Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 208.
-
Hardbricked Nexus
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Θα ενημερώσω τότε... Φοβάμαι μην είναι κλειδωμένο και αυτό... γιατί είδα πως και αυτοί τα κλειδώνουν και θα τρέχουμε με άλλα ” Ta nexus είναι τηλέφωνα για developers..το lock στον bootloader είναι τυπικό Για να σου δώσω ενα παράδειγμα στο δικό μου nexus 4 με Vol Down + Power μπαίνεις σε fastboot mode και από το terminal σε linux αν δώσεις την εντολή fastboot oem unlock το ξεκλείδωσες
-
πρόβλημα με gps
ΜήνυμαΠαράθεση από XAndreas: “Καλησπέρα, μόλις τσέκαρα πως είναι πράσσινο στο google maps (και στο sports tracker) αλλα το 1ο με ενδιαφέρει κυρίως. Δεν θα πρεπε όμως ανεξαρτήτου εφαρμογής αν είμαι στην αρχική οθόνη και ανοίγω από μπαρα το gps να μου βγάλει το ρημάδι το εικονάκι; ” Απ όσο γνωρίζω το εικονίδιο εμφανίζεται μόνο όταν χρησιμοποιείται το GPS απο μία εφαρμογή και όχι όταν είναι απλώς ενεργοποιημένο από τη μπάρα. Το ίδιο συμβαίνει και στο Note 2 με stable αλλά και στο Nexus μου που κλειδώνει …
-
πρόβλημα με gps
ΜήνυμαΠαράθεση από XAndreas: “Καλησπέρα παιδιά, έχω παρατηρήσει ένα βασικό πρόβλημα στο κινητό μου από την προτελευταία dev και την τελευταία (6.3.31) δεν δουλεύει το gps. Συγκεκριμένα τι συμβαίνει; Το πατάω από τη μπάρα ειδοποιήσεων να ανοίξει (άραγε υπάρχει μέσα κάπου στο μενου και δεν το βρίσκω) και δεν βγάζει το σηματάκι του. Σήμερα παρατήρησα ανοίγοντας την εφαρμογή sports tracker και πατώντας να ανοίξει από τη μπάρα το εμφάνισε αλλά άλλα ντάλλον έβγαλε για 3 ώρες διαδρομή οπότε δυσλειτουργεί από…
-
Παράθεση από giannis chalkidis: “πηγα οπως μου ειπες Δικαιώματα-->Δικαιώματα αλλα εκει μου δεινει μονο επιλογη για προστασια εφαρμογων δεν δεινει λεποτμεριες για πρασσινα δικαιωματα και εντοπισμο τοποθεσιας αυτο που προσπαθω να πετύχω εινα να δουλεψει το navigon ” Αλλου μπήκες εσυ. Βρες την εφαρμογή " κεντρο ασφαλείας" θα τη βρείς στην κεντρική οθόνη (ή σε μια απο τις διπλανές) από εκει θα μπεις και θα βρεις το μενου που σου έγραψα
-
Την πλακέτα γιατί την άλλαξες ?? Αφού είπες ότι πλέον το google maps δουλεύει αλλά έχεις μόνο θέμα με την πυξίδα η οποία ξανα εξηγώ οτι καλιμπράρεται. Για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή αν έχεις θέμα επαναλαμβάνω μήπως το πρόβλημα προκύπτει λόγω ρύθμισης (π.χ. permissions) Πήγαινε "Κέντρο ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Δικαιώματα-->Επέλεξε την εφαρμογή που δεν λειτουργεί καλα και δες αν είναι πράσινα όλα τα δικαιώματα ειδικά αυτό που λέει " εντοπισμός τοποθεσίας"
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sokgiorgos: “Ευχαριστω για την βοηθεια τελικα με τον δευτερο οδηγο εγινε κανονικα η εγκατασταση της fastboot και μετα περαση την τελευταια stable αλλα δυστηχως μετα απο μερικες κλησεις το προβλημα επανηλθε ο αισθητηρας δεν λειτουργει παλι η οθονη μενει ανοιχτη.” Για να μην παλεύεις με τα κύματα άδικα μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι ο αισθητήρας είναι καθαρος και δεν τον μισοκαλύπτει καποια μεμβράνη ή tempered glass? (Βεβαίωσε οτι η τρύπα της μεμβράνης είναι ακριβώς πάνω απο τον αισθητήρ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από MikeTheMechanic: “Αφού βλέπω και κάποια γράφετε για σπασμένες οθόνες και γενικότερα προβλήματα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Γνωρίζει κανείς κάποιο site το οποίο να πουλά ανταλλακτικά για το τηλέφωνο μας; Πχ digitizers, πίσω μέρος κ.α. Ευχαριστώ. ” Κατα καιρούς θα βρείς σε πολλά από τα επώνυμα κινέζικα καταστήματα για τα οποία έχουμε συζητήσει εδω --> Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) Θα ήταν άδικο να αναφερθούμε σε ενα και άσκοπο να αραδιάσουμε λίστα με …
-
gps.conf για mi4 cancro
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Να κάνω μια πρόταση? Επειδή υπάρχει ήδη Ελληνικο NTP Pool, γιατί δεν βάζεται την ρύθμιση NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org ?? To pool έχει 12 ενεργούς servers οπότε πιστεύω θα εξαληφθούν τα προβλήματα μη διαθεσιμότητας ή αργής απόκρισης των ntp servers. ” Τον έχει βάλει ήδη τον ελληνικό. Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που έχει 10-15 sec κλείδωμα. Ο ελληνικός gr.pool.ntp.org που έχει και ο ευρωπαϊκός europe.pool.ntp.org είναι αρκετοί. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται.
-
gps.conf για mi4 cancro
ΜήνυμαΠαράθεση από orloxgr: “Γενικά είχα θέματα με το gps μέχρι που έκανα ένα hardware mod, όμως και πάλι δεν κλείδωνε γρήγορα και έχανε και το σήμα αρκετά συχνά. Δείνω το gps.conf που έχω πειράξει λίγο και με το οποίο έχω 3d fix σε 10-15 δευτερόλεπτα με την ελπίδα οτι ίσως ενσωματωθει στο ΡΟΜ μετα απο τεστ και δεν χρειάζεται να το βάζω κάθε φορά ” Έχεις βάλει πολλούς servers. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει (σε κάποιες περιπτώσεις) περισσότερα προβλήμα από αυτά που πάει να λύσει και να δημιουργήσει καθυσ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Και προσφορές από το Geekbuying για 72 ώρες ακόμα λένε στο email... ” Έχουν το 32άρι το note 3 pro σε προσφορά στα $223. Πολύ καλή τιμή Ψήνομαι τρελά..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannis chalkidis: “τα εκανα αυτα που μου εγραψες αλλα το προβλημα παραμενει , δουλεουν ομως οι χαρτες της google αλλα ο προσανατολισμος του κινητου δεν ειναι ο σωστος ακομα και η πυξιδα δεν δειχνει σωστα τον βορρα.” Αν κατάλαβα καλά πριν δεν είχες καθόλου σήμα αλλά τώρα μετά το άνοιγμα/έλεγχο έχεις σήμα στο google maps? Είμαστε σε καλό δρόμο. Το αν δεν έχεις σήμα σε άλλη εφαρμογή ίσως να είναι και θέμα της εφαρμογής (ρύθμιση?). Για το θέμα της πυξίδας αυτό είναι σύμπτωμα ανάγκης κα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “Μπορω να εξαιρεσω εφαρμογη απο το κλεινει μετα τον καθαρισμα που κανουμε ( Καθε φορα που παταω το κατω αριστερο κουμπι και μετα το Χ για να κεισουν οι ανοικτες εφαρμογες ) κλεινει και το Root Call Manager , για να ξαναμπει σε λειτουργια πρεπει να το ξανανοιξω χειροκινητα. Υπαρχει τροπος να το εξαιρεσω γιατι συνεχεια το ξεχναω και δεν ειναι σε λειτουργια.” Ναι..στη σελίδα του καθαρισμού (αυτή που ανοίγει όταν πατάς το κάτω αριστερό κουμπί) θα σύρεις το εικονίδιο της εφ…
-
Παράθεση από teodorzaf: “Παράθεση από antonius: “Παράθεση από lefesta: “Redmi 3 ” 2 Fastboot roms έχει για το κινητό σου. Μια stable και μια developer. Εσύ επιλέγεις τι θέλεις. ” φίλε antonius που βρίσκετε η FastBoot ROM για το redmi 3? ” Εδώ είναι η Stable --> Redmi 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download Και εδώ είναι η Developer --> Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download Υπενθυμίζω ότι και οι 2 είναι αγγλοκινέζικες (δεν έχουν ελληνικά)
-
Φίλτατε caeser μπράβο γι' αυτό το πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό τεστ που έκανες. Για άλλη μια φορά φαίνεται πόσο κατευθυνόμενη μπορεί να γίνει η άποψη των καταναλωτών και τι μύθους ή φοβίες μπορούν να δημιουργήσουν τα ειδησιογραφικά και οι reviewers. Τίποτα βέβαια δεν πρέπει να μας παραξενεύει μιας και τα χρήματα που παίζονται στα τεχνολογικά αγαθά τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλά και μέσα στον θεμητό υπάρχει και ο αθέμητος ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών που προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα …
-
Παράθεση από dimpara2000: “ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ? ” -Γράφεις με κεφαλαία --> Κανόνες των μελών -Γράφεις σε λάθος νήμα (το παρόν νήμα είναι για το redmi note 2). Το σωστό μέρος για να ανοίξεις θέμα για το ερώτημά σου (αν δεν σε καλύπτει κάποιο υπάρχον) είναι εδώ --> RedMi Note 3 (Hennessy) Βεβαίωσε ότι έχεις το Redmi Note 3 και όχι το Redmi Note 3 PRO. Είναι διαφορετικά τηλέφωνα.
-
Παράθεση από jerry007: “Παρατηρώ από σήμερα το πρωί ένα battery leak αλλά δεν έχω εντοπίσει τι το προκαλεί. ” Βλέπω ότι χρησιμοποιείς tapatalk... Τον τελευταίο καιρό έβλεπα κι εγώ battery drain ακόμα και στο nexus 4. Υποψιάστηκα το tapatalk και το απεγκατέστησα και σταμάτησε το battery drain. Δεν εμφάνιζε κατι περίεργο στα στατιστικά στις καταναλώσεις μπαταρίας όπως και σε σένα...για κάνε μια δοκιμή και βγάλτο για λίγο.. υ.γ. facebook και viber βέβαια τραβάνε και αυτά βλέπω στην δεύτερη εικόνα π…
-
Παράθεση από Fuji: “Έχεις μήπως καμμία ιδέα και για το ex dialer γιατί με βολεύει πολυ στην ααναζήτηση επειδή οι επαφες μου ειναι στα ελληνικά και ο stock dialer δεν μπορεί να κάνει ααναζήτηση. ” Στον ex dialer έχεις δώσει αντίστοιχα permissions και συνεχίζει να μην μπορεί να καλέσει; Δοκίμασες να τον βάλεις σε αυτόματη έναρξη; "Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Αυτόματη έναρξη" -> και επιλέγεις τον ex dialer
-
Παράθεση από giannis chalkidis: “Μετά την αλλαγή οθόνης , και έχω δοκιμασει από software Navigon(το δουλεύω 9χρονια) και sygic αλλά τίποτε και παλι Αν ήξερα πού είναι κεραία του gps θα του εριχνα μία ματια ” Σε αυτές τις περιπτώσεις κοιτάς 2 πράγματα. 1) Την κεραία του gps 2) Τις επαφές στο frame του κινητού Δες αυτό το βίντεο --> Redmi Note 2 Tear Down Αν πιάνουν τα χέρια σου η κεραία του gps είναι αυτό το πραγματάκι που ξεκουμπώνει στο 3:27 (βεβαιώσου ότι και οι 2 άκρες είναι σωστά κουμπωμένες…
-
Νομίζω θα ήταν φρόνιμο να διαγραφεί αυτό το θέμα μιας και δημιουργήθηκε από ένα χρήστη με στόχο μόνο και μόνο για να τρολάρει. Δεν έχει να προσφέρει κατι χρήσιμο στα μέλη του forum.