λέω. Το λέω απλα γιατί μαζί με το magisk πρέπει να κανείς και αυτό που έγραψε ο @BanditGR Παράθεση από BanditGr: “μακράν ο ευκολότερος …
-
Xiaomi και Google Safety
Germak - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@BanditGR γιατί δεν ενσωματωνεις στις xtrv ένα fingerprint από γνήσια για να μην έχουν τα παιδιά αυτό το πρόβλημα και ψάχνονται με το magisk?
-
Xiaomi και Google Safety
Germak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από miltoskartalas: “Παιδιά δεν έτυχε κατι. Εγκυκλοπαιδικά ρώτησα. Σόρρυ που σας έβαλα τσάμπα να εξηγείται Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Κι εμείς εγκυκλοπαιδικά απαντάμε βρε για να μαθαίνει ο κόσμος έτσι είναι τα forum.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Germak: “Προσκυνώ απλα! Δεν θα είχα ποτέ το κουράγιο να κάτσω να τα εξηγήσω έτσι σε κανένα. Μια διευκρίνιση για αυτό που έγραψα για το ro.fingerprint από το recovery εννοούσα ότι από εκεί μπορούμε να το πάρουμε όχι εκεί να το βάλουμε. Εύγε ξανά για τον χρόνο που δαπανησες να το γράψεις! ” Σωστό αυτό. Βασικά αυτό είναι το μόνο που με χαλάει λίγο στο Magisk, δηλαδή ότι δεν μπορώ πλέον να βάλω ένα αρχείο στο /system ή να αλλάξω ένα αρχείο, χωρίς να διακινδυνέψω …
-
Xiaomi και Google Safety
Germak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠροσκυνώ απλα! Δεν θα είχα ποτέ το κουράγιο να κάτσω να τα εξηγήσω έτσι σε κανένα. Μια διευκρίνιση για αυτό που έγραψα για το ro.fingerprint από το recovery εννοούσα ότι από εκεί μπορούμε να το πάρουμε όχι εκεί να το βάλουμε. Εύγε ξανά για τον χρόνο που δαπανησες να το γράψεις!
-
Xiaomi και Google Safety
Germak - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδεν δουλευει μια χαρα αν δουλευε δεν θα στο εβγαζε οπως κανει του @alvin1983 Uncertified status may lead to some restrictions on specific apps (saying Netflix). It is not only judged by SafetyNet status but also some build props in your ROM. το ξεχειλωσαμε νομιζω το νημα νομιζω οτι το εξηγησα αν νομιζεις οτι ειναι ολα οκ δικο σου θεμα.αστο οπως ειναι.
-
Xiaomi και Google Safety
Germak - - Ο καφενές μας
Μήνυμαενημερωτικο ειναι ρε συ για να σου πει οτι κατι τρεχει με την συσκευη σου η οτι εχει custom rom η ξεκλειδωτο bootloader.