Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 414.

• Και συ να προσέχεις την γλώσσα σου λίγο έτσι; και να προσέχεις το τι γράφω... Είναι η άποψή μου είτε σαρεσει είτε όχι. Δεν μπορείς με τίποτα να υποβαλεις την δική σου γνώμη - άποψη επειδή βρέθηκε κάποιος να πει κάποια πράγματα με το όνομα τους. Και λέω τελευταία φορά για άτομα σαν εσένα και όσους προσπαθήσουν να πουν πάλι ότι το κάνουν τα παιδιά δωρεάν και βοηθάνε και... Και... Και... Δεν αντιλέγω ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝ Κ…

• Μα ειπα δεν προσβαλω και σεβομαι την δουλεια των παιδιων..αν ειναι δυνατων...απλα και η xiaomi φταιει που τα εχει κανει ολα αντε μην πω....αλλα θα ειχα καλυτερα εδω να σταματουσαν τα updates παρα να υπαρχει τετοια ταλαιπωρια...και δεν ειπα οτι δεν θα μπαινω εδω κτλ...και οσο μπορω απο οσα εχω μαθει θα βοηθαω νεα μελη...απλα φευγω μια και καλη απο την ελληνικη ρομ και παω σε cm .... οταν διορθωθει με το καλο σε ολα τοτε εννοειται επιστροφη...ισως ειμαι λιγο αδικος ναι...αλλα θεωρω οτι θα μπορουσε…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mass22: “ το εχω κανει αυτο...εδω και ωρα..τελος παντων..ευχαριστωωω!! θα βρω ακρη.. ;-)” Αν μπεις σε λίγο στο recovery, θα δεις τo cyanogenmod να είναι εγκατεστημένο από μόνο του Όπως έγινε και την προηγούμενη φορά.” Επιτελους!κατι θα εκανα λαθος τοτε την προηγουμενη φορα και χρειαστηκε το zip ..τωρα μπηκε μονο του...μετα απο 3 προσπαθειες επανεκινησης..ΑΜΗΝ! EYΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!;-)

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mass22: “εκανα εγκατασταση απο το cmw της ελληνικης miui...περασα τα gapps...αλλα τωρα για να κανω update οταν βγει δεν θα γινει...ετσι μου ειχες πει..και μου ειχες στειλει αυτο το λινκ...εγω τωρα τι θα κανω?θα μεινω με cmw της ελληνικης?” Ε τώρα, βάλε τα cyamogemmod rom και gapps στο κινητό, μπες cwm recovery γύρνα το active partition στο system 1 κάνε wipe data/factory reset, πέρασε την ROM και τα gapps και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ενεργοποίησε το Ρυθ…

• εκανα εγκατασταση απο το cmw της ελληνικης miui...περασα τα gapps...αλλα τωρα για να κανω update οταν βγει δεν θα γινει...ετσι μου ειχες πει..και μου ειχες στειλει αυτο το λινκ...εγω τωρα τι θα κανω?θα μεινω με cmw της ελληνικης?

• dl.orangedox.com/DtIyP6jNGBxAP…GHTLY-cancro-recovery.zip αυτο μου ειχες στειλει... αλλα δεν ανοιγει.. μονο αυτο χρειαζομαι και ειμαι οκ

• την περασα κανονικα καθαρα ..εχω ακομα το recovery τησ ελληνικης ρομ..και θελω το zip οπως μου το ειχες γραψει εδω παλιοτερα...αλλα τωρα το λινκ δεν λειτουργει..

• τωρα εχω την τελευταια ελληνικη .την περασα καθαρα με fast boot...αλλα θελω να γυρισω στην τελευταια cm12.1..εχω κατεβασει την τελευταια cm12.1 και τα gapps...και απλα περιμενω και το recovery της..

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mass22: “Υπάρχει κανένα fix για την cyanogenmod για να μην μου περνει διπλά τα μηνύματα; αλλά να έχει 160 χαρακτήρες; γνωρίζει κανένας; έχω δοκιμάσει και με κεφαλαια αλλά πάλι τα περνει δίπλα τα μηνύματα και τριπλα κτλ. Ευχαριστώ πολύ.” Δοκίμασες την επιλογή stip unicode (Αφαίρεση unicode) στις ρυθμίσεις των μυνημάτων; Η μεσαία επιλογή strip non-encodable characters (Αφαίρεση χαρακτήρων που δεν μπορούν να κωδικοποιηθούν) σε συνδιασμό με κεφαλαία Ελληνικά πρέπ…

• ταπεινη μου γνωμη οτι θα επρεπε να υπαρχει καλυτερη εξυπηρετηση προς τα εμας και λιγοτερη ταλαιπωρια..(οχι οτι δεν σεβομαι την δουλεια σας και το χρονο σας).προσωπικη μου αποψη ειναι.

• Μόλις πέρασα την νέα ρομ και έφυγα από cm 12.. Μπας και έχει άλλαξει κάτι.. Μέγα λάθος αυτό . μεγάλο φάουλ από xiaomi μεγάλο φάουλ και από εσάς. Πίσω λοιπόν σε cyanogenmod.. Και ποτέ ξανά miui...

• xiaomi αλλαγη κινητου?

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!το θεμα αγγλικα δεν με νοιαζει,εξαλλου και τα windows στα αγγλικα τα εχω..οσο για το ραδιο ποτε δεν το χρησημοποιω..οι επεξεργαστες της meizu νομιζω ηταν ποιο γρηγοροι απο της χιαομι..ειναι ιδιοι που ειναι και στα σαμσουνγκ..?? δηλαδη μονο σε φωτογραφια ειναι υπερ η μειζου?και στο ξεκλειδωμα απο το δαχτυλο?απλα θελω και μεγαλυτερη οθονη απο το mi3 οσο για την υποστηριξη της ελληνικης ρομ,εχω φυγει καιρο απο miui και ειμαι σε cm 12.1..

• xiaomi αλλαγη κινητου?

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

παιδια απο πολυ ψαξιμο εχω καταλληξει μαλλον να παρω το meizu mx5 pro καθοτι μου φαινεται να υπερτερη ακομα και στο τελευταιο xiaomi mi note pro και ειναι και ποιο οικονομικο..θα ηθελα την γνωμη σας τα υπερ και τα κατα..να πω πως με το mi3 τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος το κινητο αυτο δεν πεθαινει ποτε!!η αληθεια να λεγεται και πιστευω πως ειναι απο τα καλυτερα της xiaomi..

• Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

εμενα δεν με κουραζει σε 2 λεπτα να κατεβαζω και να κανω update...ειναι σε λολιποπ 5,1,1 λογικα ναι γινεται και τις 2 σε παρτισιον...αλλα εγω δεν ηθελα και τις 2..οποτε διαλεξα την cm και βρηκα την υγεια μου...σε miui ακομα κιτκατ και οπου ναναι θα βγει android 6...οποτε...ποιος ο λογος?ας φτιαξει η miui σε θεματα πολλα οπως ζεσταμα μπαταρια κτλ και μετα ισως την βαλω παλι..στην cm ζεσταμα πολυ δυσκολα..και μπαταρια πανω απο 50 τις εκατο καλυτερη..

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

φιλε μου εχω μονο την cm12.1...καθολου την miui..κανενα προβλημα κανενα κολημα...μονο το ραδιο παιζει λιγο με παρασιτα...και το hd στην καμερα δεν ειναι καλο..αλλα κανονικη φωτο στην βγαζει μια χαρα!μπαταρια πολυ καλυτερη...και για να πας φουλ επιδωσεις πας μπαταρια και το βαζεις απο ρυθμισεις..και μου εδωσε το recovery ο dnomikos και ετσι κανω update με την μια...χωρις θεμα...και εχει ανανεωσεις καθε πρωι που παω...

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

CM12.1

• paypal,western union

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

α ρε ελλαδα!!την εκανε την μαλακια ο βαρουφακης,την κοπανησε και τρωμε ολοι την παπαρα συγγνωμη κιολας! σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση..

• paypal,western union

mass22 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

παιδια πλεον μπορουμε να κανουμε αγορες απο vickmall minideal κτλ με paypal western union ανετα χωρις θεμα μεχρι 500 ευρω?

• facebook.com/PandawillFans/pho…ype=1&fref=nf&pnref=story καλη μας τυχη

• εκανα αυτο που ειπε ο dnomikos και ολα καλα...