Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 622.

• Βρε μέχρι να το πάρω στο χέρι μου δεν πιστεύω τίποτα μετά από ότι έχω ακούσει... Υπομονή μόλις έφυγε από Ολλανδία....... Να σαι καλά για την ενημέρωση

• Αν δεν κάνω. Λάθος η τελευταία είναι αυτή Xiaomi Mi Flash Tool 2018.5.28.0 – Xiaomi Mi Flash Tool

• ναι βρε αυτο ειναι το root χημα μεσα στον εσωτερικο χωρο του κινητου στη βαση δηλαδη του εσωτερικου χωρου αποθηκευσης του τηλεφωνου ξανακατεβασε και δοκιμασε

• βαλε paypal και ασε τα insurance δεν σου χρειαζονται

• την rom μηπως πας να την βαλεις σε κανα φακελο? στο root μπαινει. δοκιμασε να την βαλεις σε ενα φακελο στον υπολογιστη και απο εκει να την κανεις copy-paste στο root του τηλεφωνου. μου εχει τυχει να μην περναει απο το desktop στο κινητο αυτο ισχυει για τον recovery update τροπο

• για δοκιμασε σε αλλη usb θύρα του υπολογιστη κατα προτιμηση usb2 οχι 3

• Παράθεση από Aurumnus: “Τώρα το γυρίζουν, τουλάχιστον για το Poco F1. Είναι κάτι θετικό. "We listened to your feedback on the bootloader unlock issue and have updated the policy for the @PocophoneGlobal F1. Most users should now be able to unlock within 3 days. Please apply let us know if you are still facing problems" 1036913185737998337 ” Ναι έχεις δίκιο ο χρόνος για το pocophone είναι πλέον 3 μέρες αυτό αρχίζουν να λένε οι πληροφορίες από πολλά site.

• Όχι βρε δεν έχω το κινητό ακόμα στο χέρι μου Λέω για το adb/fastboot. Στις παλιές εκδόσεις δεν είχαν συμπεριλάβει μέσα την εντολή αυτήν και ίσως γιαυτο του βγάζει variable not found που θα πει ότι δεν βρέθηκε η εντολή. Αυτό μπορεί να το βγάλει για 2 λόγους. Είτε δεν υπάρχει η εντολή στο fastboot είτε απλα δεν είναι ενεργοποιημένο το arb γιαυτο και λέω να εγκαταστήσετε το τελευταίο που την έχει μέσα του.

• Ξαναδείτε το ποιο πάνω post μου,έκανα ένα σημαντικό edit. Τσέκαρα το δικό μου αν έχει την εντολή και έχω το παλιό γιαυτο το λέω.

• Τυχερουληηηηηη!!! Δοκίμασε να περάσεις και το τελευταίο adb/flashboot tools Loading site please wait... μήπως και έχεις καμία παλιά που δεν έχει μέσα αυτό variable Και ξανατρέξε μια την εντολή για σιγουριά.

• Αν το ρούτερ σου στο wifi χρησιμοποιεί τα 5ghz και όχι τα 2.4 αυτός είναι ο λόγος που δεν συνδέεται. Δοκίμασε να κανείς το κινητό σου hot spot και συνδέσεις την εκεί να δεις αν παίξει. Αν δεν ισχύει το πρώτο ξαναγράψει μου.αν παίξει με τον δεύτερο τρόπο πάλι ξαναγράψε.

• Παράθεση από omek07: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Octaviastikos: “ότι έχει ενεργοποιηθεί το antiroll back ” Όχι global beta 8.8.30 rom.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57137/ ” Και εμενα αυτο μου βγαζει. Αυτο που ακουσα ειναι οτι θα το ενεργοποιησουν οταν βαλουν το ΑΝδροιδ 9 ” Ρε παιδιά η εντολή είναι fastboot getvar anti Όχι fastboot getvar ant Αν δείτε σαν απάντηση 3 είστε κομπλέ αν δείτε 4 είναι ενεργοποιημένο.

• Όχι δεν το γνωρίζω.

• Θα τους πάρεις τηλέφωνο για να κανείς την παραγγελία σου και θα τους τονίσεις ότι θέλεις να είναι global version κινητό και όχι κινεζικο με περασμένη global rom. Διάλεξε ένα μαγαζί από το skroutz που να έχει καλές κριτικές και προχωρά στην αγορα.Μην τρελενεσαι!

• Παράθεση από Tom1: “Γειά σας. Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό μέρος το συγκεκριμένο νήμα. Το μόνο που θα ήθελα να πω για μένα είναι ότι θέλω να αγοράσω ένα smartphone γύρω στα 200Ε για να αρχίσω να μαθαίνω την "νέα" τεχνολογία. Χρόνια τώρα θεωρούσα ότι δεν υπάρχει πραγματικός λόγος ώστε να έχω smartphone και έτσι δεν αγόρασα. Ωστόσο κατάλαβα, αργά είναι η αλήθεια, ότι καλό είναι και για λόγους επαγγελματικής αποκατάστασης να ακολουθούμε τις εξελίξεις είτε επειδή τις έχουμε πραγματικά αναγκαίες είτε …

• Να ρωτήσω κάτι? Υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξουμε ένα ψήφισμα με υπογραφές και να το κοινοποιήσουμε στην Xiaomi μέσω mail η δεν ξέρω εγώ με ποιον άλλον τρόπο ως επίσημη Ελληνική Κοινοτητα? Να είναι με κανονικά στοιχεία και να τους το στείλουμε.Αυτο έχει ξεκινήσει και στο εξωτερικό. Πχ το ψήφισμα να ρωτάει αν θελουμε η όχι την κατάργηση όλων των δεσμεύσεων που έχει βάλει η xiaomi για το ξεκλείδωμα και την αλλαγή rom από china σε global

• Παράθεση από BanditGR: “Είναι πραγματικά σκανδαλώδες αυτό που συμβαίνει με τις ξεκλείδωτες συσκευές που πωλούνται ελαφρά τη καρδία, με ανοχή και υπογραφή Infoquest. Ο ανυποψίαστος αγοραστής που δεν έχει (και δεν θέλει/δεν έχει λόγο να έχει) σχέση με την κοινότητα εδώ, οδεύει προς την αγορά μιας συσκευής που λόγω μη επαρκούς ενημέρωσης και λάθος χειρισμών της εταιρείας μπορεί εύκολα να γίνει brick, χωρίς την υπαιτιότητά του πελάτη, ο οποίος όμως στην τελική θα θεωρηθεί ο μοναδικός υπαίτιος για το…

• Απ ότι έχω διαβάσει ισχύει πάλι η αναμονή εφόσον κλειδώσεις και θες να ξεκλειδωσεις τουλάχιστον αυτό γράφουν στα ξένα forum.

• ναι φίλε έτσι ακριβώς είναι απλα θα περιμένεις για το ξεκλείδωμα του bootloader

• εμενα παντως ενω λενε μετα την αλλαγη που τους ζητησα οτι μου εστειλαν το global version ακομα μεσα στο account μου μου βγαζει οτι εστειλαν το global rom και δεν φαινεται πουθενα το 20αρικο που τους εστειλα ακομα.