Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 622.
-
Xiaomi Mi8 προβλήματα.
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΞεκινά με αυτόν ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER αφού διαβάσεις πριν τον οδηγό που σου έβαλε ο @NasDriver Κλείδωσε ξεκλείδωσε τον bootloader με δικό σου account και μετά βάλε οποία rom θέλεις χωρίς να κλειδώσεις όμως γιατί θα το πάρεις στο χέρι. Γνώμη μου βάλε την κινεζικη rom αφού είναι το κινεζικό μοντέλο βάλε TWRP βάλε και Google play και θα δουλεύουν τα πάντα αν βάλεις και το magisk. Με αυτόν τον τρόπο έχεις ένα ξεκλείδωτο κινητό που παίρνει ανα…
-
Παράθεση από Vanni: “Πάμε τώρα στην απέναντι όχθη εκεί ο πληθυσμός που ασχολείται (όχι απαραίτητα χρήστες) είναι τεράστιος και ότι και να βγάλει (γιατί έχω την άποψη ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει) μπορεί να δυσκολέψει μεν την κατάσταση αλλά η λύση θα είναι άμεση και θα υπάρχει μεγάλος όγκος ανθρώπων που θα ασχολούνται. Νομίζω λοιπόν ότι δεν έχει μεγάλες ελπίδες αν στοχεύει να γίνει Apple μαθηματικά νομίζω θα αποτύχει. ” Πάντως ένα χρόνο μετά δεν υπάρχει κανένας τρόπος αποφυγής του Arb από κανέναν de…
-
Βαγγέλη βάζω στοίχημα πως η Google θα γίνει apple και πολύ σύντομα μάλιστα. Το μοντέλο της apple είναι αυτό που ζηλεύουν όλες οι εταιρίες όπως και η xiaomi φυσικά. Κλειστό σύστημα το ελέγχεις εσυ βαράς ότι τιμές γουστάρεις και οποίος θέλει ας αγοράσει. Ξεκίνησε το android ανοιχτό με φτηνές συσκευές και ελευθερία κινήσεων.σιγα σιγά στο κλειδώνουν και απλα η μόνη διαφορά θα είναι η τιμολόγηση των συσκευών από τις εταιρίες όπως Samsung xiaomi. κλπ.Το παιχνίδι εκεί θα παιχτεί το λειτουργικό θα κλείσ…
-
Παράθεση από fog: “Η "καινούρια" πολιτική δεν είναι καν καινούρια. Ισχύει από το android 8, με "ζωή" πάνω-κάτω 1 χρόνο τώρα και -από προσωπική πείρα- αν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη, δεν δημιουργεί ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με το να πας πίσω ή μπρος (ακόμη και πιο μπρος από ότι είναι η xiaomi σε κάποιες συσκευές). ” Απλα όλοι τώρα το ανακάλυψαν απ ότι βλέπω.τουλαχιστον οι απλοί χρήστες. Ένα ενδιαφέρον άρθρο για όποιον θέλει να διαβάσει είναι αυτό Google/MIUI Anti Rollback - Defence Or Curse? - Hello Xiaomi …
-
Εγώ θα συμβουλέψω αν θέλετε με ακούτε αν όχι δικό σας θέμα. Ο καιρός που πείραζαμε το android με διαφορά πράγματα και μπρος πίσω rom και βάλε βγάλε twrp και κάτσε να δοκιμάσω και αυτήν την rom και την άλλη rom νομιζω πέρασε με την καινούργια πολιτική της google ανεπιστρεπτί.παμε σε μοντέλο apple.αν γίνει λάθος και μπρέικ άρει είναι κρίμα να πετάτε τα λεφτά σας έτσι.το Mi8 έχει το λιγότερο 350 ευρώ.δεν είναι και λίγα.βαλτε μια rom που σας βολεύει και από και και πέρα μόνο update τίποτα άλλο. Αυτή…
-
Μην τρελενεσται.απλα τα πράγματα. Το script λέει. 1. ::set CURRENT_ANTI_VER=1 2. ::for /f "tokens=2 delims=: " %%i in ('fastboot %* getvar anti 2^>^&1 ^| findstr /r /c:"anti:"') do (set version=%%i) 3. ::if [%version%] EQU [] set version=0 4. ::if %version% GTR %CURRENT_ANTI_VER% ( 5. :: echo current device antirollback version is greater than this pakcage 6. :: exit /B 1 Δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση λέει.Μην πέσετε να με φάτε οι προγραμματιστές απλα το γράφω μπακάλικα για να το καταλάβουν και α…
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Murderous: “καλημερα.12 ωρες φορτιστη και επιμενει να μη δινει σημεια ζωης.οποιοσ το θελει για πειραματα ας στειλει,εγω δεν ασχολοθμε πλεον.παραγγελεια s9+ και ποτε ξανα xiaomi.καλη συνεχεια στην ομαδα ” Αν το έχεις για πέταμα το θέλω για πειράματα.αν καταφέρω να στο φτιάξω θα στο στείλω τσάμπα πίσω.αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου pm Δεν κάνω πλάκα.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “@Germak αν το κλειδωσε τελος... Ενας τροπος υπαρχει να το σωσει. Δεν υπαρχει ουτε εντολη απο fastboot ουτε τπτ. Ανοιγει πλατη βρισκει authorized account το βαζει σε edl κ flash china rom. ” ναι ρε συ το ιδιο λεω και εγω απλα περιμενω επιβεβαιωση απο το παιδι αν οντως δεν μπαινει ουτε σε fastboot. αν δεν μπαινει ειναι κλασικη περιπτοση μπρικιου....
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “@Germak αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο @zazas κατεβασε καταλαθος global stable κ πατησε flash and lock. Κοινως το μπρικαρε τωρα... Αντε να βρει authorized mi account κ να ανοιξει πλατη... ” ναι χριστο και εγω αυτο καταλαβα απλα λεω να προσπαθησει και με εντολες μεσω fastboot να το φλασαρει αν μπαινει σε fastboot βεβαια.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Murderous: “kalhspera.prin ligo kshpnhsa apo ly8argo kai to khnhto kleisto.to mono pou ginete einei na to vlepei to laptop san qualcomm hs-usb qdloader 9008.den anoigei tipota.sth forthsh egine kati?otan epesa gi ypno douleve kanonika ” σορυ αλλα θα σε πικρανω και εισαι και αγουροξυπνημενος. μαλον το πηρες στο χερι,αλλα δοκιμασε μια αν μπαινει σε fastboot
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακατσε ρε αδερφε συγνωμη για να καταλαβω.πηρες το κινεζικο πηγες να φλασαρεις την κινεζικη ρομ για να ξανακλειδωσεις και μετα να κανεις την διαδικασια ξεκλειδωματος με δικο σου λογαριασμο σωστα? αλλα εσυ εκανες λαθος και αντι να κατεβασεις την κινεζικη ρομ κατεβασες την global.σωστα? φλασαρεις λοιπον την λαθος ρομ και εχεις επιλεξει το flash all and lock οκ? μετα τι εγινε αφου την φλασαρε λογικα μπρικαρε. Διορθωσε με γιατι δεν το εχω παρακολουθησει απο την αρχη ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΕΡΕΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠ…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααποτι βλεπω αν και η φωτο ειναι μικρη εχει βγαλει error στο erase boot
-
Καλά μιλάμε το κινητό τα σπάει... Έχω καιρό να πιάσω συσκευή των 350 ευρώ και να πετάει στα πάντα. Το λειτουργικό αν και δεν είναι miui 10 πρέπει να πω ότι είναι ότι ποιο smooth έχω δοκιμάσει. Μπαταρία.....Άντε γεια.το φόρτισα στο 100 το σεταρα ακόμα παίζω και είναι στο 90. Κάμερα δεν τσέκαρα ακόμα αλλά εγώ είμαι της φιλοσοφίας πως κανένα κινητό δεν είναι dslr. Πάω για fastboot τώρα και έρχομαι.
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “@longus το τοπίο είναι ξεκάθαρο... Υπάρχουν άτομα που νομίζουν ότι επειδή το κινητό τους ήρθε με global rom αρκεί για να το βαφτίσουν global version. Αν ψωνίσεις από σοβαρό μαγαζί θεωρώ ότι είναι δύσκολο έως αδύνατον να σου έρθει το κινέζικο με ξεκλείδωτο Bootloader με την προϋπόθεση βέβαια να έχεις βάλει το σωστό κινητό στο καλάθι. @demakhs μην εμπιστεύεσαι και πολύ τους ταξιδιώτες... ” Ναι είναι κλειδωμένος και έκανα αίτημα ξεκλειδωματος. Όποτε Κυργιάκο επιβεβαιώθηκε …
-
Περί Google Assistant
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τι ωραία που τα βρήκατε, κανένα τσαμπουκαλίκι, έτσι φτιαχτό, τώρα που τα βρήκατε, παίζει να δούμε ή τσάμπα έψησα τις...κουκουφρίκες? ” Παράθεση από spideman3: “Μετά από μήνες βλέπω να εξελίσσεται μια ωραία συζήτηση με ολίγον σασπένς, χιούμορ. Να συμμετέχουν άτομα που γνωρίζουν αρκετά έως και ότι είναι η δουλειά τους αυτή. Έχω κάνει ποπ κορν στημένος στην τηλεόραση βλέπω star wars γιατί όπως είπε και ο Μήτσος δεν έχει τίποτα και ο έχων πρόβλημα αποχωρεί, WHY WHY. Στον ποιο …