Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 414.
-
Antutu score από τα xiaomi
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠου να βάλεις και cm 12.1.. Εκεί θα δεις ΤΗΝ διαφορά
-
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜετά το 47128 έχω νέο ρεκόρ προσωπικό..
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από mass22: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από manospo: “Πότε θα δούμε lolipop στο mi3????? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποτέ μάλλον...” προσωπικα εβαλα aosp rom cm 12.1 ειναι lolipop 5.1 το κινητο πεταει απλα..ζεστενεται λιγοτερο και μπαταρια ενταξει τι να λεμε 70% περισσοτερη διαρκεια..” Εγώ λέω να βάλω την Mokee 5.1 λένε ότι είναι καλή. Αλλά γουστάρω το MIUI ρε γαμώτο αν το είχαν κάνει σε lollipop θα ήταν σουπ…
-
Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από manospo: “Πότε θα δούμε lolipop στο mi3????? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποτέ μάλλον...” προσωπικα εβαλα aosp rom cm 12.1 ειναι lolipop 5.1 το κινητο πεταει απλα..ζεστενεται λιγοτερο και μπαταρια ενταξει τι να λεμε 70% περισσοτερη διαρκεια..
-
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι νέο ρεκόρ για μένα... Στο mi3 με cm 12.1
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mass22: “Ναι θέλω το δικό του recovery αλλά χωρίς να χάσω δεδομένα.. Δεν ξέρω πως θα το κάνω .. Μην κολλήσει σε fastboot” Στο έφτιαξα σε flashable zip για να μην μπλέξεις με fastboot => cm-12.1-20150909-NIGHTLY-cancro-recovery.zip Ενεργοποίησε και την επιλογή Ρυθμίσεις>Επιλογές για προγραμματιστές> Ενημέρωση Cyanogen recovery για να σου βάζει τις νεότερες εκδόσεις μόνο του.” εγω τωρα εχω αυτην cm-12.1-20150913-NIGHTLY-cancro.zip οποτε περναω το zip που εφτιαξ…
-
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την τελευταία cm 12 και 60%μπαταρία.. Απλά πετάει..
-
κατεβασα την nightly 909 αλλα μαλλον ο κερνελ κανει κατι και το κινητο κανει συνεχεια bootlap... μπορει καποιος να μου δωσει κερνελ και gapps? και πως θα γινει ρουτ? εκανα ολα αυτα αλλα δουλεια δεν γινεται τα κατεβάζουμε και τα εγκαθιστούμε 1. rooten.miui.com/forum.php?mod=atta…xMDh8MjM0NzcxODQxfDY5MjU4 και το supersu play.google.com/store/apps/det…u.chainfire.supersu&hl=el 2. Kernelen.miui.com/forum.php?mod=atta…xMDh8MjM0NzcxODQxfDY5MjU4 1. φλασάραμε την rom2. φλασάρουμε το kernel.zip3. φλασάρο…
-
εγω ολες τις ρομ τις περναω απο recovery clean cache & dalvik.. στο συστημα 1. οποτε πηγαινα απο το updater ειχα θεματα...με ολες τις ρομ παντα..
-
την περασα και γω σε mi3 ολα μια χαρα...πολυ ποιο γρηγορο απο πριν,απο θεμα μπαταριας θα δειξει σιγα σιγα..