Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 414.
-
Το vip account τι είναι; είναι κάποια εφαρμογή που θα πρεπε να έχουμε. Γτ δεν βλέπω κάτι νέο σε εφαρμογή. Και δεν ήξερα και είπα να ρωτησω
-
Τώρα μάλιστα.. Η μπαταρία σαφέστατα πολύ πολύ καλύτερη!
-
Παράθεση από strathgos: “Όταν τραβάω βίντεο με το mi3 και πάω να τα δω στο άλμπουμ μου βγάζει αδυνατη ή αναπαραγωγή βίντεο έχει κανείς άλλος φίλος το ίδιο προβλημα? Και αν ναι πως το έλυσε?” φιλε μου εγω προσωπικα την εβαλα δεν εχω δει κανενα προβλημα..ουτε σε αυτο που αναφερεσαι..οποτε κανε clear cache και δες πως παει..η περνα την ξανα..
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Και τι έκανες?” ΤΑ απενεργοποιησα φίλε
-
Και μόλις βρήκα γιατί μου έτρωγε μπαταρία.. Λοιπον μπήκα από το clean Master όχι του κινητού αλλά αυτό που κατεβάσεις από playstore. Λοιπόν facebook messenger Viper cm transfer mi wifi es εξερεύνηση antutu mifit χάρτες SwiftKey ενώ από το κινητό είναι απενεργοποιημενα.. Τελικα λειτουργούσαν κρυφά..
-
την εβαλα την 5,8,27 δειχνει ποιο γρηγορη σαφεστατα...τωρα απο μπαταρια δεν ξερω ακομα..θα δειξει...ολα καλα κανενα bug..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikoc Matsamas: “ξανα προσπαθησα και το μυνημα επιμενει! Θα ανοιξω ticket να μου πουν αν ειναι ξεχασμενη σε καποιο παλιο paypal acc. Eυχαριστω ολους οσους δεν ηπιαν καφε με την ηρεμια τους, ειμαι απαραδεκτος...χαχαχαχαχα Υ.Γ δεν μου ειπατε ομως απευθειας αγορα με πιστωτικη παιζει να γινει?” Τελικα φιλε μπορεσες και εκανες παραγγελια?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mass22: “Έκανα καθαρή εγκατάσταση. Ξανά το ίδιο. Κολλάει στα μνμτα.. Οπότε γυρνάω στην 6.. Αναπολω την απίστευτη version 5..ειλικρινά!” Μήπως βάζεις το mod για τους 160 χαρακτήρες? Αν ναι, υπήρχε πρόβλημα σε όλα τα sms mod αρχεία της 5.8.20 και ξαναανέβηκαν χθές το απόγευμα (24/8) διορθωμένα. ” Είχες απόλυτο δίκιο!
-
Έκανα καθαρή εγκατάσταση. Ξανά το ίδιο. Κολλάει στα μνμτα.. Οπότε γυρνάω στην 6.. Αναπολω την απίστευτη version 5..ειλικρινά!
-
και αντιμετοπιζω τα πρώτα προβλήματα. Το κινητό αργεί κολλάει.. Και πετάει αυτό
-
Το έμαθα χθες.. Εκανα calibration αλλά δεν έκανε πολλά.. Κατεβαζεις εφαρμογή από playstore. Advanced battery calibration. To κάνεις δινεις προνόμια ρουτ και αφού το κάνεις. Κλείνεις το τηλ κ το ανοίγεις όταν φορτισει στο 100%
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mass22: “τι ειναι το calibretion?” Calibration σημαίνει ΡΎΘΜΙΣΗ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ή ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΜΑ που λέμε πιό απλά....” και πως γινετε?πχ η μπαταρια δεν κραταει οπως στην προηγουμενη ρομ..πως μπορω να κανω calibration?
-
τι ειναι το calibretion?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από John Baron: “ο Παράθεση από mass22: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από Nikoc Matsamas: “Συγνωμη που το ποσταρω εδω αλλα δεν ξερω που να το γραψω. Απο που απο εξωτερικο μπορω να παρω mi note pro? Πουλαει κανεις Ελλάδα? Μπορω να αγορασω με πιστωτικη απεξω? Συγνώμη για το offtopic!” LINK: Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) Τσέκαρε εδώ, προτείνω το Honorbuy.com. EU Warehouse έρχεται σε 2-3 μέρες το πολύ, χωρίς τελωνεία κλπ. Και απότι έχω δει είναι και το…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από John Baron: “Παράθεση από Nikoc Matsamas: “Συγνωμη που το ποσταρω εδω αλλα δεν ξερω που να το γραψω. Απο που απο εξωτερικο μπορω να παρω mi note pro? Πουλαει κανεις Ελλάδα? Μπορω να αγορασω με πιστωτικη απεξω? Συγνώμη για το offtopic!” LINK: Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) Τσέκαρε εδώ, προτείνω το Honorbuy.com. EU Warehouse έρχεται σε 2-3 μέρες το πολύ, χωρίς τελωνεία κλπ. Και απότι έχω δει είναι και το πιο φτηνό! Με πιστωτική/paypal μπορείς πια να αγο…
-
Η μπαταρία με την νέα ρομ σε mi3 πολύ μείον... Φεύγει νεράκι..
-
A ok δεν το είχα καταλάβει..
-
Είμαι ο μόνος που δεν έχει θέμα με την νέα ρομ; μήπως δεν έχει μπει 100%ελληνικη; και ειναι και κινεζική; γτ μ έχει 2 εφαρμογές κινεζικες μέσα
-
την ρομ την κατεβασα απο εδω απο τον υπολογιστη..και μετα την περασα στο κινητο..αν την περασετε καθαρη?με επαναφορα?