Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 622.

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Germak: “Και σε άλλες συσκευές που έφτιαχνα rom μια απ τα ίδια... ” Τι θέλεις να πεις ότι είσαι πως το λένε προγραμματιστής ή developer rom? ” Προγραμματιστής έχω τελειώσει αν και δεν είναι αυτό το επάγγελμα μου. Rom έχω φτιάξει για το ZTE Nubia M2 καθώς και twrp recovery και flash tool. myphone.gr/forum/showthread.php?t=465164 Nubia M2 - Modding (custom roms/recovery κλπ) :: myphone forum Το link δεν είναι spam.

• Ποσό μ αρέσει το android..... Τελικά όλα τα ίδια σκ@τ@ είναι! Και σε άλλες συσκευές που έφτιαχνα rom μια απ τα ίδια... Ευχαριστώ NasDriver για το info!

• Ακριβώς αυτό εννοούσα με το bat edit.

• Αν μπορείς μου λες τον τρόπο? edit στο bat file?

• Ναι το γνωρίζω αυτό. Στο mi tool πάντως την ώρα που φλασάρει βλέπω στο status ότι τρέχει την εντολή getvar και βλέπει σωστά όπως και στο cmd το τηλέφωνο.αρα μήπως το πρόβλημα ήταν η rom?

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από longus: “ή μήπως όλο αυτό γίνεται γιατί έχει ξεκλειδώσει unofficial? ” Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, το πρωί είχε θέμα ο φίλος @paolo21r , δεν του έκανε flash την fastboot γιατί δεν αναγνώριζαν τα miflash το mi 8 - Dipper ως mi 8 - Dipper Έβγαζαν λάθος για "missmatching image and device error", ένας ακόμα λόγος για να περαστεί official fastboot rom για να έρθει στα ίσα του σαν συσκευή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56982/forums.xiaomi-miui.gr/i…

• Από bangood μετά από όλα αυτά που μαθαίνω εδώ αλλά και σε ξένα forum ζήτησα να κάνω αλλαγή στην παραγγελία μου από το κινεζικό στο global.Η διαφορά είναι στα 20 ευρώ.Μου το άφησαν τόσο λόγο της ταλαιπωρίας μου μου είπαν.Αυτο για τους bootloader τους κλειδωμένους δεν το ήξεραν μου είπαν αλλά θα το ψάξουν με τον προμηθευτή τους γιατί γνωρίζουν πως θα έχουν πρόβλημα στο μέλλον.Ετσι σαν κίνηση καλής θέλησης και μιας που ακόμα δεν μου το είχαν στηλει κάνανε την αλλαγή.Τελικο κόστος μαζί με τα μεταφορ…

• Με βάση τις ταχύτητες τις θεωρητικές του 4g είναι λίγο Με βάση τις ταχύτητες τις θεωρητικές του 4g +είναι τραγικό

• Παράθεση από omek07: “φίλε μου ναι είναι ανοικτό φόρουμ αλλά τα παιδιά ξέρουν πιο πολλά. Δεν θέλω αν γράψω κάτι να πάει ο άλλος που δεν ξέρει και να το κάνει και να πάρει μπρίκι στο χέρι. Πάω δουλειά θα γράψω το βραδυ ” Ο κάθε ένας το κάνει με δικό του ρίσκο.Αυτο ισχύει πάντα. Σε κάθε τι που κάνουμε είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας και δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανένα αν κάτι πάει στραβά.

• Παράθεση από omek07: “Παράθεση από Octaviastikos: “Εαν θες κάνε τον παράνομο τρόπο... Μετά επιστροφή δεν θα έχει...θα είναι άχρηστο το τηλέφωνο... Μόνο με αίτημα ξεκλειδώματος... ” παράνομο δεν είναι να κάνεις kbind την συσκευή σου με αυτό τον τρόπο. Αν είναι ο σωστός τρόπος ή όχι τι να πω. Απλά αν όντως λειτουργεί γλιτώνεις να πρέπει να ξανακάνεις φλασαρισμα.Παράθεση από NasDriver: “Το ρώτησα και εχτές αλλά απάντηση δεν πήρα ακόμα... Ποιος ο λόγος να γίνει bind η συσκευή με global rom και ξεκλε…

• Παράθεση από Octaviastikos: “@Germak με δική σου ευθύνη δηλαδή θα το κάνεις..εμείς σε λέμε το σωστό...εσύ κάνε το όπως θες... ” Ναι βρε αδελφέ δεν λέω το αντίθετο.Συμφονω για το ποιο είναι το σωστό. Απλα αν δεν προσπαθήσεις δεν θα μάθεις.οτι ξέρουμε γενικά για την τεχνολογία κάποιοι τα δοκίμασαν.αλωστε no pain no gain.

• Παράθεση από Octaviastikos: “Εαν θες κάνε τον παράνομο τρόπο... Μετά επιστροφή δεν θα έχει...θα είναι άχρηστο το τηλέφωνο... Μόνο με αίτημα ξεκλειδώματος... ” Ρε αδελφέ πάλι θα κανείς μετά αίτημα ξεκλειδωματος με δικό σου λογαριασμό.απλα λέμε για να αποφύγουμε την διαδικασία βάλε βγάλε ρομ.γιαυτο το συζητάμε. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν μπορούμε να ξανά κλειδώνουμε bootloader αν 1.Έχουμε κινεζικό κινητό με global rom 2.Εχουμε global κινητό με κινεζική rom.

• Παράθεση από NasDriver: “Το ρώτησα και εχτές αλλά απάντηση δεν πήρα ακόμα... Ποιος ο λόγος να γίνει bind η συσκευή με global rom και ξεκλείδωτο bootloader, όταν πρέπει να κλειδώσεις για να ξεκλειδώσεις αλλά αν κλειδώσεις με την global του καταστήματος θα γίνει hardbrick. Προς το παρών ο μόνος τρόπος να μην γίνει hardbrick είναι να βάλεις την china > lock > unlock...εκτός και εάν υπάρχει κανείς πρόθυμος να κλειδώσει για να δούμε τι παίζει στην πράξη ” Υποτίθεται ότι αν κανείς αυτό το κόλπο με το …

• Παράθεση από Octaviastikos: “Μην το κάνεις με άλλον τρόπο...θα γίνει briki και είναι κρίμα...όχι στον παράνομο τρόπο... ” Συγνώμη θα γίνει briki αν καταφέρει να ξανά ενεργοποιήσει την επιλογή για bind του λογαριασμού του με το κινητό?

• Δεν το έχω ακόμα το mi8 το περιμένω να έρθει.αν το είχα θα το δοκίμαζα. Πάντως αυτός ο τρόπος είναι ο εύκολος που συζητάγαμε πριν.στο mi max3 δεν ξέρω αν είναι το ίδιο. Πάντως σε mi8 έχει δοκιμαστεί και έχει πετύχει στο εξωτερικό σε αλλά forum.Νομιζω πως αν το καταφέρεις θα το επιβεβαιώσουμε και εμείς αλλιώς υπομονή μόλις παραλάβω. Ps:Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις το Magisk 16.7 Στα firmware από xiaomi.eu και miuipro το bind με το account δεν λειτουργεί.

• Όχι βρε μέσα στο magic. το bind είναι στο developer settings. bind θα το βρεις εκεί που λέει mi unlock status όπως έγραψες. Δες το βιντεάκι και θα καταλάβεις. Привязка к Mi аккаунту_EN.mp4 / Облако Mail.Ru

• Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από ikleos: “Παιδιά κατι ασχετο - αλλα σχετικο με αυτό που λεεί ο @omek07 , Εκανα εγκατάσταση πανω στο Μi Max 3 το ΤWRP για να περάσω το magik και να δοκιμασω αυτα που λεει ο φιλος με το bind. Στο TWRP ομως οταν ξεκιναω ζητά password αλλιως δεν μου διαβάζει την μνημη. Αυτο το password μονο με wipe data φτιάχνεται??? ” Τελικά περασα το magisk μεσω sideload και αυτή τη στιγμή έχω root στο Mi Max 3 . Παω εκει που λέει ο @omek07 αλλά δεν με υπάρχει πουθενά να βάλω το m…

• Παράθεση από vtag: “Δηλαδή ο μόνος τρόπος για να έχουμε κλειδωμένο bootloader είναι να το αφήσουμε με την Άγγλοκινέζικη; ” απ οτι φαινεται μεχρι στιγμης Ν Α Ι

• Καλησπερα και απο εμενα.ρε παιδια να ρωτισω κατι σαν χαζος? Τοσα χρονια σε ολες τις android συσκευες που εχουν περασει απο τα χερια μας πιστευω ολοι ειχατε καποια αλλη μαρκα πλην απο xiaomi για να κανεις root η να βαλεις καποια custom ρομ επρεπε να ξεκλειδωσεις bootloader.Τοτε δηλαδη δεν ειχαμε κανενα θεμα και τωρα ξαφνικα το αποκτησαμε?Συγνωμη απλα το εχω απορια. Το μονο μεμπτο που βρισκω σε αυτο ειναι οτι τον εχει ξεκλειδωσει ο κινεζος και οχι εμεις. Αν αυτο ειναι το θεμα τοτε πασο γιατι υπαρχ…