Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-208 από 208.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από antonius: “Παράθεση από dimi1982: “Έχουν αναφέρει καθόλου αν θα έχει κλειδωμένο bootloader? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ε..λογικά θα έχει, αφού και ο λόγος που κλείδωσε τον bootloader στα τελευταία μοντέλα (όπως το δικό σου) είναι για να μην βάζει χέρι ο καθένας (π.χ. έμποροι) και εγκαθιστούν πειραγμένες εκδόσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.. ” Κυρίως για το δαχτυλικό αποτύπωμα το έκαναν. Εδώ δεν έχουμε δακτυλικό αποτύπωμα οπότε δ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimi1982: “Έχουν αναφέρει καθόλου αν θα έχει κλειδωμένο bootloader? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ε..λογικά θα έχει, αφού και ο λόγος που κλείδωσε τον bootloader στα τελευταία μοντέλα (όπως το δικό σου) είναι για να μην βάζει χέρι ο καθένας (π.χ. έμποροι) και εγκαθιστούν πειραγμένες εκδόσεις με ότι αυτό συνεπάγεται..
-
Μέχρι στιγμής τη χαμηλότερη τιμή την έχω βρεί στο GeekBuying Με παραξενεύει το οτι θεωρείται φθηνότερη σειρά αλλά έχει...snapdragon επεξεργαστή + 4100(?)mah μπαταρία... Από την άλλη βλέπω στο kimovil κάπως χαμηλή βαθμολογία στην κάμερα και θα ήθελα να δω τι σημαίνει αυτό στην πράξη (θα δούμε sample photos στα reviews εκτός από αυτές)
-
Παράθεση από sanceliken2000: “Καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Κάπου μέσα στο foroum έγραψε κάποιος για μια αγορά κινητού από το minideal που του ήρθε πολύ γρήγορα( ή 5 ή 7 μέρες δεν θυμάμαι) γιατί έγραψε πως υπήρχαν αποθέματα στις αποθήκες στην Ελλάδα και έτσι δεν χρειάστηκε να έρθει κινητό από Κίνα και προφανώς του ρθε γρήγορα! WTF??????? Θα ήθελα να μάθω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι, αν γνωρίζετε, ποια κινέζικα site έχουν αποθήκες στην Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, …
-
Κάπου εδώ νομίζω ότι αξίζει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή Μessenger της Google υποστηρίζει πλέον 160 χαρακτήρες (κεφαλαία βέβαια όπως πολύ σωστά αναφέρει ο dnomikos για τα sms στα ελληνικά). Η ενεργοποίηση της λειτουργίας γίνεται ως εξής : Πατάμε τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά για το menu της εφαρμογής --> Settings --> Advanced --> και ενεργοποιούμε το "Simple characters only"
-
like και από μένα