Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 414.
-
Παράθεση από FreddyK: “Παράθεση από mass22: “την εβαλα..ολα καλα..το μονο ακυρο ειναι οτι για να μπω στο one hand mode παντα μου ζηταει αδεια..αλλα δεν με νοιαζει..γιατι δεν το χρησημοποιω καθολου..” Δε σέρνεται καθόλου;; Εμένα έστρωσε αρκετά από πριν αλλά μετά από κάθε reboot, τα widgets δε δουλεύουν (των εφαρμογών, όχι του κινητού πχ ρολόι). Οι εφαρμογές κάνουν πολλή ώρα να ανοίξουν.” οχι καθολου δεν σερνεται..τα widgets μια χαρα..οι εφαρμογες μια χαρα... antutu 43289.. καμερα μια χαρα..ολα κα…
-
προσπαθηστε να κανετε wipe cache ...εμενα παει μια χαρα παιδια..ειχα την κινεζικη και περασα απο πανω την ελληνικη..
-
την εβαλα..ολα καλα..το μονο ακυρο ειναι οτι για να μπω στο one hand mode παντα μου ζηταει αδεια..αλλα δεν με νοιαζει..γιατι δεν το χρησημοποιω καθολου..
-
αν εχουμε την κινεζικη ?περναμε απλα απο πανω την ελληνικη?
-
Στο mi4 θα μπει.. Το mi3 θα μείνει ως έχει.. Έχουν βγάλει λίστα ποια κινητά θα πάρουν lollipop και ποια θα μείνουν ως έχει
-
en.miui.com/download-240.html#336 Κινέζικη αλλά και αγγλική.. Αυτή υπάρχει έως τώρα. 5.8.20
-
Είναι ρουτ όλες οι ελληνικές. Μόνο τις άδειες χρειάζεται να δινεις όταν στο ζητάει
-
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση. Έψαξα στο ίντερνετ και κατέβασα το R 11.. Το έκανα install και όλα καλά..
-
εχω περασει αρκετες μερες την7 και σημερα την 5,8,20..αλλα οταν εκανα update..μου περασε το παλιο recovery που ειχε το κινητο στην αρχη του..(cw οπως λεγεται τελος παντων..) τωρα τι κανω?το αφηνω ετσι?
-
Μια χαρά είναι για τώρα η 6.. Έβαλα την 7 είναι αγγλικά μόνο. Χωρίς ουσιαστική αλλαγή. Να πω πως antutu έβγαλε 40000 και η τελευταία 6 43000.. Στην μπαταρία καμία διαφορά. Και είναι ποιο αργή από την 6. Περιμένουμε να δούμε τι ουσιαστικό έχει η global και αν είναι λολιποπ. Που χλωμό το βρίσκω..
-
κανενα νεο για την 7 θα εχουμε σημερα? επειδη ειδα οτι το πανε στις 24 του μηνα... MIUI 7 Global Developer ROM Rolling Out On 24 August! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum αρα να υπολογιζουμε εδω αρχες σεπτεμβρη?
-
Eκαθαρση δεδομένων και δες.. Αλλιώς εντελώς "φορματ"και περνά την ξανά.. Αν και πάλι έχεις θέμα δοκίμασε άλλη έκδοση stable η developer
-
Για κάνε clean chache και dalvick από recovery. Αλλιώς ξαναπερνατην..
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mass22: “δεν βαζω το χερι μου στην φωτια..αλλα αποτι εχω δει..εχω διαβασει..και μου εχουν πει παιδια απο εξωτερικο,ναι θα ειναι σε κιτκατ..και αν αλλαξει κατι αργοτερα..αλλα η 7 δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο δυστυχως.το εχετε δει ολοι φανταζομαι.. τωρα κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος.παντως και στα φιλαρακια μου απο εξω επικρατει μεγαλη τεραστεια απογοητευση.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ και εδω βλεπουμε οτι η διαφορα ειναι μηδεν σε σχεση με την 6 youtube.com/watch…
-
δεν βαζω το χερι μου στην φωτια..αλλα αποτι εχω δει..εχω διαβασει..και μου εχουν πει παιδια απο εξωτερικο,ναι θα ειναι σε κιτκατ..και αν αλλαξει κατι αργοτερα..αλλα η 7 δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο δυστυχως.το εχετε δει ολοι φανταζομαι.. τωρα κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος.παντως και στα φιλαρακια μου απο εξω επικρατει μεγαλη τεραστεια απογοητευση.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ και εδω βλεπουμε οτι η διαφορα ειναι μηδεν σε σχεση με την 6 youtube.com/watch?v=aePcKgp3EWA
-
κανονικη ειναι δεν ειναι μαιμου.δεν θα βγει σε λολιποπ τουλαχιστον οχι ακομα για τις συσκευες mi3 mi4.. οι διαφορες ειναι λιγες..μονο λιγο καλυτερη μπαταρια και λιγο ποιο γρηγορο το τηλ σε σχεση με την 6..εμφανησιακα μεν ιδια ακριβως,,μεγαλη απογοητευση σαφεστατα,,αφου δεν εγινε μεγαλο βημα οπως ειχε γινει απο την 5 σε 6...τσαμπα η αναμονη..
-
Πένα και η 6.5.0 προτιμώ πλέον stable παρά τις εβδομαδιαίες..
-
Παράθεση από Minas_Mi3: “Κατέβασα την 6.5.0 σε mi4 και ψάχνω το zip για τα sms. Υπάρχει κάπου; Ευχαριστώ” υπαρχει εδώ xiaomi-miui-hellas_sms160mod_cancro_Stable-6.5.0.zip
-
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/ Από recovery την περνάς η από αναβάθμιση και επιλογή πακέτου αναβάθμισης
-
Σχεδόν καθόλου αποτι είδα εδώ miui 7 - YouTube