Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 208.

• Παράθεση από Thermaikos: “με 246 NAI και το απολυτο 100%, ποια ακριβως (θα) ειναι η επομενη κινηση; ” Με το νεο χρόνο (με το καλό) θα ανοίξουμε request στη Xiaomi και θα γνωστοποιηθεί link για να μαζέψουμε ψήφους. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να ψηφίσουν και χρήστες άλλων χωρών υπέρ μιας τέτοιας λειτουργίας/επιλογής στην εφαρμογή μηνυμάτων μιας και το θέμα αυτό δεν απασχολεί μόνο Έλληνες χρήστες. Το συγκεκριμένο poll έγινε απλώς για να δούμε πόσοι χρήστες θέλουν να βοηθήσουν (με την ψήφο τους) για να…

• Πρόβλημα μπαταρίας (;)

antonius - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Έτσι όπως το περιγράφετε μου θυμίζει το πρόβλημα που είχα με το Nexus 4 και λύθηκε αλλάζοντας μπαταρία. Δεν είναι ακριβές άλλωστε οι μπαταρίες πλέον οπότε δεν χάνετε και τίποτα να δοκιμάσετε μία καινούργια. Παράθεση από itslord: “Παράθεση από MikeTheMechanic: “Και εγώ έχω το ίδιο θέμα το τελευταίο μήνα. Τη rom GTV 6.8.25 τη φοράω πάνω από 3 μήνες. Λύση δεν έχω βρει ακόμα, αν και σκέφτομαι να περάσω σε κάποια νεότερη rom. ” εγώ έχω δοκιμάσει και νεότερη και το πρόβλημα παραμένει και χειροτερεύει …

• Παράθεση από haris8: “καλησπερα και χρονια πολλα , εχω την εντυπωση οτι δεν θα το γλειτωσω το "δωρακι" ..... 2016-12-25 10:08 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) ” Δεν δείχνει κάτι περίεργο ακόμα. Φυσιολογικό είναι αυτό.

• Παράθεση από mixalis_kr: “Καλημερα και καλα Χριστουγεννα σε ολους! Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ενω ειμαι συνδεδεμενος με το mi account μου και στο κινητο αλλα και στο pc μου, οταν μπαινω στο mi cloud ενω βρισκω συγχρονισμενες τις φωτογραφιες μου, τα μηνυματα μου κτλ. αυτο δεν γινεται στις επαφες μου. Δεν μου εμφανιζει καμια!!! Και αν πατησω να συγχρονιστουν μου ανοιγει ενα παραθυρο που λεει να βαλω τη τελευταια miui version ή να ανοιξω και να συνδεθω στο account του κινητου που εννοει…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παιδία... οκ... θα ψηφίσω και εγώ εννοείται, αλλά η αλήθεια είναι οτι το SMS είναι νεκρό έτσι...;-) From my RN3 Pro ” Παράθεση από vrs5: “Για μενα προσωπικα το sms δεν υπηρξε ποτε, μα ποτε ομως. Παρολα αυτα εννοειτε πως ψηφιζω Ναι και θα στηριξω την θεση της κοινοτητας. ” Παράθεση από kodorevi8ulis: “ ” Παράθεση από Krasdimi: “@The_Kostas Για να καταλάβεις τι διαφορά.... Πακέτο 100 λεπτά προς όλους ,2.000.000 sms και 200 mb ή Πακέτο 30 λεπτά προς όλους και 3 Gb.... Ποια …

• Παράθεση από tzifos: “Όταν ανοιχτεί το request, βάλτε link να πάμε. ” Φυσικά, εφ όσον το αποτέλεσμα βγεί "ΝΑΙ" και αν συμφωνεί και ο admin θα ήταν ακόμα καλύτερο να ειδοποιηθούν όλα τα μέλη με mail για το link για να έχουμε ακόμα περισσότερες ψήφους (για την περίπτωση που κάποιος δεν το έχει δει)

• Παράθεση από Panos123: “παιδια όλα κανονικά τα χω μ δούλευε κανονικά πριν κάνω την τελευταία αναβαθμιση ” Πήγαινε Settings-->Sim cards &mobile networks-> Πάτα πανα πανω εκεί που έχει το όνομα του παρόχου σου και Μετά πήγαινε εκεί που λέει Access Point Names (APN) και πες μου αν έχει κάποια καταχώριση μέσα ή αν είναι άδειο Μπορεί με την αναβάθμιση να έχασε APN (δεν χάλασε ο κόσμος διορθώνεται εύκολα)

• Παράθεση από Panos123: “Παιδιά εγκατέστησαν την τελευταία ρομ την ελληνικη. Δεν μπορώ να συνδεθώ στο 4g. Κάποιος που να γνωρίζει κάτι? ” Για αρχή φρόντισε να έχεις καινούρια κάρτα sim με δυνατότητα 4g και να έχεις ζητήσει από τον πάροχό σου να ενεργοποιήσει το 4g

• Καλησπέρα σε όλα τα μέλη Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας τώρα που τα Ελληνικά αρχίζουν να υποστηρίζονται στις official global roms της Xiaomi, αν θα συμφωνούσατε να ανοίγαμε ενα θέμα ως request στο επίσημο forum ζητώντας να ενσωματώσουν επιλογή "Use simple characters" όπως σε άλλες εφαρμογές sms για να μας επιτρέπει να στέλνουμε μηνύματα 160 χαρακτήρων από τη εργοστασιακή εφαρμογή messenger του miui. Δεν έχω ανοίξει κάποιο request ακόμα, καθως θα ήθελα και την άποψη σας πρώτα. Έχει γίνει κάποια…

• Αντί για σύμβολο σήματος πάνω δεξιά δείχνει μία sim με ένα Χ στο κέντρο σαν να μην έχεις καν κάρτα στο κινητό? Για πήγαινε Settings->About phone->Status-->Imei information και πες μου αν βλέπεις τους αριθμούς Imei ή αν έχει μηδενικά

• Παράθεση από deadlord: “Καλησπερα εχω το redmi note 3 32gb με εκδοση miui gtv stable 8.0.1.0 και εκδοση android 5.0.2,πως μπορω να παω στο android 6? επισης να αναβαθμισω σε stable v8.1 ” Έχεις την έκδοση με τον Mediatek επεξεργαστή σωστά; Δεν υπάρχει έκδοση 6 για το δικό σου. Έχει βγεί MIUI 8 για το δικό σου αλλά βασίζεται σε Android 5. Θα τη βρείς εδώ --> [Ενημέρωση 20/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Την κατεβάζεις στο κινητό σου, μπαίνεις twrp κάνεις wi…

• Για πάμε να δοκιμάσουμε κάτι. Πήγαινε στην εφαρμογή Security. Μόλις ανοίξει πάτα το γραναζάκι πάνω δεξιά και μπές εκεί που λέει blocklist. Εκεί που λέει blocked numbers γράφει 0 numbers? ή έχει μπλοκαρισμένους αριθμούς? Αν δεν φταίει αυτό επόμενη δοκιμή, μπες play store και κατέβασε την εφαρμογή messenger της Google και κάνε την προεπιλεγμένη (default) εφαρμογή για sms. Μετά μπές security -> permissions-> other Permissions και δώσε όλα τα δικαιώματα που ζητά η εφαρμογή. Χρησιμοποίησέ την και πες…

• Παράθεση από Giwrgos Efthimiadis: “Αυτό είναι μάλλον κακό εε; ” Είναι custom ROM που έχει εγκαταστήσει το κινεζο-κατάστημα που το αγόρασες. Δημιουργούν προβλήματα σχεδόν πάντα. Βάλε official ή ελληνική και θα σου δουλεύει τέλεια

• Κάνε μία παλικαριά και κατέβασέ την πάλι...just in case..

• redmi 3s προβλιμα με το 4g

antonius - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ρίξε μία ματιά εδώ να μας πείς αν έχεις ακριβώς τα ίδια συμπτώματα Χρειαζομαστε τη βοηθεια της κοινοτητας ! Redmi 3S - Προβλήματα με το σήμα δικτύου κινητής - απώλεια σήματος

• Επιστρέφω με περισσότερα νεα και επιπλέον φωτογραφίες για σύγκριση του Redmi Note 3 Pro (Kenzo) με το Redmi Note 3 Pro (Kate) της Infoquest. Το έβαλα λοιπόν δίπλα δίπλα σε ενα RN3 Pro συναδέλφου και ιδού οι διαφορές στο μέγεθος : IMG_20161219_115615.jpg IMG_20161219_115607.jpg IMG_20161219_115749.jpg IMG_20161219_115801.jpg IMG_20161219_115808.jpg Με την ευκαιρία δείτε και μερικές φωτογραφίες σχετικά με τη θήκη που σας λέω οτι δεν κάνει (αυτή είναι η θήκη του συναδέλφου, εγώ έχω παραγγείλει από …

• Παράθεση από Johnkas: “την εργοστασιακή όπως την κατέβασα από το xda οπότε και το βασικό πληκτρολόγιο Το τηλ ήρθε προς αντικατάσταση ενός άλλου ” Εργοστασιακή και XDA δεν συνηθίζεται . Anyway μέσω wifi είσαι συνδεδεμένος? Αν ναι κάνε μία restart το router. Επίσης κοίταξε λίγο να δεις αν έχει και το Google keyboard. Αν το έχει προτίμησε αυτό.

• Παράθεση από Red21: “@antonius Δε τα ξερεις καλα τα πραγματα φιλε......τα eu express που χρησιμοποιουν και το vick και ο top one δεν ειναι ολλανδικο ταχυδρομειο ειναι τριγωνικος τροπος αποστολης δηλαδη το δεμα σταματαει κανονικα και παραλαμβανεται αγγλια η γαλλια καμουφλαρεται και αλλαζει εντελως τρακινγκ ναμπερ και δεν φαινεται πουθενα η κινα παρα μονο αγγλια η γαλλια!!! Το πληρωνεις 20 ευρω αλλα εισαι 100% ασφαλης!!! Απο εδω και περα εγω προσωπικα μετα ωριμου σκεψεως θα χρησιμοποιω μονο αυτο γ…

• Custom ROM MIUI φοράς στο Leagoo ή την εργοστασιακή του; Πες μου και κάτι άλλο. Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς για να περάσεις username και password;

• Παράθεση από demakhs: “αυτην την περίοδο με το τελωνείο να καραδοκεί , αγοράζεις από μαγαζιά που έχουν ενδιάμεσο σταθμό Ευρώπη, π.χ. vickmall κ top one από aliexpress για παράδειγμα.. ” Δεν σε εξασφαλίζει αυτό, βλέπουν τον αρχικό προορισμό. Έχουν σταματήσει πακέτα και του Ολλανδικού ταχυδρομείου γνωστών κινεζομάγαζων απ όσο έχω διαβάσει σε διπλανό forum Παράθεση από makisspa: “gearbest ?? ” Δεν σε εξασφαλίζει. Μια από τα ίδια. Έχει όμως επιλογή για Ολλανδικό ταχυδρομείο απ όσο θυμάμαι (δεν ξέρω …