Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 622.
-
Παράθεση από babis306: “@Germak θα κανω μια προσπαθεια, αλλα στο mi note 3 που ειχα οσες προσπαθειες και να ειχα κανει ηταν ακαρπες....... Θα το δοκιμασω ομως, και τα αποτελεσματα θα αναφερθουν αμεσα!!! ” Βαλε το τελευταίο από εδώ τη version 18 Όχι από αυτό που έχει η rom γιατί δεν ξέρω αν έχουν βάλει μέσα το τελευταίο τα παιδιά. Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub Το SuperSU έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να υποστηρίζεται από τον chainfire. Το νέο magisk έχει πάρα πολλές βελτιώσεις. Θυμίσου να…
-
sory ξεχασαα να πω οτι ειναι ενα advanced εργαλειο και οχι για καποιον απλο χρηστη. (Δεν εννοώ εσενα) υπαρχει εκτενεστατο readme μεσα στον φακελλο android-backup-extractor που σου λεει τι ακριβως χρειαζεσαι και πως να το κανεις. ολα γινονται μεσω perl script η java script που περιεχονται μεσα στο φακελλο. με απλα λογια εγκαθηστας την java και τρεχεις την εντολη java.exe -jar abe.jar unpack backup.ab backup.tar "" για να σου μετατρεψει το backup.ab σε backup.tar και μετα να το ξεζιπαρεις και να δ…
-
για δοκιμασε να αλλαξεις το api level μεσα στο φάκελλο του platform tools. Αντιγραφη ολα τα πραγματτα απο τον φακελλο που αντιστοιχει στη version του android που εχεις, μεσα στο φακελλο platform tools (μονο τα περιεχομενα του φακελλου οχι ολο τον φακελλο) και μετα ξανα κανε backup. αν και παλι δεν στο κανει σε καποιες εφαρμογες θα πρεπει να τις τραβηξεις μια μια. Source Code (1 line) αν πατησεις help στο platform tools sto adb θα σου βγει αυτο που επεξηγει τις εντολες. Shell-Script (26 lines)Μετ…
-
Συμφωνώ. Μέχρι στιγμής πάντως φαίνεται σταθερο.Δεν το έχω κάνει σύγκριση με official china dev η μη που σίγουρα έχει άλλο arb για να έχω παραπάνω στοιχεία.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από knight666: “@MIUI_ART Άρα εάν αποφασίσω να περάσω κάποια ρομ εκτός της ελληνικής κοινότητας είναι κάτι σαν Ρωσική ρουλέτα... Μπράβο στην Google & στην Xiaomi. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια φίλε μου. ” Αν η ROM είναι βασισμένη στο MIUI μπορείς να βρεις την αντίστοιχη επίσημη fastboot έκδοση, να την κατεβάσεις και αφού την αποσυμπιέσεις να ανοίξεις το flash_all batch αρχείο και εκεί υπάρχουν κάποιοι έλεγχοι από την ίδια την Xiaomi σε ότι αφορά το ARB ν…
-
android 8,1 η 9 έχεις.
-
ποες δεν σου επανεφερε αν μπορεις δωσε μερικα στοιχεια παραπανω γιατι το ψαχνω ακομα για το τι φταει
-
Παράθεση από knight666: “@Germak Καλημέρα φίλε μου. Πολύ καλό το πρόγραμμα σου και θα το χρησιμοποιήσω στο Mi 8 που αγόρασα χθές όταν πάρω έγκριση για ξεκλείδωμα. Θύμισε μου σε παρακαλώ, για να ξεκελειδώσω τον bootloader πρέπει να περάσω Global Developer Rom ή μπορώ και με αυτή που φοράει τώρα το τηλέφωνο την MIUI Global Stable 10.0.3.0; ” Να σαι καλα σε ευχαριστω. Αν ειναι κινεζικο δες εδω ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER αν ειναι global version με…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Germak: “αυτό που έβαλες εσύ ” Το δικο μου είναι από πηγή snap 660 με αλλαγές για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Πρόλαβαν και το δοκιμάσαν? ” δεν ξερω αν εχουν δοκιμασει και το δικο σου, θα σε γελασω, απλα γραφουν αυτες τις εντολες γενικα για ολα τα twrp για αυτο το τηλεφωνο γιατι λενε πως μετα απο απλο φλασαρισμα φευγει. γι αυτο και λενε να το φλασαρεις και μεσα απο το twrp. Αν θυμασαι κατι τετοιο ειχαμε στις αρχες και για το DIPPER
-
[ΟΔΗΓΟΣ - Persist Fix} Δεν δουλεύει η κάμερα ή οι αισθητήρες στο Mi8
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΤωρα το είδα το pm σου. Άμα σου λέω ξαναπερνα rom με γράφεις... ΧΑ ΧΑ άντε μπραβο!!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Germak: “Τι να σου πω ρε Γιώργη από κάνα δυο αναζητήσεις που έκανα περιέγραφαν ακριβώς το ίδιο πράγμα που λέει το παιδί και σαν λύση πρότειναν αυτο το recovery ότι δεν έχει θέμα. ” Αν τα ξαναβρεις δώσε μου λινκ να τα δω(να δω βασικα τι χρησιμοποιούν)Προχθες το έδωσα στον @sisois και μου είπε είναι οκ και σήμερα αυτό. xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=684649#post684649 ” δεν έχω πρόσβαση σαυτο το λινκ που μου έδωσες. αν θες ρίξε μια ματια στο recovery π…
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜηπως τα έπαιξε ο φακός?η σελφι κάμερα δουλεύει?πως το έπαθες αυτό.
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜε άλλο app κάμερας δουλεύει? Βάλε gcam. Αν όχι ξαναπερνα το persist και κάνε τα wipe που λέω. Αν ναι ξαναπερνα την rom η όπως λες το camera app
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚανε reboot
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Germak: “υπαρχει θεμα με το twrp και προτεινουν αυτο το mod twrp ” Υπάρχει θέμα με το twrp του tulp?Μα δεν κυκλοφορεί twrp για tulip, όλα ειναι whyred.(όσα έχω δει) ” Τι να σου πω ρε Γιώργη από κάνα δυο αναζητήσεις που έκανα περιέγραφαν ακριβώς το ίδιο πράγμα που λέει το παιδί και σαν λύση πρότειναν αυτο το recovery ότι δεν έχει θέμα.
-
Παράθεση από pasxalis: “Μα το θέμα είναι ότι μετά το flashing του TWRP αν ζητήσω boot με βάζει στο mi recovery και όχι στο TWRP Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μμμμ περιεργο αυτο.θα το ψαξω μπας και βρω τιποτα που θα βοηθησει update. βρηκα οτι οντως υπαρχει θεμα με το twrp και προτεινουν αυτο το mod twrp που δουλευει αποτι λενε.για δες εδω και περνα το μπας και δουλεψει! [Orange Fox Recovery Project] [tulip] (TWRP … | Xiaomi Redmi Note 6 Pro OrengeFox R8.3 change …
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΑν έχετε προβλήματα με τους αισθητήρες του MI8 (κάμερα που δεν ανοίγει, γυροσκόπιο,πυξίδα,ξεκλείδωμα προσώπου κλπ) Το ποιο πιθανό είναι να έχετε πρόβλημα με το persist. Το persists μπορεί να διαγράφτηκε είτε από λάθος μέσω του twrp η από κάποια αναβάθμιση rom. Το πρόβλημα αυτό είναι πρόβλημα λογισμικού και δεν έχουν θέμα ούτε οι κάμερες ούτε το γυροσκόπιο ούτε τίποτα από θέμα hardware και είναι πολύ απλό να το λύσουμε. Πάμε λοιπόν: Κατεβάζουμε το persist.img το οποίο το έκανα extract από officia…