Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 622.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι αφού έκανα την αλλαγή και τους έστειλα και την διαφορά στην τιμη. Έχω επιφύλαξη βέβαια γιατί στο my orders μου δείχνει ακόμα την παλιά παραγγελία ότι έγινε shipped.τους ξαναρώτησα και μου είπαν όλα καλά απλα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το προφίλ μου. Έχουν περάσει 2 μέρες και ακόμα τπτ γιαυτο και με ζώνουν τα φίδια.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “@Germak δεν υπάρχει περίπτωση να είναι global version και να μην το γράφει απ' έξω και ειδικά από τον Banggood... Στο Gearbest απ' ότι είδα τις συσκευές που έχουν φλασάρει οι ίδιοι την global rom τις έχουν "βαφτίσει" international version. Θέλει προσοχή γιατί πολλά παιδιά μπερδεύονται και νομίζουν ότι είναι οι global version συσκευές. ” Ρε συ κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά σε άλλο forum λέει ένας αλλα Παραθέτω το λινκ χωρίς να θέλω να σπαμαρω. Xiaomi Mi8/Mi8 SE : Σελίδα 49 ::…
-
Με το καλό! MIUI_ART σε ένα τσέκ που έκανα από tablet και υπολογιστη όταν κανείς scroll για να κατέβεις να δεις και τα αλλά θέματα,εαν το λευκό πλαίσιο είναι μικρό σε σχέση με τα αλλά που είναι δίπλα του η πάνω η κάτω του τοτε κάνει scroll και αυτό και καλύπτει τα αλλα η καλύπτεται αυτό. Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαυπάρχει κανένας που να έχει παραλάβει από bangood την global version του κινητού να μας πει αν στο πλάι γράφει global version η όχι.υποτιθεται πως τα ελληνικά από info quest το γράφουν στο πλάι.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημερααααα!!! Αυτό που λέτε authorized Id. Αν ήσουν beta tester η αν ήσουν developer στο AppStore της Xiaomi Σου έδιναν δικαίωμα στον λογαριασμό για ξεκλείδωμα. How to register Mi developer account | Mi Developer Document Center
-
Θέλω να κάνω μια ερώτηση τεχνικής φύσεως οποίος γνωρίζει καλά την xiaomi να απαντήσει μπάς και ξεκινήσουμε κι εμείς και βρούμε την λύση στο brick. Ερώτηση Ο bootloader υπάρχει μέσα σε κάθε firmware είτε είναι κινεζικό είτε global και έτσι φλασαρετε στο τηλέφωνο? Η υπάρχει ξεχωριστό partition που δεν μπορούμε να το δούμε και υπάρχει πάντα εκεί απροσπέλαστος. Αν ισχύει το πρώτο δηλαδή (υπάρχει μέσα σε κάθε firmware είτε είναι κινεζικό είτε global και έτσι φλασαρετε στο τηλέφωνο) τοτε νομίζω πως υπ…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Για ρίξτε μια ματιά οι εσείς γνωρίζοντες @NasDriver @geoanto555 @George Kaggelaris @Germak σύμφωνα με τα γραφόμενα αυτού του post δίνεται λύση στο brick του Mi8? TUTORIAL FLASH MI 8 BOOTLOP (SOFTBRICK & BRICK) WITH TESTPOIN - Xiaomi Mi 8/SE/EE - Xiaomi MIUI Official Forum ” Ναι φυσικά και γίνεται αυτό εφόσον έχεις Dev account της xiaomi Αλλά πλέον δεν δίνουν.και στην αντιπροσωπεία τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούν απλα με λογαριασμό με unlimited ξεκλειδωματα. Ο dev account λο…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τώρα έχω μια απορία: άραγε πριν μπρικαρει θα κλειδώσει ο bootloader? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εξηγείς λιγο αναλυτικοτερα την απορια σου? αν καταλαβα αυτο που ρωτας η απαντηση ειναι: θα κανει lock o bootloader και στο restart που θα παει να ξαναδιαβασει τον bootloader θα crashαρει
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑν σε China συσκευή φλασαρεις global rom δεν θα κλειδώσεις bootloader γιατί θα brickαρει
-
Λοιπόν παιδιά από μια γρήγορη έρευνα που έκανα ο source code sto kernel του pocophone και στη σειρά mi8 είναι πανομοιότυπος.αυτο είναι καλό για μας γιατί ότι θα βγαίνει για το pocophone θα μπορούμε να το περνάμε και εμείς.Σημειωστε ότι η ίδια η Xiaomi είπε πως δεν θα ακυρώνετε η εγγύηση για οποιον ξεκλειδώσει το pocophone άρα οι απανταχού dev θα κάνουν party!
-
Από Custom σε Official για Mi8
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜε μια λεξη ΝΑΙ Για οτιδηποτε χρειαζεσαι υπολογιστη
-
Όχι μόνο.Μπορουμε να φτιάξουμε mods σε επίπεδο kernel να βρούμε bugs να ενεργοποιήσουμε λειτουργίες που ο κατασκευαστής δεν έχει συμπεριλάβει και πολλά αλλά πράγματα. Ένα μεγάλο πρόβλημα για παράδειγμα που έχει προκύψει απο οτι διαβάζω με το mi8 είναι το θέμα του gps που η xiaomi δεν έχει κάνει optimized ακόμα την miui9 και σε πολλούς με κινεζική rom κρασαρει και ξεκλειδώνει.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑυτη που εχεις παρει ειναι η κινεζικη version που απλα το ανοιγουν πριν στο στειλουν και περνανε μεσα την global rom. Μην ανοισηχεις για τιποτα κατσε να παραλαβεις με το καλο και εδω ειμαστε ολοι να βοηθησουμε οσο μπορουμε. ps:Πηρες το 64 οπως και εγω.Απλα θα ειμαστε συνεχεια στο pc για να μεταφερουμε βιντεο και φωτο.....χα χα χα!!!!
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕννοείται παιδιά όπου μπορώ να βοηθήσω εδώ είμαι!