Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 622.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “μπλέξαμε τα...d@t@ μας μάγκες!!! rofl.gif ” λαθος εκφραση δικη μου. wipe data ελεγα ολη την κατηγορια του wipe εγω. εσεις κυριολεκτουσατε με το τικ στο κουτακι.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαδηλαδη αν τα τικαρω ολα θα μου μεινουν οι φωτο και οι επαφες κτλπ? 6.png
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαναι ρε παιδια αλλα και στις δυο περιπτωσεις σβηνονται ολα
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα"Format data" will delete ( system/data/cache/dalvic cache/internal storage) "Wipe data" will wipe your apps, personal files, pics, etc but leaves Android alone ποια η διαφορα οτι μενει η rom?
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαγια το twrp δεν λεμε? τι wipe data τι format data στο twrp ιδιο πραγμα ειναι. θα διαγραφουν ολα δεν λεμε για τις ρυθμισεις του τηλεφωνου.
-
αν κανεις ολη την διαδικασια απο την αρχη αλλα πριν φλασαρεις την ρομ κανεις αυτο με το root? το ξερω οτι ειναι μανικι πρεπει να τα κανεις ολα απο την αρχη αλλα ειναι η τελευταια πιθανοτητα που μου ερχεται στο μυαλο σαν λυση.\ δηλαδη αυτο που ειπες Παράθεση: “αν φλασαρω το twrp και μετα το φλασαρω και απο μεσα χωρις να περασω ξανα την ρομ ” και μετα κανεις αυτο με το root που σου εγραψα και μετα reboot τι θα κανει τοτε --------------------------------------------------------------------- στην επ…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από Germak: “Λοιπον κινεζικο κινητο με την V9.6.6.0 Λοιπον του κανει ενα update μεσω ota μαλλον το τελευταιο,και στο restart αρxιζει τα απανωτα bootloop. δεν εμπαινε στον bootloader με το vol+ kai power. ” Με κάνει εντύπωση ότι κλείδωσε - ξεκλείδωσε και κλείδωσε bootloader με δικό του Mi Account. Το κινητό είναι china version και στην αναβάθμιση έπεσε σε συνεχή bootloop.Με τα απειροελάχιστα που έμαθα σε αυτό το forum μάλλον δεν θα κατέβηκε σωστά η rom νομίζω - π…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από thanostonia: “Όταν λένε wipe data εννοούν το format data? ” ναι
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “@Germak καταρχάς δεν τρώω ανθρώπους και δεν κρατάω κακία. Θα το δεις στην πορεία. Έχει και παιδιά που θέλουν να μάθουν πάντως. ” κακια δεν κραταω ουτε εγω απλα ξαφνιαστηκα λιγο. κανενας δεν ειπε οτι τα ξερουμε ολα. γηρασκω αει διδασκομενος ελεγαν οι αρχαιοι. Απλα πιστευω πως αυτον τον οδηγο πρεπει πλεον να τον διαβαζουν ολοι πρωτα και μετα ολα τα αλλα.δηλαδη ενα banner παντου να το βλεπουν ολοι οχι εκει χωμενο που ειναι!
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜηπως καλο θα ηταν να γινει μια αναδιαταξη ολης της κατηγοριας για να το βλεπουν ολοι αυτο το post εγω βλεπω πως ολοι ρωτανε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και ολοι απανταμε τα ιδια και τα ιδια. ο κοσμος ακομα ψαχνετε.βαλτε το σε ενα banner να το βλεπει πριν καν ρωτησει. και μετα απο κατω οι οδηγοι για καθε συσκευη ξεχωριστα.
-
@MIUI_ART δεν το βαζεις καλυτερα μεσα σε καθε νημα σε ενα banner να το βλεπουν ολοι?
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαδεν γνωριζα οτι η version που ειχε περασμενη ειχε ενεργοποιημενο το arb φυσικα και δεν θα του το ελεγα αν το ηξερα.γιαυτο κιολας το παλικαρι απαντησε Παράθεση από xristos9: “δεν μπορω γιατι λογικα εχω arb. ειχα προσπαθησει να περασω ξανα την 8.9.6 global beta αλλα εκανε συνεχεια bootloop. ” επεσες αμεσως να με φας.τοσο καιρο αυτα δεν λεμε εδω μεσα?τι καινουριο δηλαδη γραφει αυτο το post απλα τα εχει ολα σε ενα μερος καλογραμμενα.αυτο ειπα.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμανομιζω ολα αυτα ειναι γνωστα τα λεμε εδω μεσα εδω και τοσο καιρο τωρα
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@Germak Θέλουμε λεπτομέρειες πχ rom που είχε, γιατί μπρίκαρε η συσκευή και τα βήματα που έκανες με mi assistant. Αν δεν κράτησες εικόνες κτλπ ξανά μπρίκαρε το και φτιάξε ένα οδηγό. ” Εκανα edit στο αρχικο post . Λοιπον κινεζικο κινητο με την V9.6.6.0 απ οτι μου ειπε δεν ξερει σιγουρα δεν θυμαται μου ειπε οτι ηταν η προ τελευταια που ειχε βγει.ειχε κλειστες τις αναβαθμισεις.σημερα μου ειπε τις ξανα ανοιξε. Λοιπον του κανει ενα update μεσω ota μαλον το τελευταιο,και στο re…
-
αρα μαλον να το σημειωσουμε και αυτο. ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ARB ΔΕΝ ΕΧΕΙ TWRP χα χα εκανα και ομοιοκαταληξια πλακα κανω κλαιω δεν γελαω!!!! και μια πληροφορια για οποιους δεν το ειδαν απο Xiaomi MIUI Official Global Site Update Schedule for MIUI 10 Global Stable ROM The 1st batch : - Devices: Redmi Note 5/Pro, Mi 6, Mi MIX 2, Mi 5, Mi Note 2, Mi MIX, Redmi S2 - Date: Released during 11th September to 13rd September, 2018
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεγω το εκανα με το mi assistant η αλλιως me to mi pcsuite 3 beta που ειναι κινεζικο IMG_0131.jpg