Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 622.

• Περί Google Assistant

Germak - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “φίλε μου επιμένεις δεν υπάρχει περίπτωση να άκουγες ελληνικά καμία ” Παράθεση από vanni: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από manthos1978: “Πρέπει το πρόβλημα να είναια απο την MIUI. Δεν γίνεται σε ολα μου τα παλιά κινητά να απαντάει στα ελληνικά και σε αυτό να μην θέλει να δουλέψει με τίποτα. ” Ποιος σου είπε πως δεν μιλάει ελληνικά?απλα σεταρε το πρώτα στα αγγλικά και μετά γυρνά το στην ελληνική γλωσσα ” Δεν απαντάει στα ελληνικά παιδιά μην μπερδεύεται τον κόσμο, μπορείς να…

• Περί Google Assistant

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από manthos1978: “Πρέπει το πρόβλημα να είναια απο την MIUI. Δεν γίνεται σε ολα μου τα παλιά κινητά να απαντάει στα ελληνικά και σε αυτό να μην θέλει να δουλέψει με τίποτα. ” Ποιος σου είπε πως δεν μιλάει ελληνικά?απλα σεταρε το πρώτα στα αγγλικά και μετά γυρνά το στην ελληνική γλωσσα ” Δεν απαντάει στα ελληνικά παιδιά μην μπερδεύεται τον κόσμο, μπορείς να ρωτήσεις στα ελληνικά το οποίο δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα και θα πάρεις απαντήσεις…

• Περί Google Assistant

Μήνυμα

Παράθεση από manthos1978: “Πρέπει το πρόβλημα να είναια απο την MIUI. Δεν γίνεται σε ολα μου τα παλιά κινητά να απαντάει στα ελληνικά και σε αυτό να μην θέλει να δουλέψει με τίποτα. ” Ποιος σου είπε πως δεν μιλάει ελληνικά?απλα σεταρε το πρώτα στα αγγλικά και μετά γυρνά το στην ελληνική γλωσσα

• Περί Google Assistant

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “γκρι είν η νύχτα στα βουνά!! δεν μ είπατε βρε παιδιά, Αρνιακό στο αγγλικο-αμερικάνικό του, πιάνει να γουστάρουμε ή τζάμπα σας παρακολουθώ? ” όχι ρε γαμωτο Αρνιακο δεν έχει.Μια μ@λ@κισμενη έχει και μιλάει και γλώσσα ακαταλαβίστικη.....

• Περί Google Assistant

Μήνυμα

ανοίγεις την εφαρμογή google πας κάτω δεξιά που λέει περισσότερα,πας ρυθμίσεις,πας,φωνή,βάζεις γλώσσα English us,και είσαι κομπλέ.

• Περί Google Assistant

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “κ σου λέει τι καιρό θα κάνει αύριο? huh.png πραγματικά, το κάνει? icon_eek.gif ” ναι αλλά πρέπει να έχεις την αγγλική γλώσσα και το talkback σε κάποιες συσκευές ενεργοποιημένο. Σε όλες τις συσκευές android που είχα δούλευε μια χαρά σεxiaomi θα σου πω από βδομάδα που παραλαμβάνω το κινητό.

• Περί Google Assistant

Μήνυμα

ενεργοποίησε την επιλογή ok google

• το ιδιο ισχυει και για mi8

• καλη διασκεδαση λοιπον!!!!!

• ποιο twrp προσπαθεις να περασεις γιατι απ οτι λες μπουταρει σε miui 10 το twrp 3.2.3.0 ειναι μονο για την 10 αν πας να περασεις αυτο και δεν περναει τοτε ξανα γραψε να δοκιμασουμε κανα αλλο.

• Root σε μαμά firmware

Germak - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Άσε το supersu πλέον είναι παροχημενο βάλε Magisk να βρεις την υγεία σου!

• Παράθεση από trifos: “Κάποια προσπάθεια στο XDA mi8 China version to global Chinese Mi8 to Global Instructions | Xiaomi Mi 8 Κάποια στιγμή θα το καταφέρουν. ” ναι βρε αυτο γινεται εδω και καιρο μεσω twrp

• ελα καλη φαση!δεν το ειχα προσεξει αυτο... κατι μου λεει πως μολις φτιαξουν τα δικα τους θα διαρευσει και προς τα εξω

• Xiaomi yeelight

Germak - - Yeelight

Μήνυμα

Παραθέτω μια λύση που βρήκα μήπως και σου δουλέψει. - Google Assistant not working on Xiaomi smartphones – A recent update from Xiaomi has seemingly broken Google Assistant on a majority of Xiaomi smartphones. Some users have found that disabling the lockscreen password seems to help but the issues seem to return after a few days.

• δεν ειναι ξεκλειδωμενο με επισημο τροπο απλα εχει πατσαρισμενο bootloader. εχει κινδυνο οτι δεν σου ανηκει ουσιστικα η συσκευη

• δεν καταλαβες.αυτο το εγραψα σαν απαντηση σε αυτο που ειπε το παιδι. δεν αναφερομουν στην xiaomi. Παράθεση από nasosto: “ Τι ποσοστό των χρηστών πιστεύετε ότι ασχολείται με ξεκλείδωμα; Η γνώμη μου είναι (μπορεί όμως και να σφάλω) πως το ποσοστό είναι πολύ μικρό. ”

• μολις το κανεις πες μας και ποσο χρονο σου εβγαλε

• κοιτα αν δεις οτι το μονο to xda εχει περιπου 3 εκατομυρια εγγεγραμενα μελη σε ολο τον πλανητη καταλαβαινεις γιατι πραγμα μιλαμε οριστε και το λινκ με τα στατηστικα του 2010 XDA: Some Interesting Stats και δεν ειναι μονο αυτο το forum υπαρχουν παρα πολλα αλλα

• παντα κοιτας το πρωτο post αυτο ανανεωνεται παντα

• εγω θα σου ελεγα κανε πρωτα το κλειδωμα ξεκλειδωμα με το δικο σου account και μετα ολα τα αλλα.