Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 208.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από requiem78: “Καλημέρα και Χριστός Ανέστη. Επειδή έχει ο πατέρας μου το συγκεκριμένο κινητό κι εγώ θέλω να το περάσω κάποια custom MIUI θέλω να ρωτήσω το εξής. Σε ένα ισπανικό forum υπάρχει μία rom που λέει ότι είναι multilanguage αν στην περίπτωση που δεν είναι σαν αυτή που έχω ρίξει στο δικό μου Redmi note 3 pro (7.2.2 Ελληνική) να μπορέσω να φτιάξω εγώ με τη βοήθεια κάποιων οδηγιών.; Ίσως είναι μία καλή ευκαιρία και για μένα να μπω ξανά στον όμορφο κόσμο του development. Στάλθηκε α…
-
Παράθεση από dldminas: “καλησπέρα και από μένα...caeser επειδή ενδιαφερομαι και εγώ για το ίδιο κινητο, που κάνουμε αίτηση για ξεκλειδωμα του bootloader?λέω να το παραγγειλω από γνωστό ξενο site με άψογες κριτικές και εξυπηρέτηση, σε αυτούς κάνω την αίτηση? ” Αίτηση ξεκλειδώματος γίνεται μόνο στη xiaomi Δημιουργείς πρώτα εναν λογαριασμό στη xiaomi εδώ --> Create Mi Account και μετά κάνεις την αίτηση ξεκλειδώματος εδώ --> Unlock Your Mi Device
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giorgosmc: “παιδια έχει βγει stable rom 7.3 για το redmi note 2? Και επειδή έχω καιρό να ασχοληθω με το θέμα θυμηστε μου λίγο, όταν έχω stable και θέλω να πάω σε επόμενη stable έκδοση τι παταω για να μπω στο TWRP και αν αρκεί να κάνω wipe catch & dalvic μονο” Έχουν αρχίσει να βγαίνουν οι 7.3. Για το note 2 όχι αυτή τη στιγμή που σου γράφω. Λογικά δεν θα αργήσει..κανε λίγο υπομονή Volume up + power παρατεταμένα. Μπορείς να κάνεις όμως την αναβάθμιση και μέσω του updater στο μενου του…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jonnieX: “Αν ψάξεις λίγο παραπάνω στον φίλο σου(google) θα βρεις play store με licence verification patched! Look deeper......!!!! (αυτή η σκέψη πριν χρόνια με κάνε να αναζητησω) ~~mi4c ™~~” Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι πως μεταδίδονται malware στο android...
-
Παράθεση από AlexanderK: “Καλημέρα σας. Καινούργιος κάτοχος με redmi 3 Και δεν σας κρύβω ότι έχω ενθουσιατεί. Μια ερωτησούλα όμως..Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω αρχεία με τον Chrome? έχει κάποια ρύθμιση? ” Υποψιάζομαι ότι είναι θέμα perimission (δικαιώματα) Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας --> Δικαιώματα --> Δικαιώματα --> επέλεξε τον CHROME και δες αν υπάρχει κανενα από τα permissions με κόκκινο X. Αν βλέπεις κάτι τέτοιο κάνε κλίκ στο permission για να το κάνεις πράσινο και να του δώσεις το δικαίωμα.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Αυτό το power bank τι λέει ?? Λέτε να είναι οκ? Ή αυτό? ” Είναι ωραία σαν ιδέα αλλά έχουν ένα σημαντικό πρόβλημα/μειονέκτημα. Αν τα βάλεις στον ήλιο να φορτίσουν, ταυτόχρονα (και αναπόφευκτα) υπερθερμαίνονται. Κάτι τέτοιο είναι κακό (εως επικίνδυνο) για τις μπαταρίες λιθίου. Είχα αγοράσει στο παρελθόν και μου φούσκωσε η μπαταρία του Αν αποφασίσεις να πάρεις τουλάχιστον φρόντισε να ψύχεται καλά από την κάτω πλευρά (την πλευρά της μπαταρίας) για να αποφύγεις τυχόν ατυχήματ…
-
Excellent guide mitch! Thank you once again!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από d.mellios: “Γεια σας παιδιά . Πέρασα από την stable 7.2.1 στην καινούρια 7.2.3 που βγήκε τώρα στο redmi note 2 ! Και έχω δυο σημαντικά θεματακια : 1) ή μπαταρία μετά από πλήρη φόρτιση έβγαλε 4 ώρες με κανονική χρήση (youtube , facebook κτλ) , 2) ή συσκευή θερμαίνεται αισθητά σε σημείο που κρασαρε και έσβησε (μία φορά) , συνέβει κατά την φόρτιση ενώ ήμουν στο ίντερνετ παράλληλα . Έχει κανένας αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο μέχρι τώρα ? Ή μόνο εγώ έχω φάει νίλα ?!” Κανένα απολύτως πρόβ…
-
Παράθεση από narcsoul: “να μείνω με την ρομ που έχω ? Αξίζει το κόπο να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία για να βάλω τη τελευταία πιστεύετε ? Ευχαριστώ ” Στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος ο admin έχει το Change Log της 7.2 , δηλαδή τι διορθώσεις φέρνει αυτή η έκδοση. Βάση αυτών και το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι διορθώσεις για σένα εσύ θα κρίνεις αν αξίζει τον κόπο.
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Και με αυτό θα έχω εμβέλεια καμιά 40-50αριά μέτρα για να πιάνω και μέσα στο σπίτι? ” To repeater κάνει ουσιαστικά αναμετάδοση σήματος. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…8ee03f6538fd22f6e99ad6a87 Τι πρέπει να προσέξεις όμως... Εσύ πρέπει να εγκαταστήσεις το repeater σε κάποιο σημείο που θα πιάνει το σήμα από το router του γείτονα (εντός του μπλέ πεδίου που δείχνει η φωτογραφία), στην προκειμένη περίπτωση αν το σήμα είναι μόνο στο οικόπεδο σου (αυλή/κήπος) --όχι δηλαδή μέσα σ…
-
Σπασμένο tempered glass
ΜήνυμαΠαράθεση από gheorghe32: “Σιγα ρε caeser,ενα κομμάτι πλαστικό ειναι δεν θα το πληρωσουμε κ χρυσάφι* Εννοεις 10€ μαζι με τα μεταφορικα που ειναι 5+; Γιατι κ στο Σκρουτς εχει απο 2,5€ + τα μεταφορικά 5,5€ =8€ Κ αυτα που αγορασα τωρα 2,5 εχουν κ ειναι πολυ ωραια ειπε ο Αντωνης! Εννοείται στο ebay πήρε αρνητική κριτική... ” Το link που σου έδωσα είναι για 2 τζαμάκια...άρα η τιμή είναι δια 2 Τα είχε προσεκτικά πακεταρισμένα μέσα σε κουτάκι από φελιζόλ περίπου στο μέγεθος του κουτιού του κινητού Το μό…
-
Σπασμένο tempered glass
ΜήνυμαΠαράθεση από gheorghe32: “Γειά σας,μπορεί να μου πεί κάποιος πού θα βρω προστατευτικό οθονης(tempered glass screen protector) για το note 2 μου; Θα βοηθούσε πολύ αν μου δίνατε ένα λινκ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ” Σε ολα σχεδόν τα κινεζομάγαζα που έχουν αναφερθεί στο forum αλλά και στο ebay μπορείς να βρεις..γεμάτος είναι ο τόπος. Δεν είμαι υπέρ του να ποστάρουμε links σε πωλητές αλλά αν έχεις πελαγώσει πάρε ενα link από πωλητή που παρήγγειλα πρόσφατα και έμεινα ευχαριστημένος. Πολύ φθηνό κα…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Που και πως το βλέπεις αυτό σύντροφε? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χρησιμοποιόντας μια εφαρμογή από το play store που να κάνει gps test Όπως αυτή --> Gps test Edit: -- Με πρόλαβε ο Bodai...πιο γρήγορο πιστόλι --
-
Παράθεση από anasmel: “Παιδιά η αναβάθμιση γίνεται με ενημέρωση συστήματος και επιλογή του αρχείου; Αξίζει τον κόπο να κάνω την αλλαγή; ” Μιλάμε για αναβάθμιση από την ελληνική 7.1.3. στην ελληνική 7.2.3? Αν ναι τότε είσαι οκ. Απλώς μετά κάνεις ενα wipe σε cache και dalvik. Το αν αξίζει είναι σχετικό με τις διορθώσεις που έχει και πόσο αυτές σε επηρεάζουν. Αυτός είναι και ο λόγος που ο admin στη σελίδα με τις νεες εκδόσεις γράφει και το Change Log της 7.2 , δηλαδή τι διορθώσεις φέρνει αυτή η έκδ…
-
Hardbricked Nexus
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Τώρα... ανακάλυψα πως μπαίνει σε recovery (έστω για εκείνο το λίγο) με πατημένο ΜΟΝΟ το volume -. Λέτε να είναι όντως χαλασμένο το κουμπί του power και να κάνει συνέχεια restart? Από την άλλη όταν βγει από τον φορτιστή σταματάει τα restart και ξανακάνει όποτε θυμηθεί ” Εμένα όταν είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή/usb δεν μπαίνει σε fastboot μόνο με το volume down άρα...μαααλλον κάτι δεν πάει καλά με το κουμπάκι power στο κινητό του φίλου σου. Εχε υπ όψιν ότι αν φταίει αυτό..…