Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 622.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαMHN TO KANEIΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ δεν επιτρεπεται η μεταβαση απο china-> σε global (locked)
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Και πως θα δούμε την version του bl? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” o δυσκολος τροπος ειναι να κατεβάσεις την fastboot έκδοση της ROM και να ανοίξεις τα batch αρχεία που κάνουν την εγκατάσταση. Εκεί υπάρχει έλεγχος του ARB number και φαίνεται ξεκάθαρα τι νούμερο είναι ο bootloader του firmware της ROM. *thanks to @BanditGR ο ευκολος τροπος ειναι να τρεξεις την εντολη fastboot getvar anti και μετα ρωτας εδω να σου πουν αν η εκδοση που θες να βα…
-
Παράθεση από omek07: “Εμένα παιδια η ερωτηση μου ειναι η εξής: ΑΝ βαλεις China Rom Pie και μετα θες να περασεις Global Rom Pie θα μπορεις με το Antirollback ??? ” Αν η version του bootloader είναι ίδιες τοτε μπορείς. Το arb είναι σε επίπεδο bootloader όχι σε επίπεδο λειτουργικού. Μπορεί να έχουν κρατήσει ακόμα την ίδια version bootloader.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kostas_thess: “Σε whyred με ξεκλείδωτο bootloader περασμένη την τελευταία xtrv και magisk κατέβασα και χρησιμοποιώ κανονικά το netflix απο playstore παιδιά. ” Και έτσι πρέπει. Απλά δεν θυμάμαι αν στο v.17 χρειάζεται να τσεκάρεις την επιλογή hide magisk manager ή/και να προσθέσεις το Play Store στο MagiskHide. ” το playstore πρέπει να το προσθέσεις.
-
Tα Twrp 3.2.3.0908 και μεταγενέστερες εκδόσεις, είναι οι μόνες που δουλεύουν στην miui 10 όχι οι παλιότερες version. Σε miui 9 μπορείτε να βάλετε και τις νέες εκδόσεις twrp_2.png DOWNLOAD: Τα δύο νέα twrp από τον mauronofrio Το official επιτέλους (ίδιο με το δικό μου....) 3.2.3.0 Xiaomi Mi 8 Και το unofficial 3.2.3.4 StackPath Και εδώ το support thread στο xda. [RECOVERY][3.2.3-4][dipper] Official/Unoffic… | Xiaomi Mi 8 ######################################################## lazyflasher-no-ver…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Germak - - Recoveries
Μήνυμανα ρωτησω κατι?γιατι δεν υπαρχει στην λιστα και το mi 8 η υπαρχει καπου και δεν το βλεπω
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από AK47: “Καλησπέρα παιδιά έχω πάρει το μι8 από bangood δεν είναι global version έχει όμως global rom πάω να κατεβάσω το netflix και μου γράφει η εφαρμογή δεν υποστηρίζετε από την συσκευή μια βοήθεια παρακαλώ δεν έχω ιδέα αν γράφω στο σωστό νήμα αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη μόνος μου. Ευχαριστώ ” παντως αν θες μονο για το netflix κατεβασε το απο εδω αλλιως δες στο πρωτο post οπως σου ειπαν και τα παιδια για να γινει σωστα η δουλεια σου. Οτι χρειαστεις η οπου κολλήσεις εδω ειμαστε.
-
Το κουτι που του ηρθε ειχε απ εξω κινεζικα γραμματα? αν ναι ειναι το κινεζικο οποτε δες εδω. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER Αν ειναι το global τοτε θα το γραφει με πορτοκαλι γραμματα και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα θα ερθει η αναβαθμιση κανονικα. Και με το κινεζικο θα ερθει η αναβαθμιση απλα διαβασε το θεμα παραπανω και θα καταλαβεις. Στο κατω λινκ εχει ενα post ενος παιδιου με τις φωτο του global ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ…
-
Αμετάφραστο.
ΜήνυμαΣτο προφίλ στο μενού ρυθμίσεις->γενικά->interface ->ειδοποιήσεις αν πατήσεις το βελάκι δυο επιλογές είναι αμεταφραστες και γενικώς μέσα στα μενού του προφίλ έχει πολλά που δεν είναι μεταφρασμένα.Δεν είναι κάτι σοβαρό για την λειτουργία απλα για να είναι όλα σωστά!
-
Παράθεση από omek07: “Καλησπέρα καλημέρα παιδιά. Έχει βάλει κάποιος την τελευταία China Stable MIUI 10.0.4.0? Εντυπώσεις??? Παίζει το Arcore, είναι google certified? παίζει το google pay? Από antirollback τι λέει? Απλά πλησιάζει ΣΚ και λέω να παίξω πάλι χαχαχα ” Για να είναι google certified η κινεζική δεν το βλέπω ούτε το google pay μιας και για να παίξουν αυτά τα δυο θέλεις κλειδωμένο bootloader η αλλιώς περασμένο magisk Ps: @omek07 όταν θα βάλεις το magisk και βάλεις το hide για να δουλέψει μ…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap01: “Μόλις έκανα και Unlock, τελικά μάλλον παίζει ρόλο το Account, δεν χρειάστηκε να περιμένω καθόλου !!, άρα το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλω την τελευταία Global Developer , θα πρέπει πρώτα να την κατεβάσω Θα ενημερώσω αργότερα ” αφου εισαι beta tester φυσικο ειναι να σου ξεκλειδώσει κατευθειαν
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap01: “Τελικά μετά μια μέρα καθυστέρηση παρέλαβα σήμερα το νέο μου κινητό Mi8 Global Version απο το Banggood. Λοιπόν το κινητό ήρθε με ζελατίνα !!! δεν μπορούσα να το πιστέψω διότι σε ερώτηση που τους είχα κάνει για το China Model όταν τους ζήτησα να σταλεί σφραγιστό με την ζελατίνα μου είχαν πεί ότι δεν γίνεται, τέλος πάντων όλα καλά νομίζω. Για όποιον ενδιαφέρται το Product code του κινητού στο Banggood είναι το 1325618 Σε λίγο θα δοκιμάσω και Unlock και ελπίζω σαν μέλος της …