Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 622.
-
4g+ & Μι 8
Germak - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαμπορει επιτελους να προσθεσαν το c.a
-
Ευχαριστω Δημητρη.Αρα το εχει και του eu. οποτε δεν υπαρχει ακομα ο τροπος να περασουμε μεσω οτα. δεν μου εβγαινε λογικο απο το error log αυτο που ειπα για vip απλα το ρωτησα μπας και.
-
o updater βγαζει error γιατι δεν εχω vip permissions?
-
Δείξτε μας την αρχική σας οθόνη
Germak - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαμπαμπη ποιος καιρος ειναι αυτος?εφαρμογη?
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαχα χα βαλε το χαρο καλητερα να τους προειδοποιεις....
-
Παράθεση από babis306: “Καλημερα παιδια. @Germak οι ρυθμισεις στο magisk manager ειναι ιδιες ακριβως, απλα το log γιατι βγαινει τοσο μεγαλο δεν ξερω.....βλεπω οτι το adaway στο διπλανο log που λεει ποιες εφαρμογες ζητησαν προσβαση su το εχει επαναλαμβανομενα πολλες φορες και πιθανον απο κει δημιουργειτε το θεμα. Αφοτου πατησα αυτην την επιλογη (τωρα γραφει restore magisk manager) αν θυμαμαι καλα εγραφε hide magisk manager αρχισε να δουλευει το αποτυπωμα στην εφαρμογη της winbank!!! Τελος καλο ολ…
-
ναι αυτην την εντολη. ναι το γραφεις οπως το βλεπεις. το app package name ειναι στο φακελλο android οπου ανηκει αυτο που θες. τα δεδομενα τα παιρνεις με το flag -data γενικα ειναι μπερδεμα αλλα δεν το εχω φτιαξει εγω toolaki της google ειναι για android developers
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαναι το διορθωσα. βαλτε και τα δικα σας απο κατω
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΕδώ μπορούμε να βάζουμε την αρχική μας οθόνη ώστε να παίρνουμε όλοι ιδέες! Ξεκιναω με την δική μου. youtu.be/hVGS3OIv5O0 Έχει μια μικρή επίπτωση στην μπαταρία αλλά Χ......κα.
-
Ναι χρησιμοποίησε την εντολή για κάθε εφαρμογή που θες ξεχωριστά. Υπόψιν δεν αφήνουν όλες οι εφαρμογές να γίνουν backup.
-
Παράθεση από babis306: “Λοιπον οντως το su ΔΕΝ δουλευει, με το magisk δουλευει μια χαρα το οτεTV on the go αλλα στην εφαρμογη της winbank μπαινει μονο με το pin!!! Το touch δεν δουλευει......(θα ζησω και ετσι!!!). Αν θυμαμαι καλα απο το mi note 3 πρωτα εκανες ενεργοποιηση του touch και μετα εκανες rout, τελος παντων μικρο το κακο, στο επομενο factory reset θα το κανω!!!!! Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια και τις ιδεες που μου δωσατε......Σε αναμονη του mi 8 lite για την μικρη μου και πιθ…