Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 622.
-
Αμετάφραστο.
Μήνυμαμεσα σε αυτο το dropdown βελακι. Τώρα που το έψαξα καλύτερα έχει και σε αλλά σημεία πολλά κομμάτια αμετάφραστα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57254/
-
βαλε και την τελευταια εκδοση του adb για να την κατεβασει οποιος εχει παλια. Για να μην την ψαχνεις Loading site please wait...
-
Οι περιπτώσεις που βγάζει error είναι αν έχει παλιά version adb κάπου είχα κάνει ένα post αλλά δεν το βρίσκω. Έλα το βρήκα παρτο. Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper
-
Έλα πάρε αδελφέ 224626cz11ooy116yfy1t3.jpg.thumb.jpg
-
Μπράβο ρε παιδιά.Προτεινω και αυτός ο οδηγός και ο άλλος με το arb να μπει στο section του mi8 στα pinned γιατί ελάχιστοι θα μπουν εδώ να το δούνε.καλυτερα μέσα στα νήματα της κάθε συσκευής.
-
Επιτέλους φτιάξατε οδηγό! Μπραβο καλή δουλειά,ειχα βαρεθεί να γράφω συνέχεια τις εντολές.......
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από omek07: “Παντως δεν ξερω πως αλλα στο 4PDA εχουν βρει καποιον λογαριασμο που μπορει να ξεκλειδωσει 10-20 κινητα την ημερα!!! ” Για δώσε λινκ να το τσεκάρουμε.
-
Παράθεση από fog: “Τα κινητά της xiaomi διαθέτουν bootloader και είναι ή μπορεί να κλειδώσει ανά πάσα στιγμή. Σε όλους αυτούς που είναι ικανοποιημένοι με τη συσκευή όπως έρχεται από το εργοστάσιο, η απόφαση της xiaomi (όταν συμβει) να μην ξεκλειδώνει ο bootloader ΔΕΝ προσθέτει, ούτε αλλάζει κάτι. Το σκεπτικό όμως, του ότι έχω κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το θέλω, οπότε δε βλέπω λόγο να έχει τη δυνατότητα και κάποιος άλλος να κάνει στη συσκευή του κάτι διαφορετικό από αυτό που καλύπτει εμένα, δεν το καταλαβ…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@Germak θα περιμένουμε να δούμε μανιτάρι από εκεί που μένεις...όταν γίνει η έκρηξη του mi8.... Πλάκα κάνω.... Όπως βλέπεις όσο περισσότερο δεν ψάχνεις δεν ενημέρωσε σωστά...όπως κάνουμε εδώ όλοι μας ακόμα και εγώ που έχουν περάσει 4 χρόνια πλέον με xiaomi και ακόμα μαθαίνω...όλα έχουν σχεδόν περάσει από τα χέρια μου .. άρα υπομονή θέλει και μελέτη... ” ρε συ δεν είναι Samsung που ανατινάζονται xiaomi είναι.
-
Mi8 Brick
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚανα 30αρι περίπου έχει.πλεον έχει αλλάξει και ο τρόπος.δεν γίνεται πλέον μέσω mail χρειάζεται πλέον teamviewer και να δώσεις messenger η κάτι άλλο δεν θυμάμαι να σου στείλουν μυνημα για να μπεις στο pc και να σου κάνουν την όλη διαδικασία.
-
Mi8 Brick
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΈλα όμως που authorized accounts δεν υπάρχουν δωρεάν παρά μόνο με τον τρόπο που έγραψα πριν όπως είχε κάνει και ο @omek07
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜαζί σου σε αυτά που λες απλα το τονίζω μην πάει κανείς και το κάνει και μετά κλαίει και μας πει μα γιατί δεν το λέγατε αφού το ξέρατε.τωρα αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει όπως ο φίλος @alvin1983 τοτε εγώ πάσο. ps.παντως από τεχνικής απόψεως θεωρώ πως ευσταθεί αυτό που λένε οι Ρώσοι γιατί όπως έγραψα και ποιο πάνω είναι σαν να βάζεις custom rom.
-
Σχετικά με το arb Πηγή. ВНИМАНИЕ! Антиоткат (ARB)! (Обновлено 07.09.2018г.) - Xiaomi Mi 6 - Официальный форум Xiaomi MIUI Mi 8 For Chinese firmware from 8.9.6 to Android P (Android 9). It is not recommended to roll back to Oreo (Android 8), due to the new Google policy . Άρα το Arb από την 8.9.6 είναι ενεργοποιημένο.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτό γίνεται ακόμα και εαν έχεις κάνει εσύ unlock ή με την μαϊμού ρομ οου τα στέλνουν ? ” Λένε πως είτε με τη μαιμουδορομ είτε με δικό σου account.Παιδια εγώ λέω αυτά που διαβάζω δεν το έχω δοκιμάσει από βδομάδα που θα έχω τη συσκευή θα αρχίσει το πάρτυ. Παράθεση από trifos: “Παράθεση από Germak: “Κάτι άσχετο αλλά πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι δεν έχουν ξεκλειδώσει οι Κινέζοι τον bootloader αλλά τον έχουνε κάνει patch με κάποιον τρόπο. Θα ήταν τρελό να φτιάχνανε…
-
Mi8 Brick
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΔυστηχως έτσι όπως τα βλέπω ο μόνος τρόπος σου είναι σε αυτό το post από κάτω που είχα κάνει παλιά. Αν δεν βρεις καμία άλλη λύση χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω τοτε δοκίμασε τον. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚάτι άσχετο αλλά πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι δεν έχουν ξεκλειδώσει οι Κινέζοι τον bootloader αλλά τον έχουνε κάνει patch με κάποιον τρόπο. Θα ήταν τρελό να φτιάχνανε εκατομμύρια accounts για να ξεκλειδώσουν......και να μας στείλουν τις συσκευές. Τον τρόπο αυτό ερευνούνε κάποιοι από τους μεγάλους developer του xda και του 4pda μήπως και καταφέρουν να κάνουνε unbrick τις *χαλασμένες* συσκευές. Απλη ενημερωση
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Λογικά άμα έχεις κάνει την σωστή διαδικασία μπορεί απλά να παίσει σε bootloop, ξεκλειδώνεις και παίζει, ΑΛΛΑ !!!! Επίσημα δεν το έχει δοκιμάσει κανείς μέχρι τώρα... ” Αν έχουμε αγοράσει η την κινεζική συσκευή η την global συσκευή είτε ξεκλειδώσουμε με δικό μας account είτε με του κινεζου και πάμε να φλασάρουμε άλλη rom από αυτή που έχει σχεδιαστεί να δουλεύει το κινητό και κλειδώσουμε τοτε θα έχουμε brick. Είναι σαν να βάζεις custom rom χωρίς twrp. δεν βρίσκω το θέμα στα…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΌχι @NasDriver το έχουν κάνει κάποιοι Ρώσοι και το πήραν στο χέρι. Από global σε china=Brick Από china σε global=Brick Αν φυσικά κλειδώσεις.