Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 622.
-
Παράθεση από xnikos: “η rom στο Mi8 είναι china/xiaomi.eu based? μήπως έχει να κάνει με τα tweaks από εκεί? ” Η δική μου rom είναι xiaomi.eu/xtrv και τα έχει όλα αυτά. Πάντως όπως είπα η ίδια ακριβώς ρύθμιση υπάρχει στην official global rom σαν default και είναι η καλύτερη από θέμα ποιότητας σήματος όπως και κατανάλωση μπαταρίας.
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από Germak: “Αρα εγώ στο σπίτι μου που δουλεύει χωρίς να πιάνει 3g παίρνω σήμα από τον Άρη? UMTS offers a consistent set of services to mobile computer and phone users, no matter where they are located in the world. UMTS is based on the Global System for Mobile (GSM) Μια χαρά δουλεύει φίλε μου δοκίμασε το και πες μας. Εξάλλου είναι και default στην global rom στο mi8. ” 1.τι ένδειξη σου δίνει πάνω δεξιά όταν λες ότι δεν πιάνεις 3g? 2.όπως βλέπεις παρακάτω το UMTS δ…
-
Αρα εγώ στο σπίτι μου που δουλεύει χωρίς να πιάνει 3g παίρνω σήμα από τον Άρη? UMTS offers a consistent set of services to mobile computer and phone users, no matter where they are located in the world. UMTS is based on the Global System for Mobile (GSM) Μια χαρά δουλεύει φίλε μου δοκίμασε το και πες μας. Εξάλλου είναι και default στην global rom στο mi8.
-
Γιατι δεν έχεις τηλέφωνο???
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από Germak: “Το authenticator είναι εφαρμογή παραγωγής κωδικών για τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν το two step verification όπως πχ το Google account. Το Digital Wellbeing είναι μια σουίτα εργαλείων που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί πόσο χρόνο ξοδεύει στο smartphone του, σε κάθε μία εφαρμογή ξεχωριστά, να θέτει από μόνος του περιορισμούς με βάση το πρόγραμμα και τις επιθυμίες του κλπ. Το ARserver είναι για να δουλεύουν οι εφαρμογές που χρησιμοποιού…
-
Η αλλιώς ανοίγουμε το τηλέφωνο και πληκτρολογούμε *#*#4636#*#* Sorry το ξέχασα νόμιζα ότι το ήξεραν όλοι.
-
Μετα από άπειρες ώρες δοκιμών για το τι δουλεύει καλύτερα και με βάση την ποιότητα σήματος και την μπαταρία για Ελλάδα η καλύτερη ρύθμιση που βρήκα είναι αυτή. Όποιος θέλει το βάζει και το δοκιμάζει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61410/
-
Παράθεση από geozn8: “Καλησπέρα. Η εφαρμογές authendicator μαζί και το Android system Web view το Digital wellbeing και το ARServer τι κάνουν ξέρουμε η σουτ και τα 4?? Φίλε @NasDriver η @MIUI_ART η όποιος φίλος ξέρει σίγουρα να μας πει ας βοηθήσει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61402/ ” Το authenticator είναι εφαρμογή παραγωγής κωδικών για τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν το two step verification όπως πχ το Google account. Το Digital Wellbeing είναι μια σουίτα εργαλείων που δίνουν στ…
-
Το official απλά έχει το νέο skin για να ταιριάζει στο notch ακριβώς ενώ το δικό μου ψιλό ξεφεύγει. Δεν έχω δοκιμάσει αν στο official δουλεύει το encryption/decryption στο δικό μου δουλεύει όπως μου είπαν αυτοί που το δοκίμασαν. Επίσης στο official έχει φτιαχτεί το θέμα με την ημερομηνία στο back up ενώ στο δικό μου δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ ακόμα και εμφανίζει το 1970 όπως είδες σε ποιο πάνω post. Έχει και κάποιες άλλες μικρές αλλαγές αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. Να πω ακόμα ότι το δικό μου δουλε…
-
Παράθεση από shinig: “@Germak Απλα εχε υπ οψην οτι και εγω ειχα θεμα οπως ειχα γραψει λιγα ποστ πιο πισω οτι με το τελευταίο twrp σου ειχα θεμα οπου παγωνε το twrp στνν boot screen και δεν εκανε τίποτα. Με την έκδοση 0908 περασα την ρομ και μετα την τελευταία έκδοση twrp που έχεις και ειναι ολα μια χαρά!Και εγω απο global stable 10.2.2 πέρασα σε custom xiaomi.eu. Πάντως όλα τέλεια χρειάζεται να καθαρίσουμε το persist είναι κατι optional? ” Αν είχες global και πηγες να το περάσεις ναι ισχύει αυτό…
-
Αυτο το twrp λέω. recovery-20181218-2012 by Germak mi8 (multilanguage) Αυτο είναι το τελευταίο. Μολις το περάσουμε και φτιάξουμε τις ρυθμίσεις του twrp μπουταρουμε το κινητο. Με έναν root explorer για να καθαρίσει το persist Παμε στο root του κινητού βρίσκουμε τον φάκελο persist και από μέσα του σβήνουμε τον φάκελο twrp ολοκληρο όχι τον φάκελο persist προσοχή.επανεκκινηση σε twrp wipe cache/dalvic cache και είμαστε κομπλέ
-
Παράθεση από panosfc: “Επιτελους πετυχε!!!!!Βεβαια μπηκε στο twrp κι ειναι ολα Κινεζικα αλλα θα βρω την ακρη καπως ,μην σας βασανιζω. Σας ευχαριστω πολυ ολους! ” Δεν έχεις βάλει το τελευταίο twrp που εφτιαξα. Βάλε το καινούριο που είναι γραμμένο απ' την αρχή και έχει αγγλικά.εχεις κατεβάσει το προηγούμενο! Όλα τα twrp που έχει φτιάξει ο wzx150 έχουν πολλά θεματα κατ εμέ.ενα από τα λάθη είναι ότι πανε και περνάνε μέσα στο persist τις ρυθμίσεις του twrp για να μην σβήνονται ενώ δεν πρέπει να αγγίζ…
-
Παράθεση από panosfc: “Περασαν οι 15 μερες και πριν λιγο ξεκλειδωσα τον bootloader. Ολα καλα και παω να περασω twrp. Ομως ενω παω στις εντολες και αφου εβαλα και μετανομασα το αρχειο twrp.img μου γραφει οτι δεν το βρισκει στις γραμμες εντολων. Το adb.zip αρχειο δεν ειμαι σιγουρος αν το εγκατεστησα,καπου το βρηκα οσο διαβαζα οποτε μπορει καποιος να το ποσταρει; Στον υπολογιστη παω στον τοπικο δισκο->adb και βαζω το twrp.img. Τι κανω λαθος και δεν μπορω να φλασαρω το twrp.... (Αναθεμα αν καταλαβατ…
-
Να σαι καλά αδελφέ!