Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 208.
-
Παράθεση από Krasdimi: “θα ήθελα να είμαι σε μία γωνιά να δω τους υπαλλήλους όταν έβγαλες το μέτρο και μέτραγες το ρυζακι λες και ήσουν στο ΙΚΕΑ....Πρέπει να μείνανε μακακες.....αχαχχαχα ” Χαχα..η αλήθεια είναι ότι δεν θα το περιμένανε ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονταν από μέσα τους..ίσως --> "πάει...έχει λαλήσει ο κόσμος" ή.."καλά..πόσο μικρές τσέπες έχει αυτός που μετράει το κινητό". Τους έχουν τρελάνει και αυτή την περίοδο που είναι εορταστική και γίνεται πανικός στα μαγαζιά …
-
Λοιπόν...έχω νεότερα Πήγα από εκεί (Κωτσόβολο) και τελικά είναι όντως το Kate μετρημένο στα 152mm -- δείτε και τις φωτογραφίες--. Άρα είναι τυπογραφικό λάθος το 150mm. Τους έστειλα και μήνυμα (στην infoquest) γιατί θα πέσει κλάμα με τις θήκες για όσουν δεν το γνωρίζουν και θα ταλαιπωρηθούν άδικα με λάθος παραγγελίες. IMG_20161217_161633.jpg IMG_20161217_161704.jpg Για όσους έχουν απορία το κινητό έρχεται εργοστασιακά με Global Stable (είχε την 8.1.0.1 και ήρθε και ota αναβάθμιση σε 8.1.1.0) έτοι…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από antonius: “xiaomi της Infoquest? ” Στον κωτσόβολο Δίπλα στο δικό μου φαίνονταν ίδια Το γράφω ότι είχε εμφανιστεί κάπου Παράθεση από antonius: “άλλες διαστάσεις ” ” Το Kate είναι 152mm και το κλασικό pro (Kenzo) είναι 150mm. Υπάρχει περίπτωση αυτά τα 2mm να μην τα κατάλαβες όταν τα έβαλες δίπλα δίπλα? Αν είναι όντως 150mm αυτό που είδες στον Κωτσόβολο τότε αρχίζω να μπερδεύομαι πραγματικά γιατί αν δεν είναι το Kate αυτό που δίνουν στον Κωτσόβολο τότε ποιό είναι…
-
Παράθεση από Thracia: “Να γραψω και εγω! Ή μάλλον να δείξω Μιλάμε για διαστάσεις Kenzo με rom από Kate. Είχε αναφερθεί παλιότερα ένα Redmi note 3 pro με αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά σε έκδοση 2/16 ” Ωπα..για εξήγησε λίγο γιατί είναι και βράδυ και δεν το έπιασα. Φωτογράφισες ελληνικό xiaomi της Infoquest? Είναι όντως 150άρι; Τι εννοείς με rom από Kate? Για να πιάσει την B20 θέλει άλλο modem (γι αυτό το kate έχει άλλες διαστάσεις)..δεν είναι θέμα rom η υποστήριξη.
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Λογικά είναι τυπογραφικό (βασικά όχι τυπογραφικό , μάλλον δεν πήραν χαμπάρι ότι το "special" είναι μεγαλύτερο. ” Αυτό θέλει προσοχή όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί όσοι το πάρουν θα έχουν θέμα με τις θήκες και τα τζαμάκια. Νομίζοντας ότι το Redmi note 3 pro είναι 1 μοντέλο και μη γνωρίζοντας τη διαφορά της international παραλλαγής θα αναρωτιούνται γιατί οι θήκες του RN3 pro δεν μπαίνουν...με ότι γκρίνια μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα αυτό..
-
Εϊμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν ως θετικό αυτό το deal της Infoquest. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν ξέρει κανείς. Στη σελίδα της infoquest αναφέρει ότι το Note 3 υποστηρίζει την μπάντα 20 (800mΗz) το οποίο σημαίνει ότι μιλάμε προφανώς για την international έκδοση (Kate) αλλά στις διαστάσεις γράφει 150mm αντί για 152mm. Τυπογραφικό λάθος; Τα Note 3 της Infoquest θα έρχονται χωρίς Ελληνικά όπως και αυτά που μας έρχονται απ' έξω ή έχει αλλάξει τίποτα με τη Xiaomi και έχει Ελληνικά πλέον στις inte…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “ θα παρει android 6.0 η λογο του επεξεργαστη οχι ?? Ευχαριστω.” Το πιο πιθανό είναι να μην πάρει. Δεν έχει να κάνει με την Xiaomi αυτό αλλά με τη Mediatek που δεν συνηθίζει να δίνει drivers/source code. Το 3 pro που χρησιμοποιεί Snapdragon πήρε την 6άρα ήδη.
-
Παράθεση από Saloufardos: “Λοιπον αυτα που λετε περι μπαντων που δεν υποστηριζονται απο εταιρειες στην Ελλαδα απλα δεν ισχυουν. Μια χαρα υποστηριζονται και οι μπαντες ολες της Cosmote και σχεδον ολες της Vodafone και της Wind. Το κινητο δουλευε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ για 20 μερες και επειτα εμφανιστηκε το προβλημα. Οποτε μη λεμε ο,τι θελουμε, αν ηταν κατι τοσο απλο δε θα παραπονιοταν η μιση κοινοτητα στο αγγλικο forum. ” Σωστό Αλλωστε αν το πάρουμε και με τη λογική, τις ίδιες ακριβώς μπάντες χρησιμοποιεί …
-
Κατα αντίστοιχο τρόπο όπως προτείνει ο clawfang επανέφερα κι εγώ το imei Δοκίμασα τη developer 6.6 miui 8 και μόλις έκανα fallback σε προγούμενη developer miui 7 έχασε το imei. Με την επανεγκατάσταση και πάλι της developer 6.6 (miui 8 ) το κινητό επανήλθε χωρίς καμια περαιτέρω ενέργεια και τα βρήκε όλα μόνο του.
-
Xiaomi leather wallet review
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες. Είχα βάλει καιρό στο μάτι το δερμάτινο πορτοφόλι της Xiaomi και με την ευκαιρία μόλις το πέτυχα σε flash sale στο gearbest το τσίμπησα. Έφτιαξα ενα βιντεάκι για να το δείτε όσοι ενδιαφέρεστε Njoy! youtube.com/watch?v=dSFzfmyrZSA
-
Αφιερώστε χρόνο να "παίξετε" με τις ρυθμίσεις. Τα αποτελέσματα θα σας αποζημιώσουν Θα δείξω και εγώ ενα παράδειγμα (αν και το κινητό είναι Redmi Note 2) για το τι διαφορά έχει το αυτόματο με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις αλλάζοντας το iso και πειράζοντας ότι μπορεί να πειραχτεί Φωτογραφία στο αυτόματο Φωτογραφία με χειροκίνητο iso / night mode (1) Φωτογραφία με χειροκίνητο iso / night mode (2) Είναι όλες με zoom. Παρατηρίστε την απουσία θορύβου στις 2 τελευταίες....
-
RE:
antonius - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasgr78: “Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι που συναντώ μια τόσο ενεργή κοινότητα. Προχωρώ να κάνω update, rebootαρει, ξεκινάει στο MIRecovery και κάπου μεταξύ 5%και 8%, ξαφνικά πάει απότομα στο 99% και βγάζει error ότι: update.zip signature verification failed. ” Η ελληνική φλασάρεται με TWRP recovery, όχι με mi recovery. Μάλλον δεν εγκατέστησες τη σωστή αγγλοκινέζικη πρώτα που περιλαμβάνει το TWRP.
-
Παράθεση από bandit650: “εχω παραγγειλει το redmi 3 και εχω διαβασει σχετικα με ξεκλειδωμα και εγκατασταση ελληνικης ρομ. επειδη το τηλ προοριζετε για τη κορη μου αν της βαλω την ελληνικη stable θα κλειδωσει παλι ο bootloader;; ” Όχι
-
Εδώ μου δημιουργείται εμένα ενα ερώτημα. Για λογαρισμό φίλου έκανα τη διαδικασία περάσματος της ελληνικής rom σε Redmi Note 3 Pro. Για να ξεκλειδώσω τον bootloader πέρασα στο τηλέφωνο του τον δικό μου mi λογαριασμό (στην κινέζικη developer). Όταν φλάσαρα μετά την ελληνική rom γιατί δεν μου το έβγαλε εμένα αυτό το μήνυμα με το activation? Το βγάζει δηλαδή μόνο στην περίπτωση που κάνουμε factory reset? (και όχι όταν φλασάρουμε άλλη rom)? Θα κάνω μια έρευνα γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα και αν β…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Babis Galanidis: “Wind έχω, θεώρησα οτι ένας μήνας είναι φυσιολογική αναμονή, τους έστειλα μήνυμα και βλέπουμε..... Ευχαριστώ !!” Ούτε εμένα μου είχαν στείλει μήνυμα αλλά το ξεκλείδωμα είχε εγκριθεί και έγινε κανονικά (κι εγώ wind έχω)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george_1: “τι έγινε με το geekbuying είναι αξιόπιστο;” xiaomi-miui.gr/community/index…σετε-σε-παγίδες/?pageNo=1