Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 208.
-
Παράθεση από lefesta: “μαλλον εκανα wipe to συστεμ κατεβασα απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum αυτη την ρομ Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download απλα αν ειναι σωστη η ρομ να δοκιμασω να την περασω? οποια βοηθεια ειναι δεκτη ” 2 Fastboot roms έχει για το κινητό σου. Μια stable και μια developer. Εσύ επιλέγεις τι θέλεις.
-
Stable ελληνική εννοείς να φανταστώ. Το οτι δεν έχεις καθόλου σήμα ίσα ισα θα μπορούσε να δικαιολογεί πρόβλημα software...το να έχεις ασθενές σήμα θα ήταν πιο ανησυχητικό. Κάνε μια επανεγκατάσταση σε πρώτη φάση (+wipes cache/dalvic cache) μηπως κάτι δεν έχει εγκατασταθεί σωστά.. Το να έχει ξεκουμπώσει η κεραία του gps μου φαίνεται λίγο δύσκολο αν το κινητό δεν το έχουν ανοίξει για άλλο λόγο (π.χ. αλλαγή οθόνης..)
-
Παράθεση από koukloukou: “καλησπερα .μετα απο 1 μηνα χρησης εχω ενα τεραστιο θεμα με το wifi .δεν συνδεεται πλεον πουθενα.σε κανενα ρουτερ.το εχω παρει απο vickmall και φοραει την multi 7.0.19.0.0 .δεν εχω ασχοληθει καθολου με ρομ .το εχω αφησει ετσι .ποια μου προτεινετε να βαλω κατεθειαν απο τον updater?η με καποιον ευκολο τροπο τελοσπαντων ” Μιλάς για redmi note 3 έτσι? (Πρόσθεσέ το και στην υπογραφή σου για αποφυγή λαθών) Η ευκολότερη επιλογή χωρίς δηλαδή ξεκλείδωμα bootloader είναι rom από τ…
-
Παράθεση από Sam: “Σε τιμή 116 ευρώ απο Gearbest,σε τρείς χρωματισμούς(Λευκό,χρυσό και μαύρο) Τι λέτε αξίζει?Γνώμες για την Doogee σαν εταιρία??? ” Έχω φίλους που έχουν αγοράσει Doogee και οι απόψεις διίστανται. Το θετικό είναι ότι οι κάτοχοι των νεότερων μοντέλων Doogee δηλώνουν ευχαριστημένοι/ικανοποιημένοι ενώ από τους κατόχους των παλαιότερων συσκευών άκουγα πολλά παράπονα. Αυτό αν μη τι άλλο δηλώνει ότι η εταιρεία εμφανίζει μια βελτίωση στα προϊόντα που κατασκευάζει. Τώρα..όσον αφορά το συγ…
-
Δώσε permissions απο το κέντρο ασφαλείας..υποψιάζομαι ότι αυτό φταίει.. Πάς "Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Δικαιώματα -> Messenger" και δες αν είναι ενεργοποιημένο το δικαιωμα για τα αναδυόμενα παράθυρα κατω κατω
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από antonius: “Κάνοντας σήμερα μια βόλτα στο kimovil πήρε το μάτι μου ότι η τιμή του Note 2 έχει πέσει στα $126 στο Everbuying. Δεν είδα κάπου να διαφημίζουν flash sale αλλά η τιμή είναι αρκετά δελεαστική θα έλεγα (γύρω στα 112-113 ευρώ αντιστοιχεί--ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα). Βέβαια περιμένω μέχρι τις 31/3 να πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές... υ.γ. το gearbest το είχε χθες για λίγες ώρες $120 μετά το γύρισε $145 και σήμερα το έχει $130 ” Αντώνη, συμφωνώ ότι το εί…
-
Κάνοντας σήμερα μια βόλτα στο kimovil πήρε το μάτι μου ότι η τιμή του Note 2 έχει πέσει στα $126 στο Everbuying. Δεν είδα κάπου να διαφημίζουν flash sale αλλά η τιμή είναι αρκετά δελεαστική θα έλεγα (γύρω στα 112-113 ευρώ αντιστοιχεί--ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα). Βέβαια περιμένω μέχρι τις 31/3 να πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές... υ.γ. το gearbest το είχε χθες για λίγες ώρες $120 μετά το γύρισε $145 και σήμερα το έχει $130
-
Παράθεση από dikout: “καλημερα παιδια εχω εδω και λιγο καιρο την εν λογω συσκευη με την global 7.1 stable 7.1.9.0.0 LHOCNCL ,μου ηρθε το ο.κ. για ξεκλειδωμα ,ξεκινησα την διαδικασια κατεβαζοντας την κινεζικη developer αλλα του redmi note 3 ,δεν εχω βρει απο το pro kai προφανως μου λεει οτι το πακετου αναβαθμισης δεν επαληθευεται . και ρωταω υπαρχει ξεχωριστη rom developer κινεζικη για pro ,τι κανω: ” Καλή σου μέρα Ναί το PRO φοράει διαφορετικές rom από το απλό και θέλει προσοχή για να μην κάνεις…
-
Παράθεση από mikele13: “πριν λιγο μου ηρθε εγκριση σε μνμα να ξεκλειδωσω την συσκευη με καποιο tool.αρα ξεκλειδωνω την συσκευη πρωτα και μετα βαζω dev rom και μετα την 7.1.6?βλεπω υπαρχει και 7.2.3.0 stable... ” Για να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρέπει πρώτα να βάλεις την κινέζικη developer. Δες ξανά τον οδηγό εδώ --> Ξεκλείδωμα του Bootloader. Ε..μετά βάζεις την ελληνική.
-
Παράθεση από mikele13: “καλημερα. κανω την ερωτηση ξανα,μπας και βγει ακρη. "εχω την stable 77.0.11.0 που εχει εργοστασιακα, και επειδη εχει παραγινει το θεμα με τα bugs οπως κομμενη γραμμη στα μνματα,εκει που μιλαω με καποιον,ξαφνικα κανει reboot, και διαφορα αλλα,θελω να ρωτησω το εξης. μπορω να βαλω την stable 7.1.6 που υπαρχει κ οδηγος,η την 7.2 rom αν ναι με ποιον τροπο? η καποια αλλη stable που να μην εχει θεματα." Να επισημανω οτι στις 10/3 εκανα αιτηση για unlock και περιμενω απαντηση. Ε…
-
Παράθεση από Project_P: “Για SΜS με 160 χαρακτηρες πρεπει να περασουμε mod απο οτι βλεπω. Αυτο ειναι μεσω recovery οποτε θελει unlocked bootloader? ” Για να μην παιδεύεσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή messenger της google και να ενεργοποιήσεις την επιλογή "simple characters only" από τις ρυθμήσεις της εφαρμογής. Ο πιο εύκολος τρόπος να έχεις 160 χαρακτήρες
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
antonius - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από Bodai: “Να προσπαθήσω να συνεισφέρω λίγο στην κουβέντα σας με το εξής. Σε συσκευή που μόλις βγήκε απο την γραμμή παραγωγής (ελεγμένο hardware κλπ) φλασάρεται πάντα fastboot. Είναι η βάση που προ-ανέφερε ο @caeser ” Καλημέρα σε όλους, δηλαδή bodai φλασάρεται fastboot official και μετά βάζουν κάποια unofficial από πάνω; Εμένα μου ήρθε με μια 6.99.99.0 miui polska ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι καλά. ” Τις unofficial τις περνάνε τα μαγαζιά για να έχουν επιπλέον γλώσ…
-
mi4c screen problem
ΜήνυμαΠαράθεση από jon Star: “κατι με κινησε να το κοιταξω, ανοιγω μολις τωρα και ειναι ενταξει!wtf!αυτο σημαινει οτι ειναι κλειδωμενος?αρα κατι τρεχει με τη δικη μας ρομ και κερνελ στην συσκευη μου?και τωρα περιμενω το magic sms αλλιως δεν προβαινω σε καμια ενεργεια? ετσι caeser????τα update που μου βγαζει οταν συνδεομαι wi fi να τα κανω η το αφησω οπως εχει? ” Δηλαδή φλάσαρες απλά την fastboot και διορθώθηκε;
-
Οθόνη
ΜήνυμαΠαράθεση από giopsom: “αντικατασταση lcd monitor?? Και τώρα τι κάνουμε? Με την πρώτη πτώση κομμάτια η οθονη ” Τι εννοείς "Με την πρώτη πτώση κομμάτια η οθονη"..;..αναλόγως πως σου έπεσε, που βρήκε..τα μεγάλα κινητά είναι και πιο ευαίσθητα... Όσον αφορά το ερώτημά σου θα το βρείς σετ οθόνη + digitizer σετ $30 με $40. Μαγαζιά για να κάνεις την παραγγελία σου μπορείς να βρείς από εδώ --> Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) Αν έχεις γνώσεις για να το αλλάξεις μόνος σου μπο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Quasar96: “Καλησπερα ξανα, τελικα θα το αγορασω απο merimobiles αλλα εχω την απορια αν αξιζει να το ανοιξουν για τεσταρισμα ή οχι, ποσο πιθανο ειναι να ερθει dead on arrival αν δεν ανοιχτει για τεσταρισμα ?” Το ανοίγουν πρώτα απ όλα για να είναι αυτοί σίγουροι οτι δεν το χάλασες εσύ με λάθος φλασαρίσματα..(σε περίπτωση που κάνεις παράπονο οτι δεν λειτουργεί)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kpaps: “Ευχαριστώ για την απάντηση antonius. Αλλα πως γίνεται να είναι μία developer παλαιότερη της stable και ποιος ο λόγος υπαρξής της και δοκιμής της αφου υπάρχει νεότερη stable? Είναι σαν εναλλακτική πιο ελαφριά?? Δεν καταλαβαίνω γιατι να βάλει κάποιος της 6.3.10, πόσο μάλλον να μας παραπέμπουν εκεί τα feeds.” Η developer δεν είναι παλαιότερη της stable. Μη σε μπερδεύει η αρίθμηση.. δεν έχει σχέση η μία αρίθμηση με την άλλη..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από tom222: “καλησπερα παιδια Κάτοχος μι3.. τώρα τελευταία σκέφτομαι να κάνω το άλμα να αποκτησω το μι νοτε προ από αυτο το κατάστημα m.aliexpress.com/item/32614240…-eub6yrrBy&aff_platform=y τη θα είχατε να με συμβουλευατε γενικά ” Διάβασε πρώτα αυτό πριν επιλέξεις κατάστημα --> Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
Παράθεση από PanosLa: “Θα δοκιμασω το βραδακι να βγαλω κ να ξαναβαλω την σιμ αν κ δεν εχει νοημα αυτο εφοσον το κινητο την αναγνωρισε κ δουλευε καλα απο την πρωτη στιγμη τοποθετησης. ” Αυτό θα δοκίμαζα κι εγώ πρώτα...είναι και το ευκολότερο άλλωστε. Το reboot μην το αποκλείεις...δεν κλείνουν οι εφαρμογές στο reboot τελείως...(συνεχίζουν να εμφανίζονται στις πρόσφατες) Αν δεις οτι συνεχίζει το πρόβλημα ίσως κάτι δεν έχει κάτσει καλά στη rom...εγώ στη θέση σου θα έκανα wipes και επανεγκατάσταση..α…