Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 208.

• Βεβαιώστε πρώτα (και αυτό ισχύει για όλους όσους έχετε προβλήματα με μικρόφωνα) ότι το πρόβλημα δεν προέρχεται απο τη θήκη του κινητού -- δηλαδή ότι η θήκη ΔΕΝ καλύπτει κάποια από τις τρύπες των μικροφώνων (κάτι που μπορεί να συμβεί με τις φτηνές θήκες) Κοινώς..κάντε κλήσεις χωρίς θήκη και πείτε μας αν συνεχίζει να συμβαίνει

• redmi 3,location

antonius - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Opanos: “Φυσικά και ναι. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Μετά μπορούμε να πούμε ότι θέλεις ” Προσοχή, ο φίλος έχει το Redmi 3..όχι το Redmi Note 3..μην τον κάψουμε...δεν του κάνει αυτός ο οδηγός

• Παράθεση από MIUI_ART: “To 99,99% των ROM που βάζουν τα διάφορα μαγαζιά, είναι πειραγμένες ROM από αυτούς και μην περιμένετε να κάνουν και UPDATE. Κάνουν διάφορες αλχημίες για να αποκλείσουν τα Updates και να κρατούν την δική τους ROM που την έχουν γεμίσει με διάφορες άχρηστες εφαρμογές και διαφημίσεις, από τις οποίες μάλιστα βγάζουν και κέρδος αφού τις έχουν συνδέσει με το δικό τους Adsense Account της Google. Κάνετε αίτηση για ξεκλείδωμα και πέρασμα της Ελληνικής ROM για να ησυχάσετε μία και κ…

• Παράθεση από Mitsos: “Kαλήμερα. Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2. Να δούμε και αν λύθηκε το θέμα που υπάρχει με το Youtube στην 7,1,1. Έμενα η εφαρμογή του Youtube ξεκινάει τα video και μετά από 5 sec κολάει και κρασαρεί. Αν επιμένεις και προχωρήσει το video δεν έχει ήχο. Ευχαριστώ... ” Το πρόβλημα με το youtube έχει διορθωθεί. Redmi note 2 με stable 7.1.3.0

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από antonius: “- Αλλάξατε το SSID (όνομα) του δικτύου; (το προεπιλεγμένο έχει κάτι κινέζικα γράμματα) - Αλλάξατε το επίπεδο ασφαλείας (χρησιμοποιείτε WPA2 ή κανένα) - Αλλάξατε τον κωδικό ασφαλείας με δικό σας ή χρησιμοποιείτε τον προεπιλεγμένο; ” Αυτά εννοούνται φίλε μου ότι έχουν γίνει και τα 3 ” Εγώ δοκίμασα και με προεπιλεγμένες επιλογές αλλά και με αλλαγές στις παραπάνω ρυθμίσεις και μου δουλεύει σε κάθε περίπτωση άριστα. Το μυαλό μου αρχίζει να πηγαίνει στην δε…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από antonius: “ανονικότατα. Nexus 4 είναι η άλλη συσκευή και τις φόρτωνε και γρήγορα μάλιστα (δεν κόμπιαζε) ” Έχεις την ελληνική ROM του forum μας;Αν ναι... τότε δεν μπορώ να καταλαβω τι συμβαίνει ” Ναι, την ελληνική 7.1.3.0 stable. Ξαναγράφω όμως αυτό που σε ρώτησα και δεν μου απάντησες... Για να μπορέσουμε να δούμε αν αναπαράγεται το πρόβλημα αναφέρετε αν: - Αλλάξατε το SSID (όνομα) του δικτύου; (το προεπιλεγμένο έχει κάτι κινέζικα γράμματα) - Αλλάξατε το επίπεδο …

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από antonius: “φορτώνει και όσες σελίδες δοκίμασα. ” φορτώνει η άλλη συσκευή κανονικά;Άνοιξες καμιά σελίδα να δοκιμάσεις; ” Κανονικότατα. Nexus 4 είναι η άλλη συσκευή και τις φόρτωνε και γρήγορα μάλιστα (δεν κόμπιαζε)

• Παράθεση από b16: “Παράθεση από pechr: “σε ευχαριστώ που δεν με ξεχασες. ” Και εγώ την 7.1.3.0 τρέχω και όντως έχει πρόβλημα με το Wifi Tethering δεν δίνει internet σε αλλη συσκευή ” Παράθεση από pechr: “ενώ ήταν πολύ καλή ROM. λόγω του hotspot αναγκάστηκα να μετακομίσω σe dev. Έβαλα την Dev και δίνω κανονικά σε άλλες συσκευες. ” Εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Λειτουργεί τέλεια το wifi tethering/hotspot. Τρέχω κι εγώ την τελευταία 7.1.3.0 stable και δίνει internet κανονικά σε άλλη συσκευή και φ…

• Αγορά απο Aliexpress??

antonius - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από nikos_v: “Λες ότι είναι ρίσκο το Aliexpres? Future user of Xiaomi, using Tapatalk ” Το ρίσκο είναι μεγάλο γιατί έχω διαβάσει αρκετά περιστατικά...δεν αξίζει να το ρισκάρεις για τόσο μικρές διαφορές τιμής. Διάβασε και απόψεις άλλων στο αντίστοιχο νήμα αξιολόγησης κινέζικων e-shops ΕΔΩ και διάλεξε ενα e-shop με καλές αξιολογήσεις

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από apmi78: “Πως παίρνω screenshot? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασε Volume down και Power ταυτόχρονα

• - Την επωνυμία της επιχείρησης : yeso521 - Την Διεύθυνσή της (URL) : Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~ - Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi redmi note 2 16Gb - Την ημερομηνία αγοράς : 11/1/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 16 ημέρες (πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με αγορά από Κίνα) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν έχω χρειαστεί - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Πολύ καλές τιμές, απέστειλε αυθεντ…

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Το πρόβλημα λύθηκε τελικά έλειπε ένα σιδεράκι στα δοντάκια της υποδοχής και έγινε η αντικατάσταση του με αλουμινόχαρτο ! Δουλεύει όπως παλιά ! ” Καλά πως έγινε αυτό και έλειπε το σιδεράκι;; Έσπασε/κόπηκε; Το είχες ζορίσει; Ωραίο το κόλπο σου πάντως..αφού τα κατάφερες

• Μήπως κατα λάθος έχεις απενεργοποιήσει την sim 2 από το menu? Πήγαινε μια "Ρυθμίσεις-->Διαχείριση SIM" και κάνε κλίκ στη 2η sim και δες αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Ενεργοποίηση" πάνω πάνω

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Με stable 7.1.1.0 στο απλό redmi note 2 σε balanced mode (ισορροπημένη) και σε performance mode (υψηλή απόδοση)

• Xiaomi redmi note 2 prime και linux

antonius - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Μήπως ψάχνετε γι' αυτό? --> Fastboot on Ubuntu Περιμένω να παραλάβω κι εγώ το δικό μου να κάνω δοκιμές και μόλις βγάλω άκρη να φτιάξω εναν οδηγό

• Παράθεση από anikologr: “Ποιος ο λόγος να βάλουμε την google messenger αντί του chomp sms? Είναι πιο ελαφριά? Δεν έχει διαφημίσεις? ” Ο καθένας επιλέγει τις εφαρμογές με τα δικά του κριτήρια. Εγώ αν με καλύπτει εφαρμογή της Google δεν το ψάχνω παρα πέρα. Δεν έχω λόγο να δοκιμάσω άλλη εφαρμογή γιατί δεν χρειάζομαι κάτι επιπλέον + ότι δεν έχω όρεξη να ρισκάρω προβλήματα που δημιουργούν άγνωστες (για εμένα) εφαρμογές, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και να μου πετάνε διαφημίσεις ή μηνύματα στο notifi…

• Είναι γνωστό το πρόβλημα και θα βγεί fix. Κάνε τον κόπο και διάβασε το αντίστοιχο θέμα XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone Στο εν λόγω θέμα προτείνονται λύσεις (π.χ. χρήση της developer rom αν δεν θέλεις να περιμένεις για fix της stable ή χρήση παλαιότερης stable)

• 4994495016.png Τύπος Σύνδεσης (ADSL / VDSL / 3G WCDMA / 4G FDD-LTE) : ADSL 24mbps Πάροχος Σταθερής / Κινητής τηλεφωνίας: Wind Συσκευή Modem / Router : Gennet Oxygen Χρονισμός Modem (Down / Up) : 16253.30 Kbps / 1021.20 Kbps Line Attenuation : 20.0 dB SNR (dbm) : 9.10 dB

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “ ” Το βρήκα στο Amazon για 329.99$+ free shipping to Athens.Amazon.com - Original Xiaomi Air Purifier Small As An A4 Papercapacity of 406 m 3h Smartphone Remote Control And Alerts - Δεν έχω καταλάβει όμως από που... ” Παράθεση από RASTAVIPER: “Κάτι που κάνει 150€, να το πάρεις 280€ χωρίς μεταφορικά, είναι κρίμα. Υπάρχει επίσημο Xiaomi shop που να στέλνει Ευρώπη; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Παράθεση από flowin_through: “Και γω άμα το έβ…

• Μια μικρή βοήθεια και από εμένα (Confirmation number: 5G086116PW548233A) Ελπίζω στο μέλλον να μπορώ να βοηθήσω περισσότερο ,όχι μόνο με χρήματα αλλά και με μεταφράσεις, κάτι που έχω κάνει στο παρελθόν σε διανομές linux.